Regnig söndag

God morgon!
Nu ska jag traska till jobbet och ha minst en guidning. Kul.
Det tråkiga är bara att det regnar här uppe. Usch, så det blir väl att dela ut paraplyer till gästerna. Haha.

Har gjort mig guid-fin nu på morgonen. Flätat håret och sminkat mig lite (köpte smink på Dollar Store, haha).

Ha en bra söndag, så hörs vi när jag kommer hem!
/AnnSo


Kommentarer
Postat av: neli

Hej söt :D



Haha, ja det blev inte så mycket pluggande gjort under natten heller måste jag säga. Dumma mig! Även fast jag drack två koppar kaffe vid 23.00 så var jag trött och kunde inte plugga. Så idag blir det att råplugga tills man kollapsar haha.



Ja, herregud det är klart. Det är ju en annan sak när man är två om saken. Då måste man tänka på den andra också :) Jag skulle jättegärna vilja plugga utomlands, typ USA. Men det går ju inte om man har pojkvän. Skulle ALDRIG klarat mig utan min plutt :(



Haha ja, det verkar vara så mysigt med födelsedagar på sommaren för då kan man ha det ute i tält på trädgården och grilla och ha det skoj ute i värmen :D Oktober och November är värsta tråkigt haha. Måste ha kalas hemma eller i någon lokal då om man fyller jämnt haha. Men vi ska ifs inte klaga. Tänk föräldrar lösa barn som bor ute på gatan i typ Afrika som inte ens får presenter och ingen tårta. Ingenting :(



Hihi oj oj ni har vart tillsammans länge ni också :) Va roligt :D Och fortfarande lika nykära? :D Ja vi bor tillsammans nu efter 2 år av distansförhållande. Det var riktigt tufft. Bodde innan lite utanför Borås men flyttade till han i Jönköping där jag pluggar nu :) Bor ni tillsammans då? :)



Haha, är det du som också gör salladerna hemma när det gäller maten? :D Jag är typ salladsflickan haha. Men mina sallader är faktiskt goda om man får säga så haha.



Vi hörs sötis ♥

PUSS på dig söta du :D ♥

2010-05-23 @ 11:53:05
URL: http://nelilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0