Godnatt!

Efter en helg med massa stå-hej och äventyr har jag återgått till vardag idag. Fick till och med jobba några timmar, inte illa. Ikväll har jag testat mina klarinettkunskaper i en ny orkester. Lite annorlunda mot hv, men ganska roligt ändå. Så det blir nog att spela lite mer i denna också. Nu ska jag gå och lägga mig, jobbar lite imorgon med. Då som ledsagare åt en härlig prick. Har nyss kikat igenom Robert Gustavssons imitationer (tre av dem) av Tony Rickardsson på Idrottsgalan. Man kan ju inte annat än skratta. Det blir dåligt med både uppdatering och bilder, men se det possitivt. Tänk va glada ni blir när det väl kommer ett inlägg och till och med en bild. Sov gott, mina vänner!

Bröllopsfesten

Hallå! Skriver några ord från min brors bröllopsfest. Har ätit gott och nyss sett det fina brudparet dansa bröllopsvalsen. Nu ska jag återgå till festen. Hörs imorgon skulle jag tro. Kram på er!


Suck...

Har fått i uppdrag av min bror att göra en cd-skiva till bröllopet med buggmusik, men är det inte det ena så är det det tredje. Åh, blir så matt...

Men men, jag hoppas kunna fixa nåt till slut. Annars får vi sjunga lite Sven-Ingvars, Black Jack och Lasse Stefanz på lördag. Haha.

Ville bara avreagera mig lite. Kanske hörs sen, annars imorgon. /AnnSo

När allt borde vara på topp...

...så känns allt bara i vägen och jobbigt. Känner ni igen er?

Hej på er!

Jag ska försöka blogga ofta nu mer, med ofta menar jag några inlägg i veckan i alla fall. Vågar inte lova mer. Så fem inlägg om dagen, som jag hade förut, är inte på tal om. Haha.

Idag har jag varit på stan och Kupolen med Tobias och letat kläder till bröllopet på lördag. Usch. Alltså inte för bröllopet, utan att jag inte hittar några kläder att ha.

Ikväll var jag och min mamma (plus 12 till tanter, några män och en bebis) hem till Anna på Tuperware-party. Väldigt trevligt, men kommer även att bli väldigt fattig. Dock får jag då flera fina, bra grejer.

Kom in i någon slags nedstämmning nu, men jag hoppas att det går över snart.

Imorgon står tvätt på schemat. Yeeeah!


Kära bloggen, jag har saknat dig!

Hallå hallå!
Det har slagit mig många gånger de senaste månaderna att jag vill skriva, vad jag ska skriva om och exakt hur jag ska skriva. Det går några minuter, jag gör något annat och det inte blir av.
Senast jag bloggade var i november och det har hänt en del sen sist, både med mig och tiden. Jul och nyår passerade med stormfart och snart är vi till och med inne i Februari.
Jag jobbar en del ibland och är ledig en del. Det varierar. Men nu är jag ledig mest, vilket är skönt. Jobbade en monstervecka med 51 arbetstimmar v.2 och hade ett dygn plus ledsagningstid förra veckan.
Den här veckan känns så välplanerad. Imorgon ska jag till min vän Anna B på Tupperware-party, på torsdag har jag tvättid, ska klippa mig och troligen kommer min vän Sara och hälsar på en sväng på dagen och på fredag ska jag hjälpa min bror och hans sambo att ställa i ordning inför deras bröllopsfest på lördag. Ja, lördag = bröllop.
Jo, vars. Det rullar på.
Har precis ätit glass med kolasås medan Tobias och hans vänner spelar tv-spel.
Snart är det dags att krypa till kojs. Godnatt!
Eftersom jag är expert på att förlägga saker, så får ni mobilbilder då kamerasladden inte är där jag tycker att den borde vara.


RSS 2.0