Från 14 år och gravid...

...till 15 år och morsa.
Så heter Mikaelas blogg, nybliven mamma till dottern Kelly.
Först när jag läste rubriken på blogg.se, så tänkte jag "vad är det här för skämt"? Men efter att ha klickat in mig på hennes blogg, för några veckor sen, insåg jag att det faktiskt var sant. För en vecka sedan föddes hennes dotter.
Det är en intressant blogg där man ser hur en ung mamma tar sig genom livet med sin nyblivna dotter.
I början har jag trott att det inte "funnits" någon pappa till barnet, men idag stod det om honom också och Mikaela och han är fortfarande tillsammans.

Det märks att det är en 15 åring som skriver i språket och inläggen, men jag tycker att hon gör det väldigt bra.

Här, besök http://micahs.se/ för att läsa om Mikaela och hennes nya liv som mamma.


Detta är hennes header på bloggen....


Vampire-book

Hej på er!
Nu är jag hemma efter att ha spelat fiol till dans. Mycket trevligt och jaa, vi fick fika också. Aldrig fel.

Igår fick jag Vampire-diaries bok av Tobias, men märkte att det var del 3 och 4 i serien. Men man vill väl läsa del 1 och 2 först? Så nu har jag köpt boken med del 1 och 2 också. Bra va? Så nu blir det läsa av.

Jag köpte även den efterlängtade rosa mysdressen på Cubus för presentkort jag fått i helgen. Hade presentkort på 600 kronor och för det fick jag en mysdress (byxa + tröja, ord pris 199:- st), en stickad tröja (ord pris 399:-) och en bh (149:-). Det blev totalt 597 kronor, för det var typ tag 3 betala för 2 och rabatter på både mysdressen och tröjan. Bra va? 

Hoppas att ni haft en bra tisdag! 
Kram på er!

 
Den till vänster är del 3 & 4, den till höger är del 1 & 2.

Dinstag

Halloj!
Idag har det varit en lat-dag igen. Gick i pyjamas till klockan 14, sen bjöd Tobias pappa på räkrulle/kebabrulle. Mycket gott.
Mamma och pappa kom och hämtade mig eftersom jag inte kunde ta min bil igår då pappas kompis fixade extraljus på min bil. Mycket bra.

Ikväll ska jag spela fiol till dansavslutning. Kommer nog bli trevligt.

Slut på ideér, hörs senare!


Bild på mig och Tobias från Turkiet -10.

Tack tack och åter tack! :)

Jag måste börja med att skriva ett STORT TACK till er alla som grattat mig på min födelsedag. Det har varit telefonsamtal, sms och en hög med facebook-gratulationer (114 stycken, för att vara exakt).
Jag är så oerhört tacksam för den uppvaktning jag fått idag, trots att jag "bara" fyllt 21. Ni är guld värda och jag ska försöka att gratta er när det är dags för er dag.

Tack även till mamma och pappa som grattat mig hemma, och till mina syskon som kom i helgen och ni andra som också gett mig presenter och sagt grattis. TACK.
Haha, det låter som att jag vunnit pris i "Idrottsgalan" eller så, men jag är bara så glad för att ni tagit er tid och sagt/skrivit grattis.

Ska snart lägga mig (är hos T), men ska nog läsa lite bloggar innan jag slumrar. Tobias sitter ändå och spelar tvspel med en kompis, så då roar jag mig med det jag tycker om - bloggar!

Tack för idag! Kramar till er alla. /AnnSo


Har på mig Tobias t-shirt som jag sover i varje gång jag är här :) Godnatt!

Mera paket

Hej på er!
Är nu hemma efter att ha varit i Falun med mamma och pappa och sen varit hos Tobias och fått mer paket av han och hans familj. Fick "Vampire Diaries"-bok och en till skiva till mitt "Lips". Wiiie. Fick pengar av hans farmor också.

Snart kommer Jenny och ska bli bjuden på glass.


Hörs innan jag sticker på dansträning!



Grattis, grattis...

....tack tack.
Det är det enda jag skriver idag, känns det som. Jag har fått 8 sms och hur många facebook-grattis jag fått vågar jag inte kika på.
Det är i alla fall min 21års dag idag och ja, jag känner mig ganska gammal men ung på samma gång.

I eftermiddag kommer Jenny och kanske någon mer och grattar mig. Ikväll är det som vanligt dansträning.

Ha en bra måndag! Och grattis till alla som heter Sune ;)


Sommaren -08. 18 år...

Pulkapremiär!

Jag tänkte titta på Kenza & Tyra show nu, men medans jag gör det kan ni få se bilder från när jag åkte stjärtlapp igår (hade tyvär ingen pulka, men pulka lät coolare i rubriken).
Skulle ha lagt in lite igår, men hann inte innan Sara kom och vi hade förfest innan vi drog in på Etage.






Jag älskar mina nya, rosa täckbyxor :D


Skyltsöndag

Hej på er! Har ni haft en bra söndag? Det har jag...
Jag började dagen med att lata tillsammans med Tobias och sedan gick vi ner till stan på julskyltning tillsammans med min mamma.
Det var mycket folk, många stånd, de presenterade Luciakandidaterna för Borlänge och sedan lyssnade vi (jag och mamma, Tobias hade gått hem..) på Borlänge Ungdomskör.
Nackdelen var bara att det var grisigt kallt. Frös rejält om fötterna.

Nu har jag värmt upp mig och druckit glögg (inte den starkvinsglöggen jag fick igår).

Snart blir det en Beck-film på TV. Får se om jag tittar på den, sett den några gånger. Men den är bra. TV4 klockan 21.00.

De 7 Luciakandidaterna.

