Jag fick inte två!

Yeeeah! Jag kände mig så stolt när jag fick in två stenar i boet på curlingen. Det var väldigt roligt, men jag vet inte om det är lika roligt med alla blåmärken jag kommer att ha seanre. Haha, jag var verkligen som Bambi!

Efter curlingen åkte jag och Jenny till Barnens hus och köpte till grejer till ikväll. Så, nu har jag köpt djävulsperuken. Jag har även hittat vilka kläder jag ska ha ikväll. Det får bil min XS klänning, jag vet - jag har normalt M. Men den var billig och på rea, så vad gör man?

Nu ska jag gå och duscha tror jag, sen blir det tårtkalas hos Tobias. Puss hej
/AnnSo


Haha, den svarta klumpen på hornen ser så konstig ut, men äääh det är Halloween så det gör inget!


Redo för..

...curling!

Nu sticker jag till ishallen. See you later, guys!

/AnnSo


Lazy day

Tog oss upp runt 10 och därefter ägnade förmiddagen åt en promenad. Spelade lite yatzy och lagade mat.
Det är dagen hittills. Har provat ut vilka kläder jag ska ha imorgon på maskerad-grejen.
Nu ska jag spela klarinett. Sen ska jag till Jenny och vidare till dansen där det pågår läger, dvs vi får gratis mat om vi kommer dit och hjälper till. Skitbra!

See you later, aligator! :)
/AnnSo


Sovdags..

Sedan sist jag skrev har jag: Varit på Barnens Hus och köpt ett par djävulshorn, varit en snabbis på Dollar Store, åkte och dansade en sväng, hämtade Tobias, tittade på "Mammas pojkar", tog en lång promenad med Tobias och hunden, ätit choklad och kollat på O.C. That's my night.

Nu ska vi ta och sova. Hörs imorgon, gott folk! :)
/AnnSo


AnnSo på turné...

...eller bara ett besök på Kupolen. Jag och mamma tog e promenad till Kupolen och skulle handla lite. Sånu gott folk har jag hämtat ut biljetterna till Takida och Leksand - AIK. Nice.
Var ganska mycket folk överallt, alla ungar har ju lov.. Träffade rätt så många jag kände också och ni vet hur det är. Man stannar och pratar några ord, går vidare 2 meter, stannar igen. Ett ord för detta. Drygt. Klart att det är roligt att träffa folk, men man kommer ju ingenstans.
På vägen hem mötte vi Stina som var ute och gick med sin lilla, söta bebis Viggo. Jättekul att ses, var så länge sen.

Mamma lagar mat nu. Jag vet, mamma - jag låter liten, men vissa har ju faktiskt inte råd att bo själv. Poängen jag vill komma till i alla fall är att jag spelade klarinett nu medans hon lagar mat. Härligt.

Ikväll är det Mammas pojkar. Får inte missas!
/AnnSo




Till och med AnnSo kan...

Titta vad jag lyckades med igår. Jenny blev minst sagt chockad. Se och skåda! Jag menar, städat rum och bäddad säng. När det inträffar i AnnSos liv, har det skett ett mirakel eller nåt.




Nu ska jag i alla fall gå ut i köket och käka lite. Sen blir det klarinettspelande. See you later!
/AnnSo


Tack girls

Tack tjejer för en trevlig kväll. Nu blev den äntligen av. Vi började med att sjunga singstar och avslutade med att spela "Pratmakarna". Skitkul spel, verkligen.
Städade mitt rum också. Skulle visat er, men min bärbara vägrade att samarbeta. Så det får bli en annan dag.
Kommer två bilder på brudarna i alla fall.

Hoppas ni alla haft en bra dag! :)
/AnnSo


Kusinerna Carro och Malin sjunger. (Dock dålig bild)


Malin och Jenny leker med stjärnorna :)

Lagat mat

Efter promenaden lagade vi lite mat. Blev fisk och makaroner. Tobias åt nåt kött och makaroner.
Nu ska jag snart packa ihop och åka hem för de kommer ju som sagt om ett tag. Kul kul.

Lägger in en höstbild på oss från promenaden.
/AnnSo


Promenad next

Nu ska vi sätta på oss skorna och ta en myspromenad. Älskar det. Det är så himla kul att ut och gå. Härligt med hösten och skönt med frisk luft.

Hörs sen.
/AnnSo


Nu blir det av :)

Ikväll kommer Malin, Malin, Jenny och Carro till mig. De skulle ju komma i måndags, men Carro kunde inte då - men ikväll kommer de :)
Ska bli roligt. Spela lite spel, sjunga singstar.

Nu ska vi gå upp och äta frukost. Se blir det att ta en skön promenad.
Ha en bra dag.
/AnnSo


Tobias med Liverpoolhalsduk ;)


Godnatt Tisdag

Fick ont ikväll när jag spelade också, vet inte om medicinen hjälper men ska fortsätta att ta den.
När jag kom hit till Tobias tog vi en promenad i mörkret.
Kollade nyss på det nyaste avsnittet av OTH.

Nu ska vi sova.
/AnnSo


Congratz, dog!

Visst är det roligt med födelsedagar? Jag vet, speciellt om det handlar om en hund som inte ens förstår att hon fyller år. Men roligt är det. Jag har grattat henne flera gåner idag och varje gång tittar hon på mig som om "Vad håller du på med, knäppis?" Haha, klart man ska gratta hunden. Hon fyller 3 år, bye the way..
Och om ni vill veta så har jag och Tobias varit tillsammans i 2 år och 10 månader idag. Det är sjukt hur kär man kan vara i samma människa så länge. Men så himla underbart. Kärlek.

Nu ska jag spela klarinett eller sitta kvar här. Sen ska jag äta mat, åka till musikskolan och avsluta kvällen med promenad hemma hos Tobias. Ska bli mys. Det blev aldrig någon promenad runt älven, det blev för sent och mörkt.

Skriver sen. Hej
/AnnSo




Astm-ha?

Yes. Var ju till doktorn som jag skrev och som vanligt hittar de ju inga fel. Men hon skrev i alla fall ut astmamedicin, trots att de inte vet om jag har astma. Det visar väl sig om det hjälper.

Har spelat lite klarinett, gick ganska bra men blir så trött i halsen.
Nu har jag och Carin bokat biljetter till Leksand - AIK och Takida i november. Det kommer bli great!

Väntar på att pappa ska komma hem snart så ska jag nog åka och hämta Tobias och ta en promenad runt älven. Hoppas vi hinner innan mörkret kommer.
Sen blir det Hemvärnet igen. Har konsert på söndag. På Tobias födelsedag, men vi ska fira den på lördag så det gör inte så mycket. Vad är bättre än konsert med Hemvärnet på sin födelsedag? ;)

See you later!
/AnnSo


Doktorn nääästa..

