Depp-tisdag

Åh, jag börjar inte ens med ett "hej", känner mig alldeles för otrevlig idag.

Har varit deppig, vet inte över vad, hela dagen. Började redan imorse innan jag skjutsade Tobias till jobbet och sen har jag bara varit nere hela dagen. Hoppas på min Gud (om någon finns) att jag är piggare och gladare imorgon.

Jag har i alla fall varit lite nyttig idag och vikt tvätt, men mest slöat framför "Skilda Världar" och ikväll pallrade jag mig faktikst till ett hemvärnsrep. Bra jobbat, AnnSo!

Det är så tråkigt nu när Tobias har börjat jobba. Vem ska jag då vara med? Haha. Som tur är har jag vänner att vara med. Ibland.

Nu ska jag fortsätta vara deppig och samla lite energi tills imorgon. Hörs imorgon igen när jag är lite piggare.


Måndag med Jenny

Hej och god kväll!

Igår blev det inget inlägg, men i alla fall ett imorse innan jag åkte med Jenny på äventyr.

Vi hade tänkt att åka till Säterdalen och ha picknick, men vi ändrade planerna och åkte till Carl Larsson gården i Sundborn som de två kulturnördar vi är.
Vi hade verkligen jättetrevligt och det var jättekul att gå visning i huset. Riktigt fint. Eftersom både jag och Jenny jobbat själva som guide så är det såklart extra roligt att gå på visningar.

Vi gjorde jättegod picknick och hade med, lax och ägghack (hackade ägg med majonäs) med sallad + bröd, och åt på en mysig filt.

Efter att ha varit onyttiga med både majonäs och munk så tog vi oss till Friskis och körde ett medelpass.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, hämtade min bil hos Tobias och sen bara tittat på Skilda Världar + ätit lite paj. Haha. Så svårt att låta bli det goda.

Här är några bilder från dagen. Godnatt!










Heldag med bästis

Nu ska jag äta frukost och sedan bege mig ut för att bli upphämtad av Jenny. Vi ska på utflykt, vart vi ska får ni se sen. Vi ska ha picknick, världens godaste, och ikväll (kl 16) ska vi träna på Friskis.

Hoppas det inte regnar bara så kommer detta att bli en fin dag.

Ha det bäst!


Min sovkompis hos Tobias :)

Lördag 28 maj 2011

Hej hej på er!

Usch, vilket trist väder det där. Tack och lov regnar det i alla fall inte, men lite sol skulle väl inte skada?

Imorse när jag cyklade till jobbet var det faktiskt sol och ganska skönt ute, men sen försvann det och det blev väldigt trist väder.

Nu är jag hemma igen och tittar på Skilda Världar. Bästa avkopplingen som finns. Haha.

Lägger upp två bilder av den mat vi åt igår, blev så fint upplagt. Salladstallriken gjorde mamma till sig och laxmackan gjorde jag till mig. Jag är så stolt, igår gjorde jag mat till mig själv både lunch och middag. Inte illa, va?




Fredag 27 maj 2011

Hallå, hallå!

Idag har jag hittills bara varit hemma, men jag har gjort en mycket god lasange och tro det eller ej, även diskat efter mig. Bra va?

Blev inget att åka till Tobias kompis, tyvär, men ska strax åka hem till Anna innan vi sticker och tränar.

Skriver mer ikväll när jag kommit hem. Kram


Hittade en gammal mobilbild från våren 2009.

Torsdag 26 maj 2011

Hej på er!

Dagens inlägg skrivs nu.
Har som sagt gjort min första jobbdag idag, vilket gick väldigt bra och var kul.

Träffade Tobias en snabbis efter jobbet och sen var jag med mamma till Maxi på klubbkväll. Jag blir så lycklig när man får gå runt och provsmaka överallt. Om man är hungrig när man går dit så är man proppmätt när man går därifrån. Haha.

Nu tittar jag på Skilda Världar s.2. Älskar den serien. Lite töntigt, men beroende framkallande.