Kandidat nr 6 var min gamla bästis Pilla. Vi hände jämt ihop i 5an-6an. Hoppas att det går bra för henne :)


I like birthdays ;)

Hej på er! Har många olika kakor och tårta i mig nu efter att mina syskon varit här och grattat mig. Mycket trevligt.
Fick även presenter. Ååh, älskar att fylla år.
Presentkort på Cubus, ett välgörenhetskort (de pengar man köper kortet för går till SOS-barnbyar), trisslott och glögg. Det var det jag fick av mina syskon (och deras familjer) och av deras mamma.
I morse fick jag några presenter av Tobias mamma också. Två par strumpor och en påse godis.
Fick även några paket av mamma och pappa. Täckbyxor, snowboardhjälm och grytlapp. Haha.

Nu har jag bytt om för att gå ut en sväng och prova täckbyxorna i pulkabacken. Wiiie. Hoppas jag får med mig min man också (han fastnade framför tvn när han såg att det var fotboll).

Tack igen Heléne, Daniel, Kerstin, Per, Micke, Maria, Oskar och Idag. Och mamma och pappa!

Vid 19tiden kommer Sara, då blir det party. Hörs senare!





Lördag och kalasdags

Hej på er!
Började morgonen med att se två avsnitt O.C, sen åkte jag till Maxi och köpte tårta. Tyvär kan den kanske vara för liten, men men.. Gästerna får väl låta bli att ta så stor bit. Haha, hur snålt lät inte det?

Kvällen lutar åt utgång. Med min gamla vän Sara och Tobias. Möjligtvis Etage för dit ska vår svägerskas bästis plus en kompis till Tobias och några fler, men att gå ut i Falun... Inget illa menat, men det är svårt att ta sig hem och bla bla. Och dyrt. Haha. Får se hur det blir.

Ska strax äta innan gästerna kommer. Kram så länge!


Cornelis Vreeswijk

Nu är vi hemma efter att ha sett filmen "Cornelis" på bio. Som de flesta vet är det en biografi över artisten/trubaduren Cornelis Vreeswijk.
Det man sett på trailern innan kändes väldigt deppigt, så jag var osäker på om jag ville se den, men nu i efterhand är jag bara glad och tacksam över att vi gick på just den här filmen. Mycket bra film som jag starkt kan rekomendera.
Jag insåg att man underskattar hans musik. Det är ganska mörka texter, men som han sa i filmen "jag skriver bara om livet", och de låtar han skrev lever än idag och i princip alla kan många texter av honom.

Tack min älskling för att jag fick denna i tidig present. Kärlek till dig.

Nu ska vi lägga oss och kolla på O.C lite innan vi slumrar. Imorgon blir det släktkalas (syskonen).





Skit i städningen...

...gå på bio i stället. Haha! Nu har vi äntligen bestämt oss för att gå på bio och denna gång se "Cornelis". Alla jag vet som sett den säger att den är mycket bra, så det är bara att hoppas på det.

Städningen gick inte så bra. Det är ju såååååå tråkigt. Huh, bäää..

Ska hoppa in i duschen strax för jag (kanske inte stinker) men ser ut som en skogsmuff. Har gått i mjukiskläder två dagar nu. Skärpning.

Hörs innan jag sticker iväg :)


Blää

Fanns det ett pris för "världens lataste varelse" skulle jag garanterat få det. Huh. Jag håller på att städa lite nu, men det går sakta. Varför kan man (jag) inte bara ställa allt snyggt och prydligt från början, så man slipper städa? Jadu, det kan vi ju fundera på..

Kvällen lutar i alla fall åt.. Ja, det vet jag inte heller. Tobias var inne på bio (tidig present till mig), men det går ingen wow-film just nu. (SÄG INTE HARRY POTTER....)

Nej, nu måste jag fortsätta :) Wiiie


Städa, städa varje fredag...

...och så varje jul. DET TYCKER JAG ÄR KUL...

Imorgon ska jag ha kalas för mina syskon, det betyder - måste städa. Jag städade ju i flera dagar för 2 veckor sen, men på något underligt sätt syns det inte alls längre. Skit. Så, det är bara att sätta igång.

Hörs senare!


Carin <3

2007 var Tobias granne Daniel tillsammans med en tjej och det hör ju till att träffa sin pojkväns vänner och deras flickvänner.
Men min första tanke innan jag träffat Carin var "Jag vill inte träffa den där Carin..." och nu i efterhand har hon berättat att hon kände precis samma inför att få träffa mig.
Till slut så träffades vi, skakade hand, började prata och sen var vi som ett. Första dagen vi träffades gjorde vi snöänglar, lekte i lekparken, spelade poker och kollade på Wallander film. Sen dess har vi varit oslagbara.
Vi piercade oss tillsammans i april -07, vi firade midsommar -09, gått på flera Leksandsmatcher och förra året var vi till Örebro och såg Takida.

Vi hörs inte så ofta, vi ses inte så ofta. Men hon är min bästa vän oavsett. Grattis igen, min älskade Kossa!
http://caaariin.blogg.se <--- här ser ni hennes blogg!

Vi på väg till Gröna Lund -08.


En kväll hemma hos henne i Hagge.


Nere vid Hällarna, Ludvika -09.


Promenad runt älven, höst -09

Promenad :)

På Takida i Örebro -09

Vi hemma hos mig, efter en Leksandsmatch.


The actor

Jag älskar att lyssna på radio, Mix Megapol för att vara exakt, och den enda gång jag hinner lyssna på radio är när jag åker bil. Dock funkar inte antennen på min bil, så jag får passa på de få gånger jag får låna pappas bil. Haha.
Var nyss till Biltema och köpte grejer vi behöver till min bil och på vägen hem hörde jag den här låten, som jag hade glömt bort hur bra den är.

Jag bjuder er nu på: The actor


Vanlig fredag...

Vad är det för dag idag? Det är ju en vanlig dag. Nej det är ingen vanlig dag för det är min bästa Kossas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller min bästa kompis Carin 21 år. Gamla dam ;) (jag fyller ju inte fören på måndag...)
Vi har känt varandra sen januari 2007, och vi "föll" för varandra direkt. Kan skriva en mer berättelse senare idag om hur vi träffades.

