Känslosamma tårar..

Hej på er!

Har nyss tittat på senaste avsnittet av "Värsta pojkväns akademin" och jag kunde inte låta bli att gråta när pojkvännerna höll sina tal till flickvännerna under den fejkade begravningscermonin. Det var så fint och talen kändes så äkta och känslosamma.

För övrigt har jag varit hos mamma och pappa idag. Damsög ur hela bilen och grejade. Jag och mamma åkte även in till Falun och jag köpte lite grejer, taklampa till vardagsrummet, badrumsvåg och julgardiner. Nöjd.

Ska strax gå och lägga mig för att orka med en oplanerad dag imorgon. Godnatt!


Med detta kort, från förra hösten, säger jag "godnatt!".

Söndag 13 november 2011 - fars dag

Hej på er!

Ligger här i soffan och har precis kollat på några avsnitt av "Modelljakten". Jobbade dygn igår, så kom hem imorse och var ganska trött men efter att ha sovit lite, ätit frukost, gått med Tobias till jobbet och vilat lite till så känner jag mig piggare och redo att hoppa in i duschen innan jag ska hem till mina föräldrar och gratta pappa på farsdag. Mina syskon med familjer kommer också. Kul att träffa dem, händer faktikst inte så väldans ofta.

Ikväll är det som vanligt dags för dansträning med mina och Katarinas duktiga barn. Våran grupp (som vi dansar i) kommer också och ska träna tillsammans med vår största grupp (vi leder två barngrupper) inför en uppvisning på lördag.

Nej, nu ska jag rycka upp mig och göra något kul.

Om ni vill ha en roligare blogg att läsa än min, kika in på http://finest.se/ungpappasdagbok, det är min vän Annas man som bloggar på den. Mycket bra och underhållande blogg. Han skriver om sin vardag, föäldrarskap och tar upp mycket annat bra.

Ha en bra dag!Fredag 11 november 2011

Hallå, hallå!
Kom hem från Kupolen och en dejt med Sara för en stund sen. Nu sitter jag i soffan och är helt slut. Trött som bara den. Jobbigt, men sant.
Hela veckan har jag gäspat 250 gånger innan klockan 18 och jag är trött hela tiden. Så nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska kika på någon gammal repris av "Lyxfällan".
Ska piggna på lite så jag orkar med att umgås med mina vänner ikväll. Känns lite oartigt att nästan somna. Haha.

Torsdag 10 november 2011

Hej på er!
Äntligen tänkte jag skriva några rader igen. Det är några veckor sen sist och det har nog hänt en del. Den största förändringen är nog att jag inte sitter på golvet och bloggar utan sitter i vår sköna soffa.
Har jobbat lite den sista månaden, haft inflyttningsfest, varit på hockey och umgåtts med familj och vänner.
Idag har jag inga planer, Tobias är på kurs med jobbet och blir borta hela dagen.
Det blir en lugn och skön dag. Kanske dansträning ikväll.
Ha en bra dag!

RSS 2.0