Imorgon är jag ledig (igen och ska göra lite nyttiga saker, hälsa på Tobias kompis och träna med Anna B på kvällen. Bra dag.

Godnatt!




Onsdag 25 maj 2011

Hej på er!
Jag har bestämt mig för att skriva minst ETT inlägg om dagen och eftersom jag inte skrivit något idag så gör jag det nu.

Idag har jag varit med Tobias och ätit på Kupolen, tagit en promenad tillsammans med honom och hunden samt varit inne i Falun med mamma och sprungit/gått årets "Tjejruset".

Och vet ni något mer? Jo, det ska jag tala om för er alla - jag ska börjar jobba (intro) imorgon. Så från och med imorgon är det slut på att vara ledig hela dagarna. Jobba 8-18. Det ska bli jätteroligt. Skriver nog när jag kommer hem, om jag inte är allt för trött.

Här kommer en bild från ikväll som får avsluta dagen...


Laddar med banan innan loppet.

Blåsig tisdag...

...men jag mår bättre!

Hej på er!

Idag mår jag mycket bättre i huvudet. Tack och lov för det. Känner av lite spänningar, men dunket från igår är så gott som borta - än så länge i alla fall. Jag hoppas att det fortsätter håller sig borta typ hela min kommande livstid? Eller åtminstone tills jag fyller 30.

Herregud vad det blåser ute idag då. Det är helt sjukt. Jag är rädd om jag går ut, blåser jag väl iväg? Eller hunden kanske?

Nu ska jag trotsa blåsten och gå ut. Har inte varit ut sen i söndags. Så nu är det på tiden!

Ha en fin tisdag och försök att hålla er kvar på marken!


Mår bättre, trött men pigg

Hola!

Efter att ha sovit största delen av dagen (och tagit alvedon) så känner jag mig bättre nu. Bättre, inte bra. Har fortfarande ont i huvudet, men inte alls lika mycket runt ögonen men känner att det kommer tillbaka ju mer jag anstränger ögonen, typ som att sitta här. Ska snart gå och lägga mig, men känner mig både pigg och trött samtidigt.

Godnatt på er!

Detta kort får avsluta dagen, Montenegro med mamma 2006.


Aj aj aj, det bultar och det bankar...

Hej och god eftermiddag.

Idag har jag varit ett vrak exakt hela dagen. Ap-ont i huvudet. Och jag lovar, jag har aldrig ont i huvudet. Kan ha lite spänningshuvudvärk, men aldrig så ont att jag måste ligga och sova hela dagen.

Har som sagt sovit i flera timmar, men nu orkar jag inte ligga still längre. Huvudvärken är lite bättre nu, men känner fortfarande av smärta.

Måste sysselsätta mig med något, utan att anstränga ögonen för mycket. Typ som att sitta vid datorn, tvn. Inte bra.

Vi hörs senare när jag mår bättre!


Bildbomb från älven-loppet

Tidsinställt inlägg!

Nu sitter jag här i min rosa, fina mysdress och har nyss ätit en "salladstallrik" (som ni såg i inlägget innan).
När detta publiceras kan jag garantera er att jag sitter ihopkrupen i soffan med en smothie och tittar på ett av världens bästa program - "Solsidan".

Här kommer bilder från "springloppet".










Pappa hann inte med ritkigt när jag sprang förbi, så bakifrån får duga.


Sitter på altanen och äter en god grönsak/frukt/bär-tallrik


Tagga till med tårta

Yeeah! Ska strax hoppa i träningskläderna och gå ned till älven med mamma och gå/springa på ett lopp. Jag blir nog inte först och inte sist heller, hoppas jag.

Åt nyss en prinsesstårtbit. Lovar att den kommer göra susen.


Världens bästa Elin

Tänk att ett telefonsamtal kan göra en så glad. Innan vi käkade nyss så ringde min kompis Elin (lärde känna henne i Idre säsongen 09/10) som jag trodde var i Spanien och jobbade, men icke då. Hon hade sagt upp sig i veckan och kom med flyget hem till Sverige i natt. Det räckte gott och väl med två månader på Mallorca.