I alla fall! GRATTIS ÄLSKADE CARIN! <3

 


Mys-pys

Har nu haft en mys-kväll tillsammans med Tobias och nu är det dags att gå och lägga sig.
Tv-kvällar är väl de bästa kvällarna? Haha. Jag är verkligen ingen tv-människa, men när jag väl sätter mig och tittar på något intressant program känns det mycket rofyllt.
Vi tittade först på avsnitt 2 av Vampire Diaries som sändes på TV6, efter det "Lyxfällan" på 3an och sen satt vi i "The O.C" i DVDn. Länge sedan vi tittade på den serien nu, men guuud så bra. Vi började dock titta på den sämsta säsongen (men även den mycket bra) eftersom vi kände att vi sett de andra väldigt många gånger.

Jag vill också tacka till er alla som tagit er in idag på min blogg. Det är många fler än vanligt. Det gläder mig något oerhört. KRAM på er!

God natt, sov gott!


Fläkt!

Yeeeah! Äntligen har jag skaffat mig en fläkt till datorn. Den blir så himla varm annars, så jag önskade mig en fläkt. Men man ska väl ge sig själv presenter också?
Tog först fläkten på Expert (där kostade den 400:-), men insåg att vi skulle till Elgiganten och där brukar det vara billigare. Mycket riktigt. 349:- gick den på. Hurra för mig! Så tack mig själv för fläkten, den funkar prefekt.


Turne med mamsen :)

God kväll!
Har precis kommit hem efter en liten runda med mamma. Först besökte vi pappas moster en kortis, var till Expert och Elgiganten och till sist Ica Maxi.

Nu har de fått upp den fina "julgranen" i Grådarondellen. Jättefin.

Väntar på att Tobias ska komma, så ska vi titta på Vampire Diaries på 6an klockan 20 och sen är det ju Lyxfällan klockan 21.




Hej mitt vinterland...

Wiiiie! Vinter, vinter, vinter! Eller ja, kallt, kallt, kallt. Inte lika postivit kanske som ordet vinter. Men i alla fall.
Vi har nästan 8 minus grader. Buurrr.. De säger att det ska bli den kallaste vintern i år. Och då vill man inte bo i Idre, eller jo det vill man! Jag älskar när termometern står på -40c. Då känns det fantastiskt att gå upp och åka till jobbet. Tack och lov jobbar jag INTE i liften eller skidskolan.


betala räkningar..

...finns det något roligare? ;)
Fick lön idag från spelningen jag hade i Malung 24 oktober, minns ni den? När vi spelade Mozarts synfoni nr 40. Haha. Skönt med några kronor extra i alla fall. 

 


te!

Snooza, vem f*a*a*n uppfann det? Man liksom snoozar 10 gånger tills det inte går mer, sen sover man ÄNDÅ en timme till. Vilket jäkla påhitt!

Nu sitter jag och dricker äppelte, som är berömt från Turkiet. Kände att min hals behövde något varmt.
Börjar bli mer förkyld nu, men måste motarbeta den för i helgen blir det kalas och spelning.

Igår blev det inget mer bloggande efter jag åkt skidor, vilket gick galant. Sen följde Jenny med när My (hunden) klippte sig. Efter klippningen åkte jag och mamma till Kupolen och kollade på (köpte...) presenter till mig. Åh, jag längtar tills min födelsedag. Haha.
Kvällen igår avslutades inne i Falun då det var "ståupp"-kväll på studentkåren. Vår bekanta, eller vän, Jonas uppträdde och han var oförväntat mycket bra (rolig).

Ha en fin torsdag! Kram


Skidoooor

Är redo! Väntar nu bara på Jenny som ska komma och få sina skidor vallade. Sen är det bara staka och köra. Wiiiie! Nu är det bara att hoppas på att det går bra.

Hörs senare!


Gröt

God morgon!
Kan ni tänka er? Jag gick upp klockan 9?! Bra va? (för att vara mig alltså)

Har nyss ätit en tallrik gröt med äppelmos. Mycket gott.
Ska nu ta och byta från pyjamas till träningskläder. Ser fram emot längdspåret.


Klipp klipp klipp

I eftermiddag har jag varit med Daniel på Kupolen och kvällen har ägnats med musikkåren. På söndag är det dags för konsert när det är julskyltning på stan. Vi kommer att spela på Sveatorget klockan 15.30 och 16.15. Välkomna att lyssna på våra jullåtar.

Imorgon förmiddag ska jag ut och åka skidor med Jenny. Så vi har längtat. Kommer bli mycket roligt, men jobbigt. Haha.
På eftermiddagen ska jag och My (hunden) åka och klippa henne. Hon är lite långhårig, så det behövs lite.


Lite svårt att ta kort på en hund som rör sig.....



God.. middag?

Hej på er!
Jag var bombsäker igår att jag ställt mobilen på ringning idag, men jag vaknade av att Tobias sa "Du ställde aldrig klockan igår, va?" jag svarade "jo, det gjorde jag. Vad är klockan?" han svarade "12.30". Haha, då insåg jag att jag glömt ställa den. Usch usch.

Har nyss duschat och ska titta på ett avsnitt OTH innan jag ska åka och vara med Daniel :)

Hörs senare under dagen!


Ung och bortskämd

Har nyss tittat på det senaste avsnittet av "Ung och bortskämd". Haha, vilket program.
Efter första avsnittet hade varit ville jag se reprisen dagen efter, eftersom jag inte hann se det på premiären. Jag berättade om programmet för min vän Daniel. Dialogen blev:

AnnSo: Daniel, vi ska titta på Ung och bortskämd klockan 5 hos dig.
Daniel: öh, vad är det för något?
AnnSo: Det handlar om ungdomar som är bortskämda av sina föräldrar!
Daniel: Jaha.. Varför är inte du med då?