Har varit på Friskis med mamma nu på morgonen. Gick ganska trögt. Var inte riktigt på hugget, men det tar vi nästa tisdag.
Nu ska jag i alla fall gå ner och laga lite mat, sen ska jag åka upp till Kvarnsveden till vårdcentralen och prata om min jäkla hals.

Det var fint väder imorse när jag kom upp, men nu verkar det gett sig. Fint väder, är det för mycket att begära?
Ha en bra dag!
/AnnSo


Bild: Glass i Italien.

Börjar jag bli gammal?

Haha, jag är helt stel överallt. Jag har ont i foten, benet, nacken, sidan.. Haha, ja gud vet allt vad det är för fel. Jag kanske börjar bli gammal. Fyller ju faktiskt 20 snart, inte dåligt. Snart sitter jag på ålderdomshemmet med rullator och löständer.

Var i alla fall hos Daniel nu på eftermiddagen. Kollade faktikst på två filmer. Nyaste Wallander - Prästen och en av Johan Falk-filmerna.

Tyvär blev det inget mys med spel och popcorn med brudarna ikväll. Synd, men det får bli en annan dag :)

Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag.
/AnnSo

Ps.. Jag ber om ursäkt för luggen...... Haha...

Höstlovs-mys

Kul för alla som har höstlov nu. Själv har jag lov varje dag. Eller jag försöker ju spela klarinett, vilket går ganska bra ibland. Ska till doktorn imorgon och kolla halsen. Hoppas jag kan fortsätta spela.

Ikväll kommer Jenny, Malin, Malin och Carro hit. Ska spela lite spel och kanske sjunga lite singstar. Mys.
Men innan det ska jag städa ihop lite och åka till Daniel och kolla på nya Wallander.

Nu ska jag gå ner och plocka ihop på mitt rum innan min mamma kreverar.
/AnnSo


Bild: Midsommar -09

Fredag, Lördag och söndag

Hej på er! Det blev aldrig att jag skrev igår. Jag sov hos Tobias tills igår, sen åkte jag på kalas hos min bror. Kvällen ägnades inne i Falun då jag spelade med Hemvärnet till dans.

Fredagen blev ganska kaotisk. Vi hade fest hos Brolins och sedan åkte vi ner till stan och sen blev kvällen bara skit. Allt bara rasade och alla skrek på alla.
Jag ska sluta festa med Tobias och hans kompisar. Det blir bara skit de gånger jag är med. Om jag inte är med, brukar de ha jätteroligt. Men när jag är med blir det oftast dåligt.

Men men. Idag ska jag och Tobias ta en promenad till hans farmor och äta pannkakor. Ikväll ska jag på spelning och dans. Det ska bli trevligt.

Lägger in lite bilder från fredagen. Hoj
/AnnSo








Halloween i förväg

Har varit på dansen på Halloweefest på dansen för de yngre barnen. Det var riktigt kul, bilder kommer imorgon. Nu är jag hemma på fest hos Tobias. Ska ut på krogen om ett tag. Ha det så bra och förlåt för den sämsta uppdateringen ever.
Hörs imorgon om jag hinner.
/AnnSo


Bild:
Jag och Tobias på Malta -08

Friskis nästa!

Sitter här och lyssnar på Rap das armas. Haha, älskar den låten trots att alla är så trött på den. Alla pratar om att det var årets sommarplåga, men det märkte vi inte av uppe i Fågelsjö. Eller vad säger du Jenny? ;)

Nu ska jag i alla fall byta om och åka till Friskis och träna med Nina. Så, see you later! Bye
/AnnSo


Bild: Nina och jag för massa år sedan :)

22 oktober, Grattis Micke!


Idag har jag varit på biltema med mamma. Köpte plastföljar och en rattmuff. Haha. Klatschigt, jag vet! Vi tog även en sväng in på Blomster Landet och Ö.B också. På Ö.B blev det lite handlat.
När vi kom hem hade vi glömt en vara kvar på Ö.B, så jag åkte tillbaka. Men innan jag åkte dit tänkte jag tanka, vilket tog lång tid innan jag fick upp tanklocket då min kära svärfar tankade sist och LÅSTE tanklocket. Jag visste inte ens om att det gick att låsa.
En snäll farbror kom fram och hjälpte mig i alla fall. Tack och bock.
När jag kom till Ö.B fanns det ingen kvarglömd vara, en slickepott. Så jag köpte en ny till mamma! 8 kr, tyckte att jag kunde kosta på med det.

Min kära bror fyller år idag. Grattis Micke! Kortet nedanför är från hans 40års fest. Så Grattis bror och hoppas du har en bra dag! :)


Dans ikväll

Idag har det blivit dåligt med uppdatering, vilket jag ber om ursäkt för.

Kollade på en av de nya Falk-filmerna. "Vapenbröder", jättebra. Började kolla på en annan Falk också, men insåg att det skulle ta för lång tid så jag åkte hem och spelade klarinett i stället. Gjorde faktiskt mina uppvärmningsövningar. Stolt. Spelade också på några av låtarna inför lördagen.

Halv 8 blev det dans med de vuxna och Jenny. Sorry, Jenny - jag ser inte oss riktigt som vuxna.
Det var ganska roligt. Kul att göra nåt.

Nu ska jag nog gå och sova snart. Hörs imorgon. Hej
/AnnSo


Bild: Jag, skolavslutningskvällen i 9an.

Skit-engelska

Var till en tant i morse och skulle prata om min engelska. Men enligt henne kunde jag inte läsa kursen på distans efter jul.
Så hon sa att jag skulle ta kontakt med nån skola i Falun och höra med dem.

Blev så arg att det blev tröstätning på matpalatset. Gott.
Tobias har äntligen fått sin nya mobil idag.

Nu kollar vi på en Johan Falk-film.
Ska och dansa ikväll med Jenny. Dåligt väder. Tråkigt inlägg.
/AnnSo


Tid bokad!

Yes. Jag vågade. Jag lyfte telefonen och... japp, nu har jag en tid på Vårdcentralen nästa tisdag. Bra gjort, att jag tog tag i det till slut. Härligt.
Något mindre härligt är att jag får piss ont i halsen när jag spelar. Känns som hela halsen ska sprängas.
Hahaha. Jag måste ju vara den klantigaste människan.
Jag köpte en sallad innan Hemvärnet som jag skulle äta upp innan vi började spela. Hagman kom och sällskapade mig, trevligt trevligt, men när jag skulle klämma ur saften ur citronen sprutade den åt ett helt annat håll än ner i maten, nämligen rakt i mitt öga. Och jag klämde rejält också, så all saft som rymmer i en stackars citron hamnade i mitt vänstra öga. Det har aldrig svidit så mycket. Huh. Men konstigt nog försvann svidandet jättefort. Kanon.

Nu ska jag kolla på nya OTH :) Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag.
/AnnSo



Jenny får avsluta detta inlägg :)

Dimma över stan..

Det har varit fint väder hela dagen, men nu kom det dimma och la sig över hela stan. Det var som om någon tryckte på en knapp och det blev helt vitt. Aja..

