Godmorgon 38+0

God morgon!!
Skäms lite för att börja dagen så här sent, men någon måste ju vara sist också. Haha.

Sitter nu och laddar upp med macka och en smoothie/mjölkdrink i en ypperligt fin färg.

Idag ståt det städa på schemat och jobba lite ikväll. Och det roligaste idag - bygga skötbord :) Min kära mamma kommer hit och hjälper mig om en stund. Har fått order att ta det lugnt och det börjar bli "en aning" tungt med magen nu. Så nu får gärna bebis komma ut :)

Ha en fin dag, folket!


Trots en del smärta emellanåt, så är jag så himla lycklig!

Hade konsert ikväll ute på Rommehed, vilket gick kanonbra. Detta blev min sista konsert (förutom fiol på midsommar) innan Lille kommer ut.

I flera veckor har jag varit sugen på att bygga ihop spjälsängen, men det har fått väntat då jag känt att det inte varit nödvändigt och en aning tidigt.
Men idag, till min stora glädje, hade Tobias byggt ihop den medan jag var på konserten. Åh, blev så himla glad. Så har pysslat lite med att bädda och göra fint.
Nu saknas bara bebisen <3

Det får ta den tid det tar innan den lille kommer ut, nu har hon/han i alla fall en färdig och väldigt fin säng att slumra i.

Lycka! <3


När tiden flyger förbi, kan det vara svårt att hänga med

God morgon!
Ligger här i sängen fortfarande och ska ta mig upp strax. Magen blir bara större och större för varje dag och jag känner nu hur den lille simmar runt och kickar.

Idag är det 1 månad kvar till beräknad BF. Vart tog tiden vägen? Ska den lille plutten komma ut snart, till våran värld? Åh, vad jag längtar - och är pirrig!


RSS 2.0