Hahaha! Så bortskämd är jag verkligen inte. Jag vet vart gränserna går, trots att jag får lite då och då. Jag måste dock tillägga att det mesta köper jag själv (dator, iPod, klarinett m.m)
Men jag tror att de flesta har den relationen till sina föräldrar idag. Jag vet många av mina vänner som får mycket av sina föräldrar. Vi lever helt enkelt i en bortskämd värld.

Nu ska vi titta på ett avsnitt av OTH, sen sova. Godnatt!


Slö-måndag

Halloj! Har ni skoj? Haha, vilket dåligt rim.

Hoppas allt är bra med er, vilket det är med mig.
Idag har jag bara varit hemma hos Tobias och slöat. Kändes behövligt, men samtidigt väldligt lat.

Ikväll hade jag hand om Luciaträning igen, bakade godis att sälja på julmarknad och tränade lite på "lindy hopp".

Nu är jag hemma hos min underbara pojkvän igen. Ska snart titta på någon film eller så.
Skriver mer imorgon!


Sjusovare nr 1?!

Åh, Herregud, säger jag bara! Jag vaknade.... öh, nyss? Kvart i 2, det är inte normalt!?
Jag kom dock hem strax innan 4, men det hör inte hit. Aja, så kan det ju gå ibland.

Kvällen igår med Anna B blev (som jag trodde) lyckad. Vi handlade först massa chips och godis, sen åkte vi hem till henne och sjöng Lips.
När vi väl kom ut på krogen blev vi besvikna på musiken. Djn var helt kass. Tyvär. Och vi önskade låtar, men fick aldrig någon. Dålig stil!
I det stora hela var det en väldigt rolig kväll, vi dansade loss till de bra, men få, låtarna.
Alkoholfria drinkar is the shit! De är goda och billiga.

Efter krogen mötte vi upp Annas pojkvän Viktor och hans bror Mattias och gick hem till A och V. När jag var hos dem här om dagen nämnde jag att jag är så dålig på att spela tv-spel och att Tobias och Kim inte låter mig vara med för att jag är så dålig, haha. Så igår, eller i natt, satt vi oss och spelade Call of deuty. Jag var i alla fall nästan bättre än Mattias. Haha.

Blev några bilder i alla fall...


Vi laddade upp med chips, dipp, ostbågar, godis och massa dricka.


Anna B, innan hon satt på sig sin blåa, fina klänning :)




Anna fixade mitt hår :)


Redo för en kväll med Anna B

God kväll!
För en gångs skull så är jag klar ett tag innan jag ska iväg, vilket är skönt så jag slipper vara sen och stressa. Sitter nu och väntar på Anna som ska komma och hämta mig runt 8. Känner på mig (och hoppas) att det kommer bli en bra kväll.

Ha en bra lördagkväll! :)

Ikväll dansar jag i min blåa, fina klänning :)






Shake it!

Yeeah! Nu har jag ätit en stor, god portion pyttipanna och sovit några timmar på eftermiddagen så känner mig pigg nu och det passar faktiskt perfekt då jag ska ut och dansa med Anna B.
Ska bli jätteroligt och det känns bra att hon är som mig och kan gå ut och dansa nykter. Istället för någon stor förfest ska vi vara hemma hos henne, äta chips, dricka läsk och sjunga Lips. Haha. Mer AnnSo- och Anna-stil..

Hoppa in i duschen står på schemat nu. Skriver igen innan jag sticker!


Haha! Detta är i Turkiet när jag var ute med Clara och Emelie. Det stod en man och spelade fiol, så jag lånade den lite.. (den var dock inte så stämd)

:)

Hej på er! Nu har jag kommit hem från festen (sov över), gick hem i snövädret. Skön promenad.

Gårdagen var mycket trevlig. Ganska mycket folk och de flesta var verkligen trevliga.

Kommer några kort...


Gårdagens klädsel....


Fick drink hemma hos Katarina. Den med rosa sugrör är min, såklart ;)


Jag och Emmy.


Världens bästa. Gunilla och Jenny :)


Jag och Emmy var ute och gjorde snöänglar...


Min ängel såg mer ut som... öh.. DUMBO?


Ute på promenad...


Luggen klippt

Nu har min snälla pappa klippt min lugg. Bättre det än att gå till frisören och betala över 200 kronor. Aldrig i livet!

Ska nu hoppa in i duschen så jag kan göra mig klar för fest! :)

Resultatet:


Fredag = fredags........fest!

Hejsan hoppsan fallerallera...!
Idag har jag inte hunnit blogga någonting för dagen började med en tur till Falun med mamma, pappa och Tobias. Vi var till Jysk, Curb och massa affärer inne i stan. Trevligt. När jag kom hem åt jag lite mat och sen gick jag och hälsade på min vän Anna och hennes sambo Kristoffer. Det var roligt och det var första gången jag träffade Kristoffer också. Kul.

Ikväll ska jag på fest hos en tjej som jag dansar med. Ska bli skoj. Hoppas det kommer mycket, trevligt folk :)

Hörs senare!


Kort: I Idre i vintras, längtar tills vi är tillbaka :)

the V.D

Kom in för en halvtimme sen efter att ha mött Tobias som promenerade hit.
Har precis ätit lite och tittar nu på Vampire Diaries. Mycket bra, innan vi ska byta kanal och se på "Lyxfällan".

Sen blir det "Baksmällan".

Ha en bra torsdagskväll :)




Lussebullefika = MUMS

Tjenare!

Är hemma efter lussebulle- och julmustfika hemma hos fina Anna B och hennes sambo Viktor. Mycket trevligt och mysigt. Blev lite dumförklarad av dem eftersom jag aldrig sett filmen "Baksmällan", men Viktor var väldigt snäll och plockade fram den så jag fick låna med den hem. Tack för det!
Annars satt vi bara och pratade om gamla tiderna på Haga, om Annas släkt och att hon ska bli faster i vår/sommar.