Nu har Carin åkt hem. Var riktigt roligt och trevligt att vara med dig. Så roligt när vi träffas så sällan.

Ska snart packa ihop mina saker och bege mig på klarinettlektion och repitition med Hemvärnet. Kul, men nu börjar det dra ihop sig inför "konserten" på lördag.
Ni vet, det är då vi ska spela alla melodifestivallåtar- Evighet, Emptey room, La dolce vita m.m.

Hörs sen. Hej
/AnnSo


Myspromenad

Nu ni! Tro det eller ej, men idag traskade jag upp 8.00 för att sedan åka till Friskis och hurta. När jag friskat klart gick jag och mötte min älskade Carin på Kupolen. Gick runt och kikade lite, men gav ganska snabbt upp och åkte vidare.
Till slut parkerade vi vid älven och tog oss en runda. Härlig höstpromenad.

Nu ska vi snart käka pannkakor. Med sylt och grädde, ni vet! Hoj
/AnnSo









Mys med Uuh imorgon

Imorgon är det tisdag. Det betyder pensionärs-friskis. Men efter Friskis ska jag till Kupolen och träffa Carin. Det var ett tag sen vi sågs nu. Haha, hon hittar inte hem till mig så ska möta upp henne på Kupolen innan och sen ska vi hem till mig och kanske ta oss en promenad om det är fint väder.

Ska bli kul att träffa henne och snart ska boka biljetter till Takida, om det inte är utsålt eller så. Men nej, det får det inte vara för jag, Carin och Pisa ska gå. Så är det bara.

Är lite glad över min placering på topplistan nu i alla fall. 486, inte så dåligt.. Men som sagt, jag kommer aldrig att ha placeringen 121 igen. No way!

Haha. Jag och Carin pratade om hur pinsamma videobloggar är och hon ville att jag skulle göra en. Så tro det eller ej, men jag gjorde faktiskt en, SOM JAG INTE TÄNKER LÄGGA UPP! Jag fick lov att stänga av och avbryta mitt i inlägget för det kändes så fånigt. Hahahaha.

Nej, nu ska jag sova snart. Ha det fint. Hej
/AnnSo


Bild: Carin och jag på Gröna Lund -08

Snygg

Var in på H&Ms hemsida och hittade denna snygga. Ge mig! :)



Hiss eller diss?

Nu blir det kakfest ;)

Jag och mamma gick ner till stan vid halv 2 och kom hem kvart över 5. Kikade runt lite och åt lunch. Fint.
När jag kom hem gick jag upp till Clara och köpte kakor och hon köpte Bingolotto julkalender av mig.

Tiden gick fort och nu är klockan 18.30 snart och jag har inte spelat än idag. Så nu blir det klarinettspelande.

Hoj så länge!
/AnnSo


Första och sista gången....

...jag ligger på Bubblerooms toplista på plats 121. Jag vet, helt sjukt. Men hemligheten bakom denna placering är att efter 00.00 söndag kvällar ändras statistiken så alla står på noll.
Så där har ni förklaringen. Jag hade 3 besökare och låg på plats 121. Haha, då kan ni ju tänka er hur topplistan såg ut.

Nu ska jag till stan med mamma och fixa lite. Skriver mer sen. Ha en bra dag! :)
/AnnSo


Sveriges långa land

Det är jobbigt med avstånd mellan alla dess städer. Just nu saknar jag Gisela i Malmö. Ååååh. Varför skulle Anneli just plugga där? Det är ju bara såååå långt.
Det skulle vara så roligt att åka ner och hälsa på, men det kostar grymt mycket pengar och det är svin långt. Varför ska landet vara så långt? Men jag hoppas eller vet att ni har det bra och då nöjer jag mig med det.

Aja, har varit och dansat ikväll. Carro var med ikväll och dansade, kul kul. Efter dansen hade vi fiolgrupp ett tag. Det är också väldigt kul.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar innan jag ska sova. Hej
/AnnSo


Bild: Jag och Gis. Våra sista minuter i Fågelsjö innan vi åkte hem till Borlänge/Falun.


Klarinett och bakelse

Nu är jag hemma igen och har nyss spelat klarinett. Gick ganska bra om man bortser från halsen. Ska nog söka upp läkare imorgon.
Så nu sitter jag och äter bakelse. Härligt.

Ska snart åka till Jenny och sedan vidare för dans och spelning :)
Hoppas ni har en bra söndag.
/AnnSo


Ops we did it again..

Japp, nu är klockan över tolv eller snarare ett och vi har precis gått upp. Sitter vid varsin dator igen men ska snart slita oss och käka lite frukost.
Idag ska jag åka hem och spela klarinett och sen ska jag hem till Jenny innan vi ska på dansträning och efter det har jag fiolspelning :)

Som ni kanske vet börjar jag jobba den 10 december och jag har kommit på att det finns alltid någonting som är inbokat på ALLA helger innan dess.

Lördag 24 oktober: Kalas för min bror och spelning till dans i Falun.
Lördag 31 oktober: Kalas för Tobias som fyller 20 år. 
Söndag 1 november: Musik café med Hemvärnet. 
Söndag 8 november: Skivinspelning med Hemvärnet.
Lördag 14 november: BSM med gäster. (Vi gamla avtackas)
Lördag 21 november: Takida i Örebro med Carin och Pisa.
Söndag 29 november: Min födelsedag och 2 spelningar med Hemvärnet.
Fredag 4 decmeber: Lars Winnerbäck i Leksand.

 Ja, som ni ser så kommer det hända mycket. Så jag antar att tiden kommer gå riktigt fort.
Snart flyttar vi! :D

/AnnSo


Bild: Utanför Uppsala domkyrka


Fighting weekend

Det känns inte som att vi gjort annat i helgen än att bråka. Vi är sams, bråkar, är sams och bråkar. Just nu är vi sams och jag hoppas det håller så. Vi brukar aldrig bråka. Men ibland måste man väl det också.
Trots att jag mest varit skit idag så har faktiskt min underbara pojkvän gjort mig väldigt glad då han är ritkigt duktig på photoshop och gjort mig en snygg header. Jag menar, en ny design? Hur toppen som helst!
Tack älskling för det. Jag bara älskar dig. Det bara är så. Och snart ska vi ju bo tillsammans också. Jag är så himla glad över det. Lycklig är ordet.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Kolla på lite O.C kanske. Tobias vänner är här och spelar Fifa. Kul att han umgås med vänner, han som har några :)

Godnatt. Skriver mer imorgon. 
/AnnSo

 
Urtjusigt säger jag. Blev helnöjd! Vad tycker ni? :)


Slö-dag

Det blev inget med Nils och Linnéa. Så nu ligger jag i sängen och kollar på O.C och äter ostbågar. Härligt.
Har inget att skriva om och humöret är nere igen. Så ligger och tröstäter. Haha.

