Lunchrast :)

Hallå hallå!

Snart är min 2-timmars lunchrast över och jag ska tillbaka till jobbet. Slutar 19 ikväll, så det känns bra. Något som också känns bra är att jag får jobba dag imorgon med. Hurra. Ca. 8-19. Kanoners!

Ikväll sover vi troligen första natten i lägenheten. Wiiie! Åh, allt känns så bra nu. Och till helgen blir det att umgås med vänner och Tobias + körkonsert i Mora på söndag. Ser fram emot det.

Nej, nu måste jag cykla tillbaka. Ha det så fint!


I'm back!

Hallå!!

Nu är bloggpausen över och jag tänkte börja skriva lite igen. Blir helt knäpp av att inte skriva av mig. Haha.
Men det har hänt mycket på senaste, må ni tro.

Vi, jag och T, har fått nyckeln till vår lägenhet (förra måndagen) och har börjat att flytta in lite grejer. Vi har inte haft så bråttom med att flytta in men snart bor vi där. Wiiiie!
Jag har börjat att vara ledare för två barngrupper i folkdans, vilket är jätteroligt - men ganska svårt ibland.
Något annat är att jag fått lite jobb också. Eller hade ni frågat mig för en timme sen hade jag svarat "Nej, jag får aldrig jobba. De ringer aldrig.", men nu ska jag jobba ikväll tills imorgon kväll. Bra va?

Håller på med att skriva personligt brev, tänker söka jobb i Romme Alpin igen. Skulle vara grymt kul att jobba där igen, jag har faktiskt saknat Romme.

Nej, nu måste jag fortsätta. Ha det så bra, uppdaterar nog lite till innan jag cyklar till jobbet.
Redo för intervju

Hallå och god förmiddag!

Om man vore döv skulle man tro att en dimma lägger sig utanför fönstret eller att vulkanaskan på Island nåt Borlänge, men är man inte döv - ja då hör man (ganska logiskt). Takläggarna springer runt på taket och bankar så det flyger spån(?) över hela gården.

Har precis kollat busstider in till Falun då jag ska på arbetsintervju klockan 14. Spännande.

Ikväll ska jag på genrep inför Salute imorgon. Det kommer bli mycket kallt ikväll har jag en känsla av, men jag får pälsa på mig som kall vinterdag.

Nu sitter jag och skriver med en turkisk tjej som gick i min klass på Malta, Özlem. Mycket roligt att vi fortfarande hörs ibland. Tänk, det är 3 år sedan jag åkte dit. Galet.


Jag och Özlem. Three years ago...

Hemma i Borlänge :)

Hej på er, mina glada anhängare!

Jag hade det verkligen kanonbra i Idre och kommer absolut sakna den byn i vinter. Kommer bli tråkigt att inte jobba där igen, men samtidigt ska det bli så himla skönt att vara och bo på hemmaplan med alla våra härliga vänner och våra familjer. Vi känner oss ganska klara med Idre nu. Men att hälsa på är ju aldrig fel.

Jag kom hem till Borlänge i tisdags eftermiddag och vad har jag haft för mig sedan dess då?
Jo, haft salute-rep på tisdag kväll, jobbade hela dagen igår och idag har jag bakat (säger man bakat, eller gjort?!) lasange och varit för mig själv. Gick på Kupolen en sväng och spelade klarinett en timme nyss. Duktiga jag. Känner att jag måste öva lite inför lördagens Festival Salute.

Jo, vi har takläggare här hemma som ska lägga om vårt tak och ja, de väckte mig och Tobias imorse. Det LÄT(och kändes) som om de skulle komma genom väggen vilken sekund som helst. Så där sket sig den sovmorgonen. Så ikväll bestämde vi att sova hos Tobias istället. Haha.
Min fina, och goda, lasange. Mycket god! Och eftersom jag inte äter kött så är den självklart vegetarisk :)

Efter 3 dagar i Idre sitter jag på tåget hemåt :)


Mobilblogg - Idre! Hej på er! Åh, vad det...

imag0180 (MMS)

Mobilblogg - Idre! Hej på er! Åh, vad det är kul att vara uppe i Idre igen. Har stött på flera människor jag känner igen. Mycket roligt. Jag har pallrat mig runt fjället, 7 km idag (trots att min fot inte är prima än sen jag hjulade), spelat minigolf 2 gånger och badat. Mys. Nu sitter jag och mamma och tittar på Wallander - "one strå behind", men väntar på att nyheterna (reklamen efter) ska ta slut. Jaaa, nu börjar det igen. Vi hörs, mina kära. /AnnSo


V.35

Hej och godnatt!

Tänk att en hel vecka till har passerat snart. Nästa vecka är det några rep som står på schemat och Festival Salute, den stora fyrverkerikonserten vid Älven och lite jobb också.

Jag har faktiskt hoppat in och jobbat några timmar ikväll. Mycket bra. Jag gillar mitt jobb som assistent.

Jaa, just det! Jag och mamma var och handlade möbler till lägemheten idag. Wiiiie! Lugn, jag och Tobias hade redam kollat och bestämt vad vi skulle köpa. Det blev en del + beställning  av säng och soffa :)

Imorgon åker jag bort några dagar och tar inte med mig någon dator, då jag sagt upp mitt internet på min bärbara.

Så om det är dött på bloggen några dagar vet ni varför, men det kan ju kanske dyka upp något. Det var man aldrig.

Nej, hörni! Nu ska jag sova. Godnatt!


Bilden är från Turkiet 2009. Tog kort på stranden med fotograf och han gjorde flera bilder i photoshop sen. Detta är bara en av mååånga bilder som togs den kvällen..
RSS 2.0