Helg i Borlänge!

Hej på er!
Jag har haft en fantastisk helg här hemma.
I fredags åkte jag ju från Idre, tränade sång och musik med mina kusinbarn, var på nyårsrevyn med pappa och min vän Anna och senare gick jag och Anna ut och dansade.