Hoppas ni har en bra kväll.
/AnnSo


Blog awards ikväll

Ikväll är det dags för Veckorevyns årliga Blog awards. Bloggare från landets alla hörn kommer att komma till Stockholm och vara med på galan. De som inte är i Stockholm och på galan kan följa Blog awards hemmifrån soffan då det ska sändas på TV400, sägs det. Men när jag gick in på TV4s tvtablå så fanns det inte med. Knasigt.
Men men.

Kanske ska träffa Nils och Linnéa om vi kommer på nåt att göra. Hoj så länge!
/AnnSo


Åldern gör en visare

Ibland kan jag tycka att mina blogginlägg faktiskt är ganska bra och att jag skrivit om bra saker. Men när jag läser min brors blogg känner jag mig så dålig. Hans inlägg är fulla av energi och han skriver om saker som verkligen har betydelse, angagerar och berör. Jag önskar jag också hade den kraften på mina inlägg.
Jag gissar på att man blir visare genom åren när man gått igenom så mycket äventyr som han har.
Det är nog lite skillnad på att vara 20 och 44 år. Eller vad säger ni?
Jag har nog inte den rätta snitsen, men när jag 44 år - kom tillbaka till min blogg då så får ni nog allt se ;)

Jag tipsar er verkligen att gå in på hans blogg om ni vill ha något bra att läsa http://blogg.mikaelhummelgard.se/

Nu ska jag sova, döds trött. Kommer en bild på min brors son Oskar från hans 1 års dag.
/AnnSo


Michael i Idol

Jag ska erkänna något för er. Jag vet knappt vem Michael Jackson var. Jag kan nästan inget om honom eller hans sångtexter. För mig är han inte någon speciell. Men jag vet att många har honom som sin verkliga favorit och när jag ikväll kollat på Idol så inser jag att jag känner till många av hans låtar och jag gillar dem. Synd att jag inte lyssnat mer på honom innan han dog.
Det är sorgligt att man måste dö för att få så mycket mer uppmärksamhet än när man levde.

Ska bli spännande att se vem av idolerna som åker ur ikväll. Erika, Erik och Rahbi är mina favoriter ikväll. Vilka er era? :)


Bild: Google


Dotorns sjuka påverkan

Sitter hos Tobias nu. Jag vid min bärbara dator och han vid den stationära. Ganska praktiskt att ha två datorer, annars får vi alltid vänta på varandra. Men rätt sjukt hur beroende man kan vara av datorn.
Jag älskar att sitta och blogga, läsa andras bloggar, chatta med vänner, kommentera, få upp antalet läsare m.m. och Tobias håller på med sitt Xperteleven och lägger ner mycket tid på det, så det jämnar nog ut sig. Det kräver så mycket om man ska vara aktiv och tycka det är roligt och lyckas.

Det vi får försöka göra är att inte låta det bli för mycket och för ofta. Vi måste ägna tid till varandra också. Vilket vi gör nu. Det är så synd att det krävs så mycket tid att blogga. Men men..

Nu väntar vi på mat och sen ska vi kika på Idol och har Michael Jackson-tema ikväll. Skriver mer senare.
/AnnSo


Kärlek <3

Inte så dum ändå..

Nu har jag kommit hem från teorin. Gick ganska hyfsat. Är nog inte så dum ändå. Det kanske finns i alla fall 2 smart hjärnceller innanför pannbenet.
Spelade lite klarinett nyss, men jag vet inte vad det är för fel på min hals. Jag får jätte ont och det känns väldigt ansträngande och luften kommer inte ut riktigt. Äh, svårt att förklara men kanske borde kolla upp det. Känns ju inte så roligt om jag har något fel och sedan ska söka till musikutbildningar och spela klarinett resten av mitt liv. Så det får bli en kontroll på det.

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med bilen, sen blir det att åka till Tobias och kolla på film, Idol och mysa. Den ni. Dåliga pissväder!
See you!
/AnnSo


Bilden är från igår, men jag ser nog ungefär lika ut ;)

Jäkla väder!

Fyfan för vädret, säger jag bara.  Det har varit så fint på förmiddagarna hela veckan. Måndag, tisdag, onsdag torsdag - ja ni vet. Jättehärligt väder. Men idag då? Bara för att jag och Tobias bestämde oss igår för att ta oss upp i tid och ägna morgonen åt en runda runt älven så vaknar vi upp till spöregn. Men då hade vi ju redan bestämt oss för att ut och gå, så på med regnkläder.
Det regnade konstant hela vägen. Huh. Men vi är rätt nöjda i alla fall.
Nu ska jag städa lite kanske. Eller, nej. Men det behövs ju. Aja, kanske spela lite klarinett senare innan jag ska åka på musikteori på Musikskolan. Måste ju friska upp minnet om jag ska söka musikhögskolan.

Hörs sen. Kommer en bild på mig som jag såg ut efter promenaden.
/AnnSo


Nu blir det kväller..

Mina kvällar brukar alltid bli så sena, så idag tänkte jag faktiskt gå och lägga mig snart och vara med min underbara pojkvän. Vi måste bli bättre på att lägga oss i tid så vi orkar upp tidigare och inte sover bort halva dagen.
Ikväll var jag på Friskis med mamma. Ett bas-pass, men det var faktiskt ganska bra. Hon hade riktigt bra musik. Så det blir nog detta pass flera gånger :) Bas, torsdagar 17.00.

Efter Friskis åkte vi till Kupolen och handlade lite mat. Hämtade upp Tobias på vägen hem, eller omvägen hem, och sen har vi kollat på "Mammas pojkar" och kollat på O.C.

Nu ska vi ta och lägga oss. Godnatt och tack för att ni kikat in och jag hoppas att ni kommer tillbaka, för jag behöver er.
/AnnSo


Bild: Jag och Tobias på studenten -08. Oj, va länge vi har varit tillsammans. Men mer blir det. 3 år snart.


Mammas pojkar?

Haha! Ska man skratta eller gråta när man kollar på den nya dokusåpa-serien "Mammas pojkar" på TV4? Det känns som att det har blivit en slags trend att vara med i TV och skämma ut sig. Ju mer man skämmer ut sig, desto mer tycker folk om en.
Det är vad det hela går ut på att vara så pinsam som möjligt och få de som tittar att skämmas över dem och sedan har man massa tittare som bara väntar på att folk ska göra bort sig. Ganska smart va?
Jag har kollat på det ett program nu ikväll och jag gillar det. Det är så kul att se när folk gör bort sig. Haha. Taskigt, men sant.

Lika med videobloggen. Det är ju bara pinsamt, men samtidigt får man fler besökare eftersom folk bara älskar när andra gör bort sig.

Hoppas ni har/haft en bra kväll. Nu ska jag kika på lite O.C med Tobias. Skriver mer sen. Hej
/AnnSo


Bild: Google, "Mammas pojkar"

Nu blir kämpa!

