Lunch-time

Lunch står på schemat nu, rätt så hungrig. Anton somnade nyss i vår säng, haha. Pluppen.

Det här med presenter, att det alltid ska vara så svårt? T fyller år imorgon och vet inte riktigt vad jag ska ge. Någon som har förslag? Och Anton ska ju "ge" något också...

Såhär såg det ut nyss när jag lagade min mat.


Dagens Anton

 
Anton 9 oktober.
 
 
 
 
 

Tur jag har någon som muntrar upp

Träningen på Friskis gick inte så bra. Eller själva träningen gick galant men jag kände klart och tydligt att min skada inte var så bra som jag hoppades och trodde. Skit skit skit. Började nästan att gråta under passet då jag inte kunde göra vissa rörelser pga att det bara rann. Obehagligt. Fick panik också och kände att jag behövde psykolog, men nu mår jag bättre igen.
Tur att jag ska in till kirurgmottagningen om en vecka, hoppas det kan lösa sig snart. Vill så gärna komma igång med träningen.

Är så tacksam över mina fina vänner och min underbara sambo som hade köpt med sig Skilda världar vol 8 till mig. Det piggade upp en del.
Har precis ätit tillsammans med Tobias och haft en mysig pratstund. Så ska lägga mig i sängen strax och titta på min nya box.


Mot Friskis

Har äntligen tagit tag i att tvätta lakanen och fått sällskap hela dagen av Jenny. Vi har gjort mat, hållt på med tvätten, spelat "Geni" och nu är vi på väg till Friskis för ett pass. Har bestämt mig för att börja träna, så får prova nu om det funkar. Det var ju trots allt över ett år sen jag tränade sist. Så, lycka till mamma-banan!


Dagens Anton

 
Vår fina Mumin-unge!

God morgon tisdag!

Hoj! Äter lite frukost medan Anton sitter bredvid i babysittern och gungar och snackar lite, haha.

Visst har jag fått ett fint halsband av Tobias? Är såååå tacksam, haha. T var på "Svenska spel"-kurs i torsdags och fick hem både halsband och örhängen, mycket stiligt.

Något annat som faktiskt är helt galet FANTASTISKT är att min underbara sambo fått fast jobb nu (alltså tillsvidareanställning som det nu heter). Och vi är så himla glada över detta, wiiiiie!!

Ha en fin tisdag!


Det är på G

Eller vad tror ni? Snart vänder nog sig våran sparv.


Dagens Anton

Bild: Tagen 5 oktober

Sov morgon

Medan pappan i huset gick upp med en hungrig bebis passade mamma på att ta sov morgon och därefter dra sig lite i följd av en dusch. Nu - frukost, haha.


"Dagens Anton"

Insåg precis när jag kikade på kort att jag har grymt mycket kort på vår underbara son, Anton. Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för några veckor sen och vill gärna dela med mig av denna goding.
 
Därför tänkte jag börja med "Dagens Anton". Det kommer inte vara bilder från den dagen dem läggs in, men det blir lite olika varje dag. Blir nog bra.
 

Twitter, vad hände där?

Åh, herregud. Vad har jag gett mig in på? Haha, jag har skaffat Twitter. Jag är ju den som är anti allt nytt, men till slut ger med mig när alla andra hållt på med gerjerna i hundra år. Samma sak med Facebook, Instagram, iPhone, Wordfeud - ja allt. Jag faller för "grupptrycket", haha.
Får se om Twitter är något för mig, det lär visa sig.
 
http://twitter.com/antonsmamma, om någon råkar vara intresserad. Haha.
 
 
 

Häng med bästis

Vad passar bättre en söndagkväll än att bästa Jenny kommer på besök? Hon har den senaste veckan varit i Egypten och haft det bra, medan vi andra har fått skrapa rutorna. Haha.
 
Panton ligger och sover (sparkar) och jag är nu hemma själv, då Jenny åkte nyss. Och vad väntar jag på? Jo, Solsidan - såklart. Det har kanske inte varit samma klass som tidigare, men det är fortfarande roligt och sevärt, tycker jag.
 
 
Såhär snygga var vi på maskerad förra veckan, jag och Jenny
 

Hos m & m

Efter promenad har lille Plutt ätit hos mormor och morfar. Nu väntar mamma på krubb.


Såååå roligt!

Matchen igår var otroligt bra och stämningen på Norra Stå var som vanligt mäktig.
Jag försökte att mobilblogga under gårdagen och idag har jag gjort så mycket. Men det har varit fantastiskt att ha min vän Carin här på besök.

Godnatt!

Bilden "går inte" att vicka rätt, så det får bli på sniskan.

Äntligen fredag!

Eller egentligen känns alla dagar ganska lika när man är hemma för det mesta. Men idag händer något som jag längtat efter såååå länge och sist jag gjorde detta var för drygt ett år sen. Jag pratar såklart om att stå på Norra Stå och se Leksand ta hem ännu en seger ikväll.
 
Helt galet vad man kan längta efter att få se en hockeymatch, jag är helt lyrisk. Som ett barn på julafton.
 
Att det är fint väder ute (snö+sol=underbart) och att jag har sprillans nya vinterdäck på bilen gör inte dagen sämre - tvärtom.
 
Nu ska vi skjutsa Tobias till jobbet och sen åka till Antons mormor och morfar på lunch och senare kyrkogården innan Carin kommer hit för kvällens bravader.
 
Ha en mycket fin fredag allesammans!
 
Lille 22 augusti. Han är liiiiite större nu. Plutten är nu ca 3,5 månader.

Träning på G

Anton ligger och gymmar lite på sin 12 veckors dag :)


Äntligen!

Idag blir vår Anton 12 veckor och det firar mamman med att bli fin i håret.
Sitter och lyssnar på bra musik samtidigt som jag blir ompysslad i håret. Äntligen ska jag få ny färg och klippa bort det slitna.


RSS 2.0