Så himla roligt att hon ringde, var väldigt länge sen vi sågs.

Skönt att du är hemma i Svergie nu (denna vecka i alla fall). Snart är du på nya äventyr i Norge.

Några bilder från vintern på oss...








Söndag 22 maj 2011

Hejsan hojsan!

Blev inte att jag bloggade något mer igår och dessvärre inte heller tog några bilder, men jag kan i alla fall berätta att det var en rolig och trevlig kväll. Vi kände knappt någon, förutom min bror och min syster (och deras sambosar), men det var kul ändå. Jag och Tobias sänkte nog medelåldern med några generationer. Haha. Okej, kanske inte så många år men yngst var vi då utan tvekan.

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Var nyss ute och gick med mamma, pappa och hunden. Till skillnad från igår hade jag kameran uppe och tog kort.












Lördag 21 maj 2011

Hej på er!

Idag har jag varit på två stycken Loppisar och ätit tacos hemma hos Tobias.

Nu håller Tobias på att göra sig i ordning för vi ska strax åka hem till mig, jag ska byta om och sen ska vi åka hem till min bror på grillfest. Ska bli kul.

Ha en bra lördagkväll!


Hade ingen kamerasladd med mig, så det fick bli en gammal bild från arkivet. Bilden tagen dagen innan midsommarafton 2009.

Härlig fredag

Hej på er!

Det är lite mysko när jag bloggar från mobilen. Jag kan skriva en rubrik och lägga upp foton, men jag kan inte skriva i den stora rutan som jag skriver i nu. Hmm. Ska försöka lösa det. Därför det bara blir en rubrik och bild ibland, så som inlägget före.

Idag har vi varit på kupolen, stan, hemma hos Tobias och tränat lite i en "park". Vi köpte en basketboll idag som vi tog med oss och körde lite basket/kondition. Träffade även två killar som vi lirade med. Det var kul, trots att jag är sämst på basket. Haha.

Det har varit en bra fredag, inte allra minst då Tobias äntligen fått jobb. Wiiiiie. Så himla skönt för både honom och mig. Förhoppningsvis får vi jobba i höst också och då kan vi äntligen flytta ihop på riktigt.

Ha en bra fredagkväll!


Är på stan med Tobias och ska fira med Kina-mat


Kvällsmacka

God kväll!

Sitter här med Tobias och äter en god och välbehövlig kvällsmacka. Mumsigt.

Har varit med Daniel i eftermiddag/kväll. Vi har gått på stan, Kupolen, varit till Rätt Pris, tittat på filmen "The other guys" och ätit massa goda popcorn.

Nu ska vi lägga oss och titta på OTH. Mys. Ha det fint. Godnatt!


Dagens promenad

Åh, jag glömde kameran när vi var ute och gick men hade i alla fall mobilen med mig som fotoredskap. Blev ganska fina bilder ändå.
Vi "klättrade" ner på ett par klippor och vilade en stund. Såklart passade jag då på att ta några kort.

Har precis duschat och ska åka ner på stan och träffa Daniel om ett tag. Får se vad vi hittar på. Hoppas på film, för då måste man ju ha popcorn till och det finns inget godare än kastrullpoppade popcorn. Mums.








Snyggaste iPoden

Köpte ett skal till min iPod på Rättviksmarknad för någon vecka sen.. Visst är det snyggt?


Promenad-dax

God förmiddag!

Idag behöver jag inte skämmas, gick faktiskt upp strax efter 9, vilket jag tycker är helt okej.

Nu ska jag hoppa i springskorna och gå ner mot älven och möta upp Tobias för en härlig promenad. Det blåser dock jättemycket ute så jag kör på underställskjorta under min tunna löpar- (vind-)jacka.

Ha en fin torsdag mina kära läsare! Hörs när jag kommer tillbaka och då kanske jag har några fina bilder med mig hem från rundan.

Lägger upp ett till tidsinställtinlägg nu som kommer om ett tag.


Godnatt onsdag!