Nu känns det bra med bloggen igen. Har hoppat upp ganska mycket med placeringar på bubbleroom och kommentarerna börjar hagla in igen och det är ritkigt roligt.
Jag ska nu traska ner och göra mig i ordning för att åka till Friskis och kämpa lite. Så, see you later! :)
/AnnSo


Bild: En snygg och solig dag

Mumsi...

Sitter här och kommenterar runt och läser bloggar. Mamma och pappa kom nyss hem och har börjat med mat. Våfflor. Kan det bli bättre? Det luktar så underbart i hela huset. Ååh, längtar.. Men snart så. Hihi!

Bye
/AnnSo


Bild: Google

Music

Oj, va mycket låtar jag hade på datorn som jag glömt bort. Va kul.
Som vanligt är jag seg upp på morgonarna när jag borde stigit upp för länge sen. Men men.
Sitter i alla fall nu och lägger in mer musik på min mobil. Tycker att det behövs.

Annars har jag inga planer för dagen. Kanske blir friskis senare. Fint väder är det i alla fall, men ser kallt ut. Kanske kan bli en älvenrunda? Det skulle va fint.

Ha en bra dag!
/AnnSo


Bild: My som har sjal.

Bloggvärlden

Nu har min älskade bästa vän Carin hittat till bloggvärlden och jag hoppas att hon stannar och skriver många, bra inlägg som får hennes läsare att komma tillbaka.
Kika in på Carins blogg du med, http://caaariin.blogg.se


Bild: Jag och Carin i bilen till Gröna Lund -08.

Slappdag som flyger i väg

Idag har jag bara tagit det lugnt. Började med att vi inte vaknade förens 12, åt frukost, hade ganska mycket mensverk - så gick och la mig igen och kollade på den nya serien "Vamipre dairies", fick en värktablett, åt lunch och kollade på ett till avsnitt efter lunch.
Sen tog jag tag i mitt slöa liv och packade upp klarinetten. Jag bara spelade och spelade och när jag slutade hade jag övat i 1 och en halv timme, bra va? Jag gjorde till och med uppvärmningarna och allt. Kanoners.
När jag övat klart och vi bara hade varit inomhus hela dagen tog vi en promenad runt i området. Det var kallt, men skönt att komma ut. Älskar att gå promenader.

Har kollat på Bonde söker fru och ja, vad ska man säga? Det kan bli väldigt roligt och pinsamt på de där speed-dejtarna. Haha.

Nu ska jag vara lite mer aktiv här på bloggen tänkte jag. Men har varit lite skönt att inte skrivit så mycket, men som sagt - ska försöka ändra på det nu.

Kommer kort på mig och Scoop sen igår :)
/AnnSo






Roligt stress

Idag har det varit fullt upp på schemat, samtidigt som jag tycker att det bara är roligt.
Var på stan och fikade med Scoop och sedan åke jag hem och åt mat. Knäppt, jag vet.

Nu ska jag åka ner till musikskolan och ha klarinettlektion. Trevligt. Sen blir det rep med Hemvärnet. Blir dock ingen dans och spelning sen, det får bli en annan dag. 

Tänkte lägga in en bild på mig och Scoop, men jag vet inte vad som va fel men det funkade inte i alla fall. Så njut av det turikiska havet i stället. Skriver mer sen.
/AnnSo


Hos Scoop

Halloj! Nu sitter jag hos Scoop. Har varit på Friskis imorse och sedan lämnat lite kläder och spelat klarinett och gått hit. Så hann inte skriva något innan.
Men jag lever i alla fall. Späckad dag idag. Har klarinettlektion och hemvärnsrepetition senare.

Skriver mer sen och då blir det säkert någon bild också :)
/AnnSo

Touchwiz :D

Yeeeeah! Nu har jag bytt mobil till en touch och jag bara hoppas nu att den kommer att funka bra. Åh, den är så rolig att greja med och jag är så nöjd.
Jag hade bestämt innan jag gick dit att jag skulle ta en rosa mobil, men när jag kom dit fanns det inte. Det fanns bara svart/silver - så det fick bli en sådan och jag gillar den mer och mer. Underbart.

Idag har jag spelat klarinett. Första gången på två veckor, himlans förkylning. Jag fick lite ont i halsen, men inget som satt kvar.
Gick på Kupolen igen med Daniel och köpte minneskort till mobilen. Sen blev det bio. "Äntligen midsommar". Helt okej film. Den hade sina stunder, men den var lite mysko. Men jag gillade den ganska bra, den var kul att se.

Nu ska jag greja lite med mobilen. Lägga in lite musik och så. Hoppas ni haft en bra dag.
/AnnSo


We have dreams and songs to sing

God morgon på er! Nu har vi vaknat och duschat och ska ta oss ut i köket för att käka frukost. Men innan det blev lite datatid innan och då spelas såklart "Fields of Anfield road" och en text rad är som rubriken - "we have dreams and songs to sing"
Idag ska jag spela klarinett igen. Min hals har blivit mycket bättre, så jag hoppas att det ska gå att spela idag och börja öva på riktigt igen.

Åh, har inte bestämt mig än om mobilen. Tror jag ska ta den och då åker vi snart, direkt efter frukosten. Yeeah. Värsta roligt med nya grejer. Jag behöver ändå förnya mitt abonnemang, så varför inte?
Men är touch-mobiler bra? Känner mig lite osäker.

Nej, nu blir det frukost! Ha en bra dag! :)
/AnnSo


Home again!

Linköpings festivalen var hur kul som helst. Detta var behövligt i min vardag. Det var grymt mycket folk och man kunde se väldigt många olika stilar och kläder och konstigt folk.
Som ni hör kan man typ vara hur man vill på sådana ställen. Jag kände dock att jag knappt passade in med mina kläder från Gina tricot och den tid jag lagt ner på mitt utseende (inte så mycket, men ändå) för där var det verkligen ingen som brydde sig.

På fredagen när vi kom fram packade vi bara in i skolan där vi bodde och sedan gick vi till festivalområdet. Väldigt mycket folk och dansande. Kul.
Kom hem till skolan vid halv 4 och tog oss då en nattmacka innan jag och Adam började spela fiol och avslutade kvart i 5 med att gå och lägga oss.
Klockan 10 igår väckte Jenny mig och det var dags för frukost och efter frukosten begav vi oss till Gamla Linköping och köpte choklad.
När vi gått där en stund bestämde vi oss för att byta riktning och bege oss till Linköpings centrum och käka mat. Efter att vi gått runt och kika i lite affärer gick vi Taco Bar och blev mätta och nöjda. Innan vi gick tillbaka till skolan kände jag mig frussen om händerna, så det blev att köpa ett par vantar. Riktigt snygga och jag var helnöjd.
Kvällen ägnades i parken på festivalen med flera tusen andra dansare och glada spelmän.
Jag hade faktiskt fiolen med mig in igår och jag spelade några låtar med lite folk.
Det blev dock inte lika sent som natten innan. Klockan 2 tog vi våra saker ur garderoben och traskade hem och det blev sömn väldigt snabbt.