Efter att jag varit hos A och V hämtade mamma upp mig på stan och jag följde med henne till Coop och handlade. Köpte en ram till ett foto av mig och Tobias som vi tog på en båt i Turkiet.

Snart kommer Tobias (förhoppningsvis). Hörs kanske senare! Kram på er!


Svårt att ta kort på en glasram, det liksom speglar sig...

Ny tröja :)

Ni har säkert sett min tröja med "hål" i från Gina Tricot. Ni vet den som är svart/grå-randig? Nu har jag köpt en likadan, men md andra färger. Trots att det är "hål" i den så är den ganska varm och skön i alla fall. Billig också. 99 kronor på Gina Tricot. Så passa på! :)


Kan

Önskelista

"Vi ska önska runt i ring, önska kostar ingenting. Tänk vad man kan ha det bra, säg va du vill ha..."

Just det, man får önska precis vad man vill och sen får man se vad som ligger i paketen.
Gjorde just en önskelista inför min födelsedag. Visst, 21 är ingen spciell siffra, men man får faktiskt önska vad man vill!


haha, syns inte så jättebra vad det står, men det är inte meningen att ni "läsare" ska köpa presenter heller.


Inte bara...

Hej och god middag!
Ska snart ner på stan (igen) och äta lunch på Kinarestaurang med Tobias och hans pappa. Jag och min pappa var nyss nere på stan och skulle fixa bakkappa (eller vad det heter) till min snowboard och visst fick vi med oss några hem, men tyvär passade de inte så nu måste jag lämna tillbaka dem när jag ska ner.

Lägger in ett inlägg snart som kommer om en stund... vad kan det vara må tro?

Hörs senare. Och tack till er alla som gick in hit igår. Jag hoppas att ni + 20 till går in idag igen. Haha.



Min fina snowboard, utan "baksidor"...

Datafanskap!

Nej nej och åter nej! Allt är emot mig! Eller åtminstone min dator. Allt blir fel. Först är den seg som en skadad sköldpadda, sen tar det år innan diskrensningsgrejen kommer upp, webcamen hänger sig, musen hänger sig (flera gånger), camen är seg (när den väl kommit igång) och slutligen (när jag ska publicera mitt inlägg jag skrivit) INTERNET HOPPAR UR. Great!

Ja, ni ser. Jag började skriva för 30 minuter sen (minst!) och nu verkar det som att det ska funka (förhoppningsvis).

Filmen, "Due date", var bättre än jag tänkt mig. Den var faktiskt väldigt bra och jag tycker att ni som inte sett den ska gå till närmsta bio och se den.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig innan datorn exploderar. Siktar på en bättre dag imorgon (den här dagen har också varit bra, tills nyss...). Och jaaa! Luciaträningen gick fint. Tycker jag i alla fall, sen vad den kommande publiken tycker är en annan sak.
Godnatt!


Jag känner mig som matadoren i "Tjuren Ferdinand". Snart sliter jag av mig håret!


Dags för Luciaträning

Yeeah. Nu är det dags för det jag har laddat för sen igår och ställt iordning sånger, tagit tid och fixat. Luciaträning nummer 1 går av stapeln idag. Hoppas bara att det kommer några barn. Haha.

Efter träningen blir det nog bio tillsammans med Jenny och hennes vän Lisa. "Due date".

Hörs senare!


Visste ni att.....

...jag tycker om att spela teater?
Jag har varit med i en stadsvandring här i stan och en annan uteteater på Gammelgården. När jag gick i högstadiet hade jag drama som "elevens val" och i 9an satt vi upp musikalen "Greace" med dramagruppen. Jätteroligt!

Ska se vad jag hittar för bilder här i mammas dator....

Från Greace...





jag i den gröna klänningen...

Nej, tyvär så hittar jag inte fler kort. Huh. Men ser ni min dolda talang? ;)


Burr...

Hej på er och välkomna till onsdagen den 17 november!
Jag har nyss gått runt sportfältet med hunden och mamma. Mycket trevligt, trött i benen och kallt. Nu är det ju faktiskt ganska kallt, ca -7-8c, men mycket fint väder.

Ska nu fortsätta med Luciasångerna, måste göra häften med all text i och så på de låtar jag har valt att ha med. Har ju första Luciaträningen ikväll vilket kommer bli spännande. Jag vet vem som ska vara årets Lucia - pilutta er!

Hörs senare!


Lusse lelle, lusse lelle...

"Åh, herregud" säger jag bara. Jag började att leta Luciasånger när klockan var 22 och blev klar precis. Jobbigt läge att vara den ansvarige för Luciatåget.
Som sagt, nu är jag i alla fall klar med låtarna och ordningen vilket jag tror att blir ganska bra till slut, om barnen är lättlärda och sjunger bra. Haha.

Jag tycker själv att Luciafirandet är något som borde leva kvar och det är mycket fint att titta på. Man blir glad och varm i hela kroppen av att se ett Luciaframträdande. Mycket trevligt. Därför tycker jag att det är extra viktigt att få med bra, enkla låtar som är både fartfyllda, lite långsammare, nya och gamla - så de passar alla smaker.

Nej, nu ska krypa ner i sängen och förmodligen drömma om Luciatåg. Haha. Godnatt!

Några bilder från när jag var Lucia -05.





Två år senare var min bästa Jenny-Banan årets Lucia, -07.

Stor och stark...

...blir man av spenatsoppa! ...och jäklar va gott det är.
Har nyss ätit en stor talrik med spenatsoppa som jag lagat helt själv. Bra va? Och självklart hade jag skivade hårdkokta ägg till. Jättegott!

Nej hörrni. Nu måste jag springa iväg och möta upp Hellen för att spela lite med hemvärnet!




Hemma igen

Hej! Nu är jag hemma igen efter att ha fikat med Sara på Kupolen och varit till arbetsförmedlingen en sväng.
Jag och Sara åt en varsin wrap på Waynes, vilket var svindyrt som vanligt. Det priset vi gav per person för varsin wrap och juice var mer än vad man får ge för en buffé på en Kina/Thai-restaurang. Sjuuuukt!