Nu har jag bortstat tänderna, tvättat händerna, satt på mig pyjamas och rensat bort allt som låg i sängen. Så nu är det dags att krypa ner under täcket och slumra in i John Blunds Värld.

Får se vad jag hittar på imorgon. Ska fråga Tobias om han vill ta en förmiddags promenad/springtur runt älven imorgon. Eftermiddagen ska jag i alla fall ägna åt Daniel, var faktiskt ett tag sen vi träffades nu.

Nej, nu ska jag sova! Godnatt!


Jag fick en present

Idag när jag gick ur Annas bil gav hon mig en present - en egengjord vetekudde. Jättefin, var den.

Ikväll har jag varit iväg och spelat till midsommarträning. Mycket trevligt, trots att jag inte ska vara med på själva midsommarafton.

Nu har jag precis ätit några ägg ochn druckit smothie. Gott.

Ska lägga mig snart. Behöver gå och lägga mig tidigare så jag är piggare på morgonen.

Godnatt!




Två av mina coola äggkoppar.

Vilar med smothie efter friskis och innan dans :)


Onsdag, igen!

God middag (eller god morgon i min värld. Skäms!)

Har precis ätit lite youghurt och macka med kräftost på och ska väl försöka ta tag i och göra något nyttigt och vettigt.

Får se vad dagen bjuder på. Ska i alla fall träna på Friskis med Anna B i eftermiddag. Det ska bli kul, dels att träna och sen att få va med Anna lite.

Lite tråkigt är det ju att vara hemma på dagarna så nu längtar jag till vecka 24 då jag får börja jobba. Wiiie. Ska bli skoj att äntligen jobba igen. Är jag den enda som vill jobba? Haha.

Ha en bra onsdag!


Från ena stället till nästa

Hallå!

Nu har jag fått lite mat i magen och ska ta mig till repetition med Hemvärnet.

Eftermiddagen med Oskar gick galant och idag var vi både inne och ute och lekte. Idag har vi dansat, tittat en stund på film, lekt i sandlådan, lekt kurragömma och lite mer...




Redo för bus

Nu har jag duchat och är redo för bus och lek. Till och med solen har tittat fram nu. Wiiie!

Skriver senare ikväll eller så. Hej så länge!


Vart tog det fina vädret vägen?

Åh, detta eviga regn som aldrig tycks ta slut. Får se vad jag och Oskar hittar på i eftermiddag.

Igår var det i alla fall sol (ett tag) när jag och Tobias var ute på promenad. Så, här får ni en härlig, solig vår bild (på mig) att njuta av tills detta plaskväder är över.


Skinnjacka, grå huvtröja, vitt linne, svarta jeansleggins och mina älskade rosa converse.

God middag!

Hej på er!

Nej, jag vaknade inte nu. Haha. Fick lov att fixa lite grejer när jag kom upp, mail till Tobias med några dokument, hade fått mail från Antagningen till högskolan, fått brev från Alfa och ja, ni hör ju. Fullt upp.

Vilket trist väder det är idag. Huh. Ska vara barnvakt åt Oskar (lika som förra veckan) i eftermiddag, ska bli kul.

Ha en fin (inomhus) tisdag!


Söderfors + lat/hurt-måndag

Hej på er!

Sorry, för att jag inte bloggat igår och idag. Igår orkade jag inte när jag kom hem (och var hos Tobias eftermiddagen/kvällen) och idag har vi latat oss (halva dagen) och varit hurtiga och nyttiga (andra halvan).

Det är tråkigt att det inte går att blogga från min nya mobil, alltså det går ju såklart att skicka mms till bloggen som jag gjort förut, men inte blogga från en app och komma in direkt på bloggen. Men jag läste att blogg.se jobbar på en app, så förhoppningsvis kommer det snart. Blev medlem på en annan bloggsida idag som heter mobilblogg, men då kan jag inte blogga för allaroundannso.blogg.se, utan måste ha en ny blogg på mobilblogg.se (eller vad det hette). Så har inte bestämt riktigt än vilken blogg jag ska skriva för, men än så länge finns det inga inlägg på den andra bloggen.

