I'm a mum!

Hallå där!
Från att ha haft en stor och växande mage i 9 månader, så känner jag mig väldigt tom och platt just nu.
Vår son är nu 8 dagar och allt har gått så snabbt. Från att vara tjock till förlossningen till bb till att komma hem till att smälta allt till att vara förälder.
Allt går fint hittills och det känns kanon att vara hemma med vår son, ANTON.
Ville bara skriva lite...

Godnatt, sov gott!


Dubbel Yeeeey! :D

Har nu invigt tvättmaskinen för första gången och det låter då som att den funkar galant. Glädje till tusen! :)

Vi har också hittat en bil idag (inte samma som igår, men samma modell och så) som vi får hämta i, håll i er... IMORGON!! Åååååh! Nu börjar det kännas bra innan bebis kommer. Både tvättmaskin och bil. LYCKA! :D

Strax ska vi gå ner till stan för att se lite bio. Bäst att passa på innan vi ligger på BB och har vår lille i famnen. Då blir det inte så mycket bio längre, haha.

Såhär såg det ut igår när rörmokaren var här..
Och nu går den galant :)


Gratis är väl det bästa? ;)

Hallå, hallå!

Är i Falun med mamma och väntar på att vi ska få hämta en färg till min bil så vi kan göra i ordning den innan vi säljer den.

När vi ändå är i Falun passade jag på att hämta ut en gravid-box på Apoteket i Norslund. Gratis är gott, som man säger. Detta är min tredje box som jag hämtat ut på olika ställen, haha. Alltid bra att ha prova-på-saker till mig och bebis :)


Tjockisen ligger och jäser

Hallå!

Ligger i soffan hemma och är ganska trött. Har inte sovit middag alls idag (vilket jag annars oftast gör minst en gång om dagen) och vaknade 7.30, så konstigt vore det om jag inte var trött.

Jag och Tobias har varit med min pappa och kollat på bil och ja, vi hittade en som vi är intresserade av men inget är bestämt än.

Till vår stora glädje har vi också (ÄNTLIGEN!) fått tvättmaskinen inkopplad idag. Wiiiie! Nu jäklar kan vi tvätta utan att boka någon himla stuga :)

Såhär såg mina fötter ut tidigare. Svullen som en stor padda nu, haha. Lite svårt att gå när känseln i fötterna inte är till så stor respons, men.. Snart är det över :)


Det lockar, men det kommer bli det bästa här hemma

Nu har jag käkat en lång och härlig frukost och trots solen ute kan jag inte låta bli att längta utomlands. I september är det 2 år sen jag var utomlands sist, då var jag i Turkiet en vecka med min barndomskompis, hennes föräldrar och en tjej till. Jag som brukade åka utanför Sverige minst en gång per år. Åh, tänk att få ligga vid en pool i solen och njuta av en god glass eller svalka sig i havet. Oh, jaa!

Trots en stor längtan efter utlandet, att få prata engelska, solen, badet, glassen och maten så kan jag inte låta bli att känna den största glädjen genom att få vara kvar här i Sverige denna sommar och få uppleva det största i våra liv hittills - vårt barns födelse och utveckling. Ingen utlandsresa i världen kan just nu konkurrera ut känslan att bara få vara hemma. Tanken på vad som komma skall gör mig LYCKLIG TILL MAX.
Sen kan man ju inte låta bli att drömma ibland, hihi.

Det första är en bild jag hämtade från Apollo. Det är på St George Bay, St Julians, Malta. Tänk så många gånger jag låg där under mina månader i det landet. Underbart.
Det andra är, ja ni ser själva. Den största kommande lyckan vi kan föreställa oss. Älskade barn i magen.


Lugnt och tyst igen

God morgon!

Till min stora förvåning så har jag varit vaken en timme nu och planerar inte att somna om. Men dock ligger jag kvar i sängen, men det är en annan femma. Har legat och vaknat till Facebook och lite blogginlägg, ganska mysigt. Tittat igenom lite bilder på mobilen och så.

I en vecka har det varit kaos i vår lilla stad, då Peace and Love varit i fokus med sina 30 000 besökare, eller vad de nu har. Och till vår stora glädje, eller inte, har vi nu insett att vår lägenhet nästan ligger MITT I SMETEN. Vi bor ganska nära campingen och det har gått förbi en massa folk hela veckan, musik har spelats både ur högtalare och på trummor, bilar har stått parkerade ÖVERALLT så vi inte fått någon parkeringsplats och folk skräpar ner till förbannelse.

MEN! Nu ska vi inte vara bittra, detta händer EN VECKA OM ÅRET. Det är väl bara att stå ut. Detta årets festivalvecka försvann i rasande fart och nu känns det lite för lugnt här utanför fönstret, haha.

Jag (höggravid) besökte faktiskt festivalen en dag (onsdagen) och hade en väldigt trevlig kväll med mina kära vänner. Lyssnade på Roxette, Magnus Uggla och såklart vår älskade Winnerbäck.

Åh, va det känns roligt att slänga in lite inlägg då och då. Älskar att appen till blogg.se funkar fint. Har inte använt datorn på, ööh jaaa, jag vet inte hur länge. Älskade smartphone, älskade iPhone :)

Här kommer en bild på mig (mitten) och mina kära vänner Anna B och Jenny. De försöker göra ett hjärta på min mage, för er som kanske inte förstår det. Haha. Sen bilden på skärmen ska föreställa Winnerbäck, blev värdelöst med mobilkameran men men.. Jag har bättre kort från tidigare konserter + på bara mig och honom, så jag klarar mig nog ;)


RSS 2.0