Kommer här några fina bilder jag tog när jag gick egenom Liljekvitskaparken på väg till arbetsförmedlingen.






Wiiiie!

God middag på er!
Nu har jag precis ätit en tallrik med jordgubbsfil, mycket gott, och ska strax åka ner till Kupolen för att möta upp Sara. 

Ååååh, är det inte fint väder nu?! Jag är så lycklig. Borde egentligen promenera i det härliga vädret, men behöver till stan (och så är jag ju sen nu som vanligt) sen. 

Det första jag gjorde när jag dragit upp rullgardinen var att ta kor på det finfina vädret. Enjoy. 

 

Orkeslös?!

Sitter nu och funderar på - VAD ORKAR JAG GÖRA? Jag orkar inte sitta här vid datorn, jag orkar inte lägga mig i soffan och kolla på OTH och jag orkar inte gå och lägga mig. Haha. Sjuuukt.

En blandning av orkeslöshet och lathet.

Nej, lutar nog mot OTH och soffan. Eller kanske ska fråga mamma om hon vill spela UNO med mig. Jag och Tobias spelade alltid UNO i början när vi blev tillsammans, för snart fyra år sen, och igår plockade vi fram UNOkortleken igen och åååh va kul det är. Wiiie!

Hörs imorgon!


Sova är ju det bästa som finns ;)

Måndag

Halloj!
Sitter här och äter gamla, sega popcorn från igår. Tycker att jag förtjänar det efter ett pass på Friskis och dansträning ikväll.

Har varit en händelserik helg, men nu blickar vi framåt. Imorgon ska jag träffa Sara på kupolen och på kvällen är det som vanligt repetition med Hemvärnets musikkår.
På onsdag är det Luciaträning på dansen, torsdag är det nog inget planerat och på fredag är det fest för en dansvän som fyller 20. Kommer nog att bli en bra vecka.

Tack till er tappra själar som kikar in på bloggen även om det inte är något nytt skrivet.

Ha det fint! Kram


Så här fint satt vi på senaste Winnerbäckkonserten innan den började. Jag diggar verkligen stövlarna.
Malin, Jenny och jag :)

Svensson kväll

God kväll på er!
Hur har ni det denna fredag kväll? Jag har det bra. Var på bio med min älskling och sen har jag tittat på Idol med hans föräldrar.
I "pausen" (efter själva programmet och nyheterna) gick jag in och la mig i vår "säng" (MADRASSERNA!) och tittade på Svensson-Svensson, säsong 4. Så otrligt bra. Kan aldrig få nog.

Nu ska jag lägga mig och kolla vidare på några avsnitt.

Ni får klara er utan bild, datorn vill inte samarbeta och jag orkar inte krångla. Hörs imorgon! Godnatt! :)

Bio ikväll

Ikväll ska jag och älskling gå på bio. Vi har dock inte bestämt vilken film vi ska se. Funderar på nya familjen "Cornelis" som har premiär idag, men den vekar vara lite deppig. Jag tror verkligen att den är bra, vad tror ni?

Om vi inte ser den här filmen, så har vi två till att välja på: "Due date" och "Unstoppable".

Men det är ju popcornen som lockar, så filmen går ju faktiskt i andra hand. Haha!


Cornelis.

Pissväder

Nej nej och åter nej! Det suger att det är plusgrader ute och regnade på morgonen. Jag menar, vi vill ju ha kvar snön - eller hur? Jag hatar verkligen slask och plask.
Tittar ut genom fönstret nu och ser snöblandat regn. Inte roligt!

Ska nog bara vara inne idag. Vill inte gå ut. Ska diska, hänga tvätt och fortsätta städa mitt rum.

Hörs senare!


Back from Jenny

God kväll och snart godnatt!
Är nu hemma från myskvällen med Jenny. Vi tittade först på en film och sen på "Lyxfällan". Glögg och chips slank det ner i våra magar också. Mycket trevligt.

Känns skönt att umgås lite med mina närmaste vänner nu innan jag ska flytta i december. Imorgon ska jag träffa käraste Anna L en sväng.

Hoppas att er dag har varit bra! Kram på er!


Vi. Winnerbäck i Järvsö 2010.

Sometimes all you need is a song



Underbar på svenska. Kändes passande just nu när jag låg i min älsklings famn och det rann en tår ner för min kind.

I vår vackra vita vintervärld

Hej på er!
Jag älskar verkligen detta. Just det, SNÖ. Hur mysigt som helst!
Jag och Tobias har nyss kommit in från en mycket fin promenad i både snö och solsken. Perfekt väder.
Det är nu man längtar efter att få åka snowboard. Bara glida ner för backen med solen i ryggen.

Just det ja. Jag har fått en till bebis i min släkt. Denna gång en smålänning som ska heta Melker. Han är grymt söt. Tyvär får jag inte över någon bild på honom i datorn, så han dyker nog upp så småning om.

Ikväll ska jag vara med Jenny-Banan. Blir nog myskväll, eller träning. Inte riktigt bestämt. Haha. Tobias ska i alla fall vara med Kim som kommer hem i eftermiddag så det passar bra.

Hörs senare!








Fotbollsfru

God kväll!
Jag har nyss tittat på avsnittet från förra veckan av "Kenza & Tyra show" medan Tobias, hans pappa och Tobias vän sitter i vardagsrummet och ser på fotboll.
Jag har insett att någon fotbollsfru kommer jag nog aldrig bli. Det är liksom inte min grej. Haha.

Åh, ja! Jag fick Tobias mamma att vilja äta räkrulle idag och eftersom hon inte orkade hela, så fick jag halva. Jaaa, jag vet att jag äter mycket. Men man klarar det när jag är hungrig typ hela tiden. Hahaha!
Men ni måste verkligen testa att äta en RÄKRULLE i ert liv innan ni dör (så länge ni gillar räkor, alltså)!