Här kommer lite bilder från Söderfors, som var mycket trevligt. Jag var som sagt där med Idre Kyrkokör. I lördags gick vi guidad tur i "stan" och på kvällen åt vi god (men dyr) middag på hotellet (herrgården) och igår sjöng vi några sånger på Gudstjänst och sedan packade vi in i bilarna och åkte hem. En ganska lagom semester.




Grekiskt tempel i Engelska Parken....


Engelska parken




En stor sten i vattnet med en jättefin text som en kvinna skrivit om sin svärmor på 1700(?)-talet.


Söderfors är kända för ankare och här är det två JÄTTEankare som min altkompis (stämman alt) Lotta står bredvid.




Förväntansfull på en god middag med mina Idre-kamrater.


Den fina kyrkan


Sjunger i kyrkan





Godnatt på er! Har haft en mycket bra dag ...

imag0009 (MMS)

Godnatt på er! Har haft en mycket bra dag här i Söderfors. Vi har fikat hos ett par, gått guidad tur och ätit en trevlig middag här på herrgården (bilden). Mer bilder från "stan" kommer när jag är hemma. Mina rumskompisar ville släcka nu, så jag håller tummarna för Saade och Sverige. En topp 10 skulle ju vara galant i alla fall. Nu ska jag sova, imorgon blir det sång. Godnatt!


Ny mobil! Wiiie

Åh, jag vet att jag låter pryltokig men det är jag egentligen inte. Okej, kanske en liten gnutta. Jag har i alla fall haft min (gamla) mobil i 1 år och 8 månader, så då är det faktiskt okej att byta. Så nu blir det nog inga pengar kvar av min lön som kommer i slutet på månaden, men det är det värt.

Jag har varit jättenöjd med min förra telefon, men det jag saknat är större sms-minne och bra internet-anslutning (alltså att det är smidigt att surfa). När jag (på min förra) skulle läsa bloggar anpassade inte sig mobilen efter sidan, utan jag fick dra fram och tillbaka, fram och tillbaka i sidled och ja, det tog mycket tid - och pengar.

Jag har bara haft min nya telefon några timmar, men jag är så himla nöjd med den. Den är EXAKT som jag vill ha. HTC Wildfire S (kom till butiken idag). Åh, den är så vacker! Akta dig, Tobias. Du har fått konkurens. Haha.

Ikväll har jag varit millitär. Var på en skjutbana inne i Falun (Jämmerdalen) och spelade cermoni med Hemvärnets musikkår Borlänge. Gick väldigt bra, trots att jag kände mig yr och basken klämde på huvudet så jag hade sprängande värk. Men så kan det gå. Jag är fortfarande yr, men mår mycket bättre.

Imorgon åker jag till Söderfors med Idre kyrkokör, ska bli jättekul att träffa dem igen och sjunga lite på söndag. Kanske kan blogga därifrån, nu när jag har en supermobil. Hihi.

Godnatt min kära tittare!




Smothie och Markoolio

Hallå, hallå!

Har precis avslutat en mysig frukost med min andra hälft med en god smothie (denna gången med blåbär, jordgubbar, björnbär, banan och jordgubb/smultron youghurt) och lyssnat på gamla klassiker av Markoolio.

Nu ska vi ta oss till Kupolen och kika lite. Jag fick en briliant idé igår som gör att jag kan tjäna 255kr i månaden. Bra va?

Vi hörs senare!




Härlig torsdag

Hej!

Nu har jag gjort det igen, inte bloggat. Men nu är jag på G för ett inlägg i alla fall.

Idag har jag varit och hälsat på på jobbet som jag ska ha i sommar. Trevligt trevligt.
Efter jag traskat hem i spöregn, och ätit lite mat, cyklade jag hem till bästis-Jenny och tillbringade eftermiddagen hos henne. Vi gick till ICA och köpte lite ingridienser som saknades och sen bakade vi goda (om man gillar mörkchoklad) kakor och senare satt vi oss i soffan och kollade på en bra Beck-film (hör och häpna, denna film hade jag inte sett tidigare?!).