Idag har vi bara åkt bil. Stannade i Marieberg och käkde på IKEA.
Men nu har jag kommit hem och ska snart åka till Tobias.

Tog knappt inga bilder. Men det kommer upp nån i alla fall. Eller inte, datorn ville inte samarbeta just nu och jag måste åka. Så slänger väl in nån gammal bild eller nej, ni får kika på mina nya, snygga vantar.
Nu blev det ett långt inlägg, hoppas ni gillar mig ändå ;)
/AnnSo


Linköping today!

Nu drar vi till Linköping och härjar. Ser mycket fram emot bil-trippen tillsammans med Jenny, Katarina och Gunilla. Yeeah. Köpte en skiva igår på Emmaus för 15 kronor. Haha, det var en blandskiva från 2002. Den ni!
Nu har jag i alla fall packat klart och kvart över 2 ska jag träffa Jenny på Maxi.

Så det kommer inte bli nåt bloggande i helgen, tyvär. Kändes för nördigt att ta datorn med mig. Haha, så beroende är jag ju inte. Eller?

Ha en bra helg allihopa. Hörs igen på söndag eftermiddag. Hoj
/AnnSo

Bild på Winnerbäck eftersom vi ska till Linköping.

Chips, dipp och O.C

Ikväll har jag varit ute på turné med mamma. Skänkt bort kläder, handlat, postat brev m.m. På vägen hem hämtade vi Tobias som har varit här sedan dess.
Vi tog en promenad till Konsum och handlade lite chips och dip. Haha, grisigt - jag vet. Men gott!
Vi satt oss i soffan och kollade på två avsnitt the O.C.

Nu ska vi gå och lägga oss. Imorgon åker jag till Linköping och jag har fortfarande inte packat. Oops.
Godnatt!
/AnnSo


Linköping

Har varit lite osöker om jag ska åka med till Linköping imorgon eftersom jag har varit så pass förkyld, men nu har jag bestämt mig att åka med.
Jag försöker ha en positv inställning till allt jag gör nu. Det är inte alltid så lätt, men jag försöker.
Så det ska bli kul att åka. Dansa och spela. En helg helg. Yeeah!


Bild: Nationaldagen för kanske 7 år sedan.


Jävla engelska

Ååh, bara för att Cambridge-engelskan var för svår och jag valde att läsa vanlig kurs på Malta i 13 veckor så räknas inte det in när jag ska söka idag. Så jag måste läsa engelska B också, trots att jag levde med det engelska språket i 3 månader.
Just nu känns min Malta-vistelse lite onödig, eftersom min engelska som jag lärde mig där ändå inte "räknas". Men jag vet att Malta var det bästa jag gjort och jag älskade att vara där. Känns inte så roligt när jag ändå måste göra om allt. 

Var på stan med mamma nyss. Nu ska jag svara på lite kommentarer. Skriver mer sen. 
/AnnSo 


Heja alla bönder!

Åh, va skönt det var att komma ut och möta lite folk idag. Träffade på lite folk som jag kände vilket är kul när jag bara legat hemma och varit hängig.
Men det bästa med att komma ut var att träffa min älskade Tobias. Äntligen. Efter att gått på Kupolen ett tag följde jag med honom hem en stund och åkte hem hit till 20.00 då Bonde söker Fru började.
Jag vet inte varför, men jag gillar det programmet starkt. På nåt sätt är det underhållande att se alla bönder och deras dejter.

Idag har jag försökt haft bra självförtroende och tyckt själv att jag varit snygg. Haha. Så fort jag blivit lite nere så har jag tänkt "Nej, inte deppa - jag är ju snygg idag" och ja, det funkade faktiskt.
Man blir glad av att vara snygg.

See you later, aligator!
/AnnSo



Bubblerooms Bloggtopplista

Som jag skrev så fick jag till det där med Bubbleroom. I förrgår kväll låg jag på plats 710 på Bloggtopplistan, igår på dagen hade jag plats 612 och igår kväll 511, men tyvär gick det lite ner imorse och hade plats 542. Men nu min kära läsare är jag på 511 igen. 511 av 2245 är ganska bra, tycker jag. Tack för att ni läser min blogg. Fortsätt med det.

Nu ska jag åka till kupolen och greja lite och äntligen träffa Tobias.

Ha en bra eftermiddag gott folk. Bye
/AnnSo

Gaah, va arg jag blir. Skulle lägga in en bild på min 511e pltas, men det funka inte. Så här kommer det ännu en ego-bild ;)



Pigg som en mört

Nu mina vänner har jag blivit mycket piggare i förkylningen. Idag har jag till och med duschat och gjort mig fin. Tänkte också ta mig ut idag. Ska till 3 och fråga hur jag får göra med mitt abonnemang. Kom på nyss också att jag behöver gå till Vero Moda också och be om ett nytt klubbkort, mitt gamla satt i min gamla plånbok som har försvunnit.

Ååh, det är så fint väder ute också, men det blåser ganska mycket.
Ha en bra dag, slänger in fler inlägg under dagen.
/AnnSo


Bild:
vt 2008, hahaha.

Nytt jobb - kunde haft

Haha, visst är det typiskt? Nu när jag satt uppe här ikväll ringer telefonen och jag kastar mig på den, eftersom jag satt så nära.
För typ 2 veckor sen sökte jag ett jobb på Burger King. Det stod att det var från 22 år och mamma sa "Du kan ju inte söka när du inte ens är 20" men ääh, jag slängde på brevet ändå.
Ikväll ringde han från Burger King och frågade om jag ville jobba hos dem, men jag berättade som det var med Idre så han fick tyvär lov att tacka nej till mig.
Men hur coolt är det inte att han ringde och erbjöd mig jobb? Känner mig ganska nöjd ändå, speciellt när de egentligen tog in folk över 22. Yeeah!

/AnnSo


Skriv på svenska för f*n

Ursäkta, ursäkta. Men jag måste bara få svära i detta inlägg. Det gör mig bara så arg!

Visst är det praktiskt med förkortningar på ord ibland. Men det finns faktiskt en gräns. Det som irriterar mig är när vuxna människor inte kan skriva orden fullt ut. Jag har också skrivit förkortningar på ord, men det växte jag ifrån innan jag fyllde 15.
Jag tycker att det ser så himla fult ut i texter när folk skriver t.ex. "D e int bra" Vadå int? Det heter väl för fan INTE! Och vadå D och e? Det stavas väl Det och är? Så jobbigt kan det väl inte vara att skriva en bokstav till? Det ser så hemskt illa ut och jag blir bara så arg när jag ser sådana texter. 
Ända sen jag började blogga har jag blivit jättenoga med stavningar och att det ska se snyggt ut. Jag har till och med börjat skrivit ut alla långa ord till exempel: iaf - i alla fall.

