Imorgon åker vi hem! :D

Hej på er! Nu har jag gjort min sista hela dag för den här gången. Ska bli skönt att få komma hem.

Imorgon ska jag ochn Karolina ut och dansa. Oh, jaaa! Det ska bli så skoj och göra av med lite energi på dansgolvet :)

Som jag skrev imorse besällde jag hem ett par skor igår (de nedanför) och nu bara går jag och väntar och väntar. Haha. Men håll med om att de är fina? ;)

Nu ska jag spela klarinett! Hoj!
/AnnSo



Denver SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM




Kommentarer
Postat av: neli

HEJ söt :D ♥



Hihi det är ingen fara. Jag har knappt haft tid för bloggen idag. Har vart ute på vift typ hela dagen haha. Ja jag fick min väska idag :D :D GUD VA JAG ÄLSKAR DEN! Ska lägga upp bild på den imorgon tror jag, eller någon annan dag :) Idag la jag bara upp bilder på mina köp från marknaden som jag var på hihi. Gud va mycket fint jag hittade!



Ooh, är det dem skorna som du har lagt upp i inlägget som du beställt? Riktigt snygga :D Hoppas att du får dem snart hihi.



Haha, ja snart är det vår lilla tur.. Tiden går ju så himla snabbt :) Mjo, det är väl helt okej. Vi är ju ifs rätt många.. För hans mormor och morfar bor också här haha. Så vi är 7 i ett hus :P Är en hel del.. Ibland blir det lite för jobbigt.. Som typ under veckodagarna när alla är hemma från jobbet och alla ska sätta sig och äta, då är ju alla i köket samtidigt och då känner jag att det blir för mycket :P Så du förstår nog nu hur mycket jag längtar efter att bo själv med min pojkvän i lägenhet haha. Men för dem är det ju okej. Att jag bor med dem och så.. Dem tycker det är kul hihi :)



Hihi va gullig du är :D Hur hittade du min lilla blogg? :D Nja, jag har väl inte så jättemånga läsare.. Det beror på från dag till dag :) Ibland har jag mindre, ibland har jag mer.. Varierar liksom hela tiden. För någon dag sedan hade jag 133 och det är mycket för mig haha. Andra dagar har jag bara 50 typ :P Har du många läsare då? :)



Haha, ja det är sant i det du säger. Gud 2 år sedan studenten var? Helt galet ju! Jag saknar gymnasiet som fan. Vilka underbara tider :) Alla vänner man hade och alla raster man satt och skrattade och hade det kul :( Så jobbigt. Man får aldrig uppleva det mer. Bara minnena finns kvar! Högskolan är så seriös och så jävla tråkig till skillnad från gymnasiet. Folket är inte desamma alls :( Haha och ja, snart är vi gamla och pensionärer haha. Små söta tanter haha.



Ja, vädret idag var helt knasigt hos oss. Imorse var det jättefint men vid 14-15 började det bli molnigt och det började regna.. Värsta tråkigt väder.. Men det stod på aftonbladet att mot nästa vecka, i helgen, skulle det bli fint väder :D DÅ MÅSTE DET BLI FINT haha. Ska på fotbollsturnering.. Och dem ska spela ut :) Då måste det vara fint väder. Min pojkvän ska spela och det kommer massa lag och folk. Det blir kul att träffa lite vänner :)



Hoppas att din fredag har vart bra gullunge ♥

Ta hand om dig också söt!

PUSS sötsak ♥♥

2010-05-29 @ 00:22:35
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: Det är en studentbal så det blir ju 3:an på gymnasiet:)

2010-05-29 @ 12:24:47
URL: http://toosweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0