När jag cyklat hem bytte jag om till träningskläder och gick och mötte Tobias och tog en sväng vid älven. Mys.

Nu ska vi nog lägga oss och kanske se en film eller lite OTH (One tree hill).

Godnatt mina kära (men få) läsare!


Kakorna, innan de kommit in i ugnen :)

Bus och lek

I tisdags var jag barnvakt för första gången åt min brorsson Oskar. Haha, märker ni att jag gjort mycket nytt den här veckan? (Bakat, smothie, stukat basker, barnvakt)

Det var riktigt roligt att få vara och leka med honom själv. Vi lekte kurragömma, han cyklade lite, gungade hängmatta, spelade djurlotto, fikade, läste Bamse-tidning, tittade på myrornas bo och lite till...

En mycket trevlig eftermiddag innan jag åkte in till stan för övning med Hemvärnet.




Basker stukning - check!

Imorgon har vi en spelning med Hemvärnet och då måste förstås allt vara perfekt till uniformen och min basker var allt utom perfekt.
Därför bestämde jag mig för att stuka om den så jag inte ser ut som Sickan i Jönsson ligan, som vår dirigent sa.

Det blev nog inte perfekt nu heller, men betydligt bättre. Så det får duga. Använder man ens ordet duga i militäriska sammanhang? Aja, jag är bara klarinettist så jag använder det!




Inlägg 1300

Hallå!

Jag skäms för att jag aldrig skriver längre, men ni ska veta att jag alltid har bloggen i tanke. Och det är väl tanken som räknas? Jag tar alltid bilder och har alltid kameran med mig för att sedan blogga om det som händer i mina dagar, men när jag väl kommer hem så tilltalar det mig inte att blogga. Tyvär. Jag vill känna motivationen igen. Ge mig den, tack.

Jag kan berätta för er alla, nya som gamla, att jag har fått jobb här i Borlänge till sommaren. Hur bra är inte det?! Insåg förra veckan att jag inte har jobbat i Borlänge på över 2 år, så det är nog dags nu.

Igår fick jag för mig att baka chokladbollar, jag som aldrig bakar, men goda blev de i alla fall. Och imorse kände jag för en smothie, har aldrig använt en stavmixer i hela mitt liv, den blev kanon god. Gjorde smothien på banan, blåbär och hallon/vanilj youghurt.

Som rubriken säger så är detta mitt 1300:e inlägg. Tänk vad mycket jag har bloggat på två år.
När jag startade bloggen (för två år sen) hade jag som mål att bli rik, haha, men nu är det min roligaste hobby (när jag väl bloggar).

Tänkte göra några tidsinställda inlägg nu som kommer poppa upp under dagen.

Ha en bra torsdag! KRAM!


Mycket god! :)


Cykeln såld - check!

Fick för mig att sälja lite saker och har länge velat ha en ny, sagt och gjort. 10 minuter efter jag lagt in annonsen ringer det en tant som kom hit och köpte den. Innan hon kom hit hade det ringt två stycken till. Jag kanske satt ett väldigt lågt pris? Aja, nu är den såld i alla fall. Så vad ska jag cykla på nu? Mamma har i alla fall inget skäl att klaga om jag tar bilen. Haha!

Nu ska jag göra i ordning mig och sen åka på teater (musikal) i Kvarnsveden med mamsen. Ska bli kul.

Hejdå cykeln.....


Valborgshelgen

Hej och god kväll mina kära läsare!

I helgen har jag hunnit med en hel del må ni tro. Tanken var att vi (jag och Tobias) skulle firat Valborg i Uppsala, men efter massa krångel bestämde vi oss för att åka hem. Så vi tog ett tåg hem igår istället och gick på fest hemma hos Anna B. Mycket trevligt.

Idag har vi mest tagit det lugnt och varit på 1års-kalas på eftermiddagen.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det blev kanonbra ändå.
















RSS 2.0