Matchen är snart slut. Tack och lov. Då blir det nog lite onsdagsmys.


Datanördarna nr 1?!

Haha, detta måste se helt nördigt ut. Jag och Tobias sitter vid köksbordet hemma hos honom - med varsin dator. Haha, det ser ut som vi har LAN eller nåt i den stilen. Usch ja, vad man kan fastna framför dessa manicker. Sjukt.

Har nyss fått i mig lite crëps. Mycket gott.

Ikväll blir det Bönderna igen. Måååste se!


Stan för andra gången idag...

Tjenixen!
Kom precis hem från stan (för andra gången) där jag hade möte på arbetsförmedlingen vilket gick jättefort idag. Tog inte ens en kvart innan jag fick gå. Haha.

När jag ändå var på stan tänkte jag klippa luggen, men nej - jag tänker inte klippa luggen och betala över 200 kronor. Icke.

Ikväll är det "Bonde söker fru". Får inte missas. Jag såg tyvär inte förra avsnittet och jag glömmer bort och har inte ron att sätta mig och kolla på tv4play. Haha.
Ska till Tobias strax, får se om jag blir kvar där till imorgon eller om jag kommer hem senare.


Kolla in min nya hylla jag satt upp. Fint va? :)

Städning, julmust och pepparkakor.

Halloj!
Efter några dagars vila från bloggandet gör jag nu en "come back". De senaste dagarna har jag städat mitt rum. - Jaa, det tar flera dagar att städa det! Haha.

I måndags tog jag och Jenny en roadtrip upp till Insjön och Sågmyra för Jenny behövde en vinterjacka. Kvällen ägnades åt dansträning.

Igår var jag hemma hos min vän Daniel och kollade på tredje filmen i Twilight serien, alltså "Eclipse". Efter det hade jag som vanligt rep med Hemvärnet.

Visst är det härligt med snön?! Åh, jag blir så glad av snön och känner för julstämning dirket. Igår på repet fick vi spela massa jullåtar och det är så himla skoj. Älskar julstämningen.

Det som spelats medan jag sädat idag är såklart: Julsånger. Wiiiiie.

Sitter nu och äter pepparkakor och dricker julmust. Oh, ja. Mycket gott.

Hörs senare!


Söndag

God eftermiddag!
Seg dag. Vi har tagit oss upp och ätit frukost. Håller på att vänta in att Vampire Diaries ska laddas lite.

Gårdagen var trevlig. Clara och några fler kom hit innan vi åkte ner på stan. Mycket skoj.

Idag ska vi bara slappa innan jag ska och spela ikväll.

Hörs senare!


Bild: Jag och älskling. Blue Lagon, Malta -08.

Party

God kväll på er!
Efter att ha varit på kyrkogården med mamma (vi besökte 5 stycken) så åkte jag hem hit till Tobias och åt både smörgåstårta och vanlig tårta. Nu väntar vi på att lite mer folk ska komma. Bara Jonas som är här än, men kommer förhoppningsvis fler snart. Sen blir det dansa loss ute på krogen ikväll.

Ha det så bra så hörs vi imorgon!


Lördag :)

God middag!
Visst är det härligt med lördag? Fint väder också. Ska strax åka in till Falun med mamma och besöka alla dess kyrkogårdar.
I eftermiddag / ikväll blir det först släkt kalas för Tobias släkt (eftersom han fyllde år i måndags och hans pappa fyllde igår) och sen blir det lite fest och troligen ugång. Hoppas på att min Anna B ska med ut så jag har någon tokstolle och dansa med, men hon ska jobba imorgon så det är inte bestämt om hon ska med. Men hoppas.

Igår hade vi fredagsmys hemma hos mig då vi först åt pizza och kollade på "Postkodmiljonären" och efter det "Idol".

Hörs senare!


Lägger in en bild från Alanya i september. Min granne Clara och jag.

Hoppla, hoppla!

Hej på er!
Har nu kommit hem efter att ha varit med Gunilla och Katarina till stallet och hälsat på deras häst. Mycket roligt. Fick till och med rida på honom. Hur kul som helst. Lite läskigt när jag inte är van, men det var jätteskoj. 

Gunilla fick vara fotograf, så här kommer lite bilder också...
















I'm ready!

God morgon!
Har just ätit en banan och fil. Är nu redo för en förmiddag i stallet och hästhagen. Yeeeah!

I eftermiddag ska jag träffa Natalie och ta en fika. Och ikväll blir det fredagsmyyyys.

Vi hörs när jag kommit hem från stallet!


Ostbåge-kväll :)

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från konserten i Dalasalen, Falun. Blev en bra konsert där vi spelade minst ett stycke av varje spelning vi haft under år 2010. Det var faktiskt roligt att få spela "Försvarsmaktens paradmarsch" inför publik, eftersom jag aldrig fick chansen att spela den innan jag gick ur uppställningen i Stockholm. Jag fick i alla fall sätta mig upp på en campingstol och se när kronprinsessparet åkte förbi. Generösa sjukvårdare, tycker jag.

Nog om tråkigheter. Sitter nu och lyssnar på Winnerbäck och äter ostbågar (chili, till och med). Mycket gott och trevligt. Sitter här i min "Sonbben" pyjamas och ska väl strax gå och lägga mig. Eller om jag känner mig själv så blir det nog datorn ett tag till men imorgon ska jag vara pigg för då jäklar blir det äventyr. Hoppla, hoppla. Taggad till max!

Godnatt på er!


Klarinett

Huh va jobbigt det är att spela. Jag är helt slut i munnen.


Torsdag

Jag förstår inte?! Hur kan det alltid vara torsdag? Känns som att det alltid är torsdag. Det är torsdag, det blir helg och måndag - sen torsdag igen.