Nej, gott folk. Nu ska jag sluta skriva, blir bara så upprörd! Vad tycker ni om att korta ner ord?


Bild:
Google

Visst är den fin?

Ååh, ge mig! Tänk va fränt att ha en sån där cooling ;)


Jenny tipsar

Fick ett lunchtips av Jenny som jag tycker ni kan ta del av. 

rekomenderat som lunch!: Gott bröd från ica maxi med philadelphia ( vitlök och örter) som smör, salladsblad, avocado och lax

Låter sjukt gott. Härligt där Jenny!

Sitter och pratar med henne på MSN och lyssnar på gamla 90-tals låtar. Boom, boom, boom, boom - Vengaboys eller vad sägs om Bailando - Paradisio
Haha, galet men sjukt kul.


Bild: jag och Jenny på väg till Talang 2008. OBS, lite soligt.


Ny mobil eller bara abonnemang?

Det är så här att när man haft sitt abonnemang i 1 år och 8 månader får man förnya det och då börja betala av en ny telefon. Men i vintras blev min mobil stulen, så jag har fått lov att betala dubbelt på två mobiler sedan i mars. Därför känns det så dumt att ta en ny mobil när jag måste fortsätta betala av den nya, men samtidigt måste jag förnya mitt abonnemang. Det finns förstås mobiler jag kan få för 0kr i månaden om jag har abonnemang.
Krångligt. Jag vet.
Aja, jag ska fundera lite och gå till 3 och höra hur jag kan göra. Skulle va så flott med en ny mobil som jag kunde blogga från. Lite klatchigt.

Nu ska jag greja med en fotobok som jag fick i julklapp. Just det, julklapp! Det är ju hundra år sen. Piiinsamt värre. Känner mig så dum, men jag ska försöka göra klar den snart. Jag har i alla fall börjat på den.

Ha en bra dag. Hej
/AnnSo


Bild: Jag och Tobias i Blue Lagon, Malta 2008.

I'm gonna be ritch - NOT

Haha, nu har jag listat ut hur man gör på Bubbleroom. Ni vet, sidan de gör reklam för på TV att man kan tjäna pengar på sin blogg. Håll i er gott folk. Idag har jag tjänat... damdamtaaaraaaa: 60 öre. Inte illa, eller hur? ;) Så snart kan jag köpa hus och åka på lyxresor. Vad tror ni? Fortsätt att drömma va.

Mår lite bättre idag i alla fall. Hoppas vara ännu piggare imorgon. See you tomorrow again.
/AnnSo


Bubbleroom?

Jag måste bara fråga: Är det någon som förstår sig på Bubbleroom.se? Haha, helt galet. Det är hur många som helt på Bubbleroom som inte ens fattar vad de ska göra och hur det hela går till. Inklusive mig själv.

Nu har jag i alla fall fått en vän. Haha, innan stod det "Ann-Sofie har inga vänner" och det tyckte jag lät lite tragiskt. Tack Hannah för att du ville va vän med mig ;)

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig. Bara vilat, sovit och data-nördat lite ikväll.
/AnnSo


Saknar min man <3 Kärlek


Sick and tierd

Rubriken passar perfekt in på min kropps känslor just nu. Jag mår bättre än igår, men jag är helt slut i kroppen och är fortfarande sjuk.
Efter att ha tittat klart på One Tree Hill igår har jag nu börjat att kolla på O.C, igen.
Orkar inte skriva, eller mitt huvud har för ont för att ens tänka.
/AnnSo


Bild: Goggle. The O.C


Du bara sover och sover...

...Madicken. Du skulle inte ens hör om det kom enn kannibal.

Så känner jag mig idag. Jag bara sover och sover. Men min kropp orkar inget annat. Åt god lunch i alla fall. Lax-wook med nudlar och god sås. Nu väntar jag på vama koppen och en dubbeltoast.

Pisstråkigt att vara sjuk. Jag hoppas att jag hinner bli frisk innan helgen, då vi ska till Linköping.

Kom på att jag har en kanelbulle som ligger i köket och väntar på mig. Eftersom det är Kanelbullens dag. Förlåt för den sämsta uppdateringen ever, men som sagt så orkar jag inte med så mycket.
/En sjuk AnnSo


Tidig kväll utan att kunna andas

Igår var vi hemma hos Malin och hade det trevligt med middag och efterrätt. Vid 20.30 åkte vi hem till Mikaela och fortsatte förfest där då det var lite mer folk.
Tyvär blev det inte krogen med de andra eftersom det kostade alldeles för mycket att gå in. Så det fick bli en öl på Flamingo, pommes på Centrum Grillen och sen hem. Kom hem 00.15. Helt lagomt med tanke på att jag inte tagit nässpray på kvällen så jag fick ingen luft. Det var lite jobbigt där ett tag när jag åt pommes frits.

Vaknade ganska tidigt, eller vid 9. Men kunde inte somna om. Gick upp och snöt mig, tog hostmedicin, nässpray och gick och la mig igen och kollade på One Tree Hill. Ska fortsätta kolla nu.

Hoppas ni har en bättre dag.
/AnnSo


Tur att jag har dig och jag hoppas att jag inte smittat dig, my lovley Jenny.


Nu åker vi :)

Yes, nu är vi klara för att åka till Malin och vidare till stan senare. Har nästan bestämt mig nu att det blir stan. Bara Jenny är med så är det lugnt.

Ha en bra kväll, det ska vi ha :) Puss hej
/AnnSo



Nu sticker vi :)


Fields of Anfield road

Har kommit hemfrån marknaden, cyklat till Maxi och köpt hårfärg, haft i färgen och nu sitter jag och väntar på resultat och lyssnar på en av Liverpools sånger - Fields of Anfield road.
Ärligt talat så skiter jag i fotboll och Liverpool, men jag tycker det kan vara roligt att se någon match ibland. Därför visar jag intresse för fotbollen, för Tobias skull. Fotboll är typ allt för honom, lika som musiken är för mig. Så en dag ska vi stå i Liverpools hejarklack och skåda Liverpool spela live. En dag.
Låten är för övrigt väldigt bra.

Nu ska jag gå och skölja ur håret. Och hoppas på det bästa, haha. Hoj
/AnnSo


Bild: Google

Pissont och döv

Har knappt kunnat sovit. Har vaknat flera gånger av att min hals har värkt så mycket och plötsligt när jag vaknade var jag så täppt i näsan att jag inte hörde nåt på vänster öra.
Nu har jag precis ätit frukost, slängt i mig slemlösande hostmedicin och tagit en Strepcil. Så nu blir det att åka upp till Rättviks marknad en sväng.
Ha en bra dag. Skriver mer när jag kommer hem. Hej
/AnnSo


Bild: Google


Hejdå Jon, Hej Takida

Tyvär fick Jon lämna Idol ikväll. Jag vet inte om ni håller med mig, men jag gillade honom ganska starkt. Han hade en egen stil och en bra röst. Men han är ju knappast någon flickidol och hans utstrålning på scenen är inte av guld. Så kanske var lika bra att han fick lämna, men betyder inte att jag inte gillade honom. Bra kämpat Jon!



Som ni vet ska jag på Winnerbäck i december, men visste ni att jag ska på Takida i november? Nej, knappt jag själv heller. Lovade Carin för några veckor sen att jag skulle följa med henne på Takidas konsert i Örebro. Men efter mycket längtande efter pengar insåg jag att jag inte skulle ha råd. 
Jag kom på att Daniel sa förut att jag får låna pengar av honom, så jag tog tillfället i akt och ja. Det gick galant. Självklart ska han få tillbaka sina pengar. Tack och bock min underbara vän, Daniel. Så 21 november i Örebro. 



Nu ska jag sova. Godnatt på er. 
/AnnSo 

Are you lonesome tonight?

Ja, hela min eftermiddag har varit helt kaos. Typ.
Jag åkte först till Musikskolan och skulle ha musikteori, vilket gick galant. Efter teorin skulle jag åkt till kupolen med Jenny, men det sket sig. Så sur som jag var ringde jag Tobias och vi tog en promenad runt älven. Och sen åkte jag till kupolen med Jenny. Och då hade Friskis skitit sig, eftersom det blev så sent och Jenny hade ändrat sig. Men men..
Och Malin fyller år på söndag så vi ska ut på krogen imorgon. Kul. S2, nej tack. Kostar i och för sig 50 kronor om man kommer dit innan 23, vilket vi ska göra, men det är inte ens värt 50 kronor.
Jag lovade mig sist jag var där att aldrig gå in igen. Blir bara så besviken och varför då gå till en krog och betala pengar om jag ändå blir besviken och ringer efter skjuts vid 1 när jag normalt brukar komma hem 3? Så, njaaa. Vi får se Malin. <3 Men jag kommer på middagen och firar dig först i alla fall.

Rubriken är - "are you lonesome tonight" och ja, det är jag. Tobias är hemma och spelar Fifa med sina vänner och ja. Några vänner har jag inte mer än Jenny. Så har kollat på Idol med mamma och pappa. Fin fredagkväll.

Imorgon ska jag och Tobias åka till Rättvik och kika lite på marknaden.
Bilder kommer från min och Tobias promenad. Hoj
/AnnSo






Vimsiga AnnSo

Har man alla getter hemma om man tänker steka youghurt? Haha. Skulle ta fram smör när jag skulle laga mat, men var 1 millimeter ifrån att ta youghurt.

Nu ska jag i alla fall åka och ha musikteori med Ove och hans elever. Känns som om jag inte kommer ihåg nånting av det, men jag fick ju MVG - så nåt borde ju sitta.
Efter teorin blir det kupolen med Jenny och sedan danspass på Friskis. Det ni! :) Skriver ikväll när jag kommit hem. Hej
/AnnSo


Yes, vi får bo!

Åååh, nu är vi glada må ni tro. Som ni säkert vet har både jag och min pojkvän fått jobb i Idre i vinter. Det som inte har varit klart är boendet, om vi får bo tillsammans eller inte.
Jag mailade till han som intervjuade oss och fick svar idag.

Hej Ann-sofie. Kul att din pojkvän fått arbete med !. Vi försöker att se till så att par får bo tillsammans och det kommer nog inte att bli något problem med det. Har du fler frågor så är det bara att maila mig. Ha det så bra mvh Patrik.

Så nu får vi förhoppningsvis bo tillsammans där uppe. Yeeeah! Känns så himla bra. Jaaaaaaa!

/AnnSo


Bild:
Jag och Tobias på tåget hem från Fågelsjö i juni.


Vilken väg har jag tagit?

Det är så roligt att se vad som händer i folks liv. Vilka vägar folk väljer efter gymnasiet. Nu syftar jag främst på tvillingparet Lisa och Becca. De läser filmregissering i Stockholm. Hur kul låter inte det? Jag var in på deras blogg och kikade nyss. De får ju vara med om inspelningar och äventyr hela tiden. Jag blir så avundsjuk. Haha.
Gå in och läs deras härliga blogg - http://lizzyochbecky.blogg.se/

Om de kommit så långt redan att de får gå på inspelningar hit och dit, vart har jag kommit då? Jag sitter ju fortfarande i samma stad och samma gamla rum som jag gjorde för 10 år sedan. Det är lite sorgligt. Men som sagt. Om 2 månader sitter vi 25 mil norrut och fryser halvt ihjäl. Kul ska det bli. Längtar.

/AnnSo


Bild: Google


Penntroll?

Schyssta klubben här. Ser jag ut som ett Penntroll? Det tycker Nils. Duschade på Friskis och som ni sett så brukar jag sätta upp det i en toffs på hubudet och när jag och mamma åkte till kupolen släppte jag ut det bara. Haha. Men det fick duga.

Hoppas att ni haft det bra. Hej
/AnnSo


Anna B, den perfekta coachen? ;)

Är ni som jag? Lata och inte orkar ta er ut på träningspass? Det perfekta skulle ju vara att ha en träningscoach som hjälper en hålla igång och coachar en genom träningen.
Min coach är Anna. Haha. Varje gång jag har tränat med Anna har det varit så roligt och hon har legat bredvid mig på Friskis-golvet och peppat och sagt "Lite till AnnSo. Bra där. Härligt jobbat" Haha. Underbara Anna B.
Men nu kan jag inte träna med denna tös längre då hon flyttat till Karlstad. Hoppas du har det bra där, Anna.

Försöker vara aktiv med bloggen nu. Men jag vet inte om det lyckas.
/AnnSo


Bild:
Anna och Jag, hösten 2007.


2 månader kvar

1 oktober. Fatta hur fort tiden går. Snart fyller jag år. Eller snart kanske var att ta i, men det är bara knappt 2 månader kvar.
Det är också drygt 2 månader tills jag ska börja jobba uppe i Idre. Längtar. Det är så tråkigt att inte göra något på dagarna. Men snart så. Då bor både jag och Tobias där uppe. Yees.

Pallrade mig till Friskis idag i alla fall. Medel med Jens halv 12. Helt okej.
Hemma har jag bara ätit mat. Haft ont i magen och halsen.

Kommer en bild som jag tog på min och Tobias ävlrunda igår. Skriver mer sen. Hej
/AnnSo


Nu ni..

Andra dagen jag vaknar innan 10 och snart ska jag åka till Friskis och hurta. Härligt. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Spela klarinett kanske, om jag hittar någon slemlösande medicin först. Så drygt att bara kunna spela några toner och sen ha piss ont i halsen. Huh.

Ikväll är det shoppingkväll på Kupolen. Det vill säga, affärerna har öppet till 22.00. Trevligt.
Skriver mer sen. Hej
/AnnSo


Bild: Jenny ska gå till fåren och mata dem i Fågelsjö.

RSS 2.0