Skit-lugg

Godmorgon!
Luggen låg helt perfekt när jag vaknade. Jag lovar. Nästan för bra för att vara sant. Men jag hade bestämt mig för att duscha och jag menar, då förstörs det ju. Huh.
Jag blir så ledsen.

Det är så kallt här inne, så jag har satt på mig millitärtröjan. Haha.

Nej, nu måste jag kila vidare innan jag får sparken.
Ha en bra måndag!
/AnnSo


Kommentarer
Postat av: neli

Hej gullunge :)



Ja, USA verkar så häftigt. Typ i L.A skulle vara riktigt nice :D Där kan man sola varje dag och leva livet! USA är så fint. Måste dit innan jag dör haha. Men frågan är hur det kommer gå för jag är flygrädd som fan :(



Haha ja men det känns så för mig också haha. I början var man verkligen ny ny kär på ett annat sätt, men nu är det samma känsla fast på ett annat sätt. Går inte att beskriva haha. Men det är iaf samma sak, men ändå inte :) Jag känner också som dig att jag blir mer och mer kär för varje dag som går. Det är mysigt ♥ :D Det är 1 timma med bil från Kinna till Jönköping, så det är inte så mycket egentligen men det var jobbigt när man var ifrån varandra varje dag innan. Usch. Bor du och din kille nära eller? :)



Ooh va roligt att ni bodde tillsammans innan :) Erkänn att det kändes underbart? :D Jag bara längtar tills vi flyttar in i vår egna lägenhet för nu bor jag hemma hos min pojkvän och hans familjs hus. Det är samma här också. Vi båda studerar och har inget jobb så någon lägenhet kommer det tyvärr inte bli på ett bra tag :(



Jag är 20 och min pojkvän är 21 hihi :D Så det är inte stor skillnad mellan oss. Hur gammal är din pojkvän? :)



Hihi va gullig du är gumman :D Ja, det blir mycket skrivande och läsande från oss två haha. Men det är bara roligt :D Andra är så tråkiga med sina korta kommentarer! Haha.



Aaaw, jag har faktiskt ingen facebook. Tyvärr annars hade jag lagt till dig där :(

Ta hand om dig också hjärtat!

KRAMAR sötsak ♥

2010-05-24 @ 11:47:05
URL: http://nelilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0