Började dagen med att ta en promenad med My (hunden) och gå runt i byn en sväng och när jag kom hem ställde jag mig och diskade. (Jag hatar verkligen att diska, så är stolt).

Nu ska jag spela lite klarinett, sen duscha, laga mat och ikväll har jag konsert. Med hemvärnet. Igen. Suck. Men det är ganska roligt ändå, men på slutet har det varit så otroligt mycket med hemvärnet. Så ska blir skönt med lite paus innan nästa spelning den 28 november.

Hörs senare!


Wiiiie!

Åh, jag är så lycklig och glad. För vet ni vad jag ska göra på fredag? Nää, det vet ni faktiskt inte. Pilutta er!

När jag var med Gunilla förra veckan sa hon att jag skulle få följa med henne till stallet någon gång om jag ville, och självklart vill jag det. Denna "någon gång" ska bli på fredag. Fatta va roligt! Jag är överlycklig. Ska bli så himla roligt.

Jag har ridit lite (någon vecka om året) när jag var mindre, nu var det ett tag sen men jag är taggat som fasen.
Av någon anledning så köpte jag en ridhjälm för några år sedan på en scondhand butik och nu har jag plockat fram den och går runt med den på huvudet här hemma. Så yeeah. Jag är redo!

Godnatt!




Tråk-dag

Vad gör man en sån här dag när det bara regnar och man inte har lust till någonting? Jo, man sitter på Facebook och snackar med sina trevliga vänner.

Har pratat med min gamla vän Clive (som jag umgicks med jättemycket när jag bodde på Malta) nu i någon timme. Så himla kul att hålla kontakten och att han är den enda jag faktiskt skriver med ibland. Vi gjorde massor tillsammans, det var han jag kom närmast och blev min bästa vän där nere.

Huh, jag är så trött. Men ska snart åka på dansträning. Eller inte träning idag. Utan bara dans. Dessa danskvällar brukar vara riktigt roliga, så detta blir nog kanon. 

Blev ingen blogdag dirket, men vi hörs ikväll eller imorgon! 
 




jag och Clive :) (me and Clive)


I den här parken satt vi och snackade i timmar.. (In this park we sat and talk for hours)


Ser ni? Sensation, lagras lycklig! Efterso...

foto0637 (MMS)

Ser ni? Sensation, lagras lycklig! Eftersom det regnar så mycket tog vi en tur till Smedjebacken och har shopat lite på Nisses. Nu är vi påväg hem igen. Hörs senare!


Godnatt!

Nu säger jag godnatt för idag. Har varit och spelat med Hemvärnet ikväll. Ganska kul, men jobbigt att det alltid ska bli så mycket längre än 21. Vår dirigent är expert på att dra över. Idag slutade vi 21.30.
Och jaaa! Vad är det för fel på instumentgruppen SLAGVERKARE?! De är ju något som fattas för dem. Alla andra i orkestern har koll på sina noter, lyssnar på dirigenten om vilken låt som ska spelas och plockar fram den och har noterna på ett ställe i en enda mapp. Men inte slagverkare. De verkar inte fatta och plocka fram de kommande låtarna och ser helt och hållet borttappade ut. Jag förstår inte... det hade ju varit en sak om det var EN person av alla som var såhär, men ALLA. Det måste ha något att göra med instrumentvalet. Detta är ett mysterium.

Har kollat i en ny Ellos katalog också som kom idag. En hel (tunn) katalog med bara festgrejer, snacka om att jag blev sugen - men nej. Det har jag tyvär inte råd med.

Hörs imorgon!


Gävle - rädda som fan....

Ni såg ju de fina, harmoniska bilderna i inläggen under men sen kom det ett stort och läskigt gäng Djurgårdsfans. De kom närmare och närmare och ja, vi var skiträdda. Nu efteråt är det lätt att skratta åt det, men då i stunden. Fy fan. Vi gick på trotoaren och höll i varnadras händer. Det var verkligen en obehaglig upplevelse.


Där, på andra sidan gräset, kommer hela gänget....


Nu började de komma närmare (röken är röda grejer de kastade och så small det ashögt)


Vi gick åt sidan och "gömde" oss så att de kunde gå förbi. Rädd...
Men efter att de gått förbi så gick vi snabbt in i konserthuset där vi kände oss betydligt tryggare.


Gävle - promenad

Här kommer fina bilder från min och Hellens promenad vid konserthuset. Mycket fint.

Det runda huset som är på några bilder är konserthuset. Mycket vackert.













Efter vi tagit denna bild träffade vi på rädslan. Vilket jag kommer blogga om i nästa inlägg.....

Gävle - repet

Här kommer några bilder från konserthuset i Gävle innan repet och på scenen.









Mys-morgon

God morgon! (11.50?!)
Äh, detaljer. Ni känner ju mig när det gäller att snoza och idag gick det inte så bra med att gå upp. Och när jag väl skulle ta mig upp ville Tobias ligga kvar, så vi låg kvar ett tag till. Men nu har vi ätit frukost och ska snart titta på nyaste Vampire avsnittet.

Lägger in några inlägg under dagen om helgen och Gävle. Tog tyvär inga bilder på lördagen, men söndagen dokumenterades flitigt då jag även blev väldigt rädd.

Hörs senare!


1 november

Jag vet att jag påpekar detta varje månad, men guuud va fort tiden går. Alldeles för fort, vilket är bra eftersom vi ska börja jobba i december.

Idag har det varit en speciell dag. På många vis. Idag har min älskling fyllt år och jag har även idag fått veta hur mitt liv skulle kunnat sett ut...

Vi avslutade hans födelsedag med bio i Falun där vi såg filmen "The social network" som handlar om sakparen till Facebook. Riktigt bra film. Ingen komedi direkt, men bra.

Nu ska jag/vi ta och se "vampire diaries" innan jag somnar.

Hörs imorgon, då jag tänkt att berätta och lägga upp bilder från Gävle.
Kram på er!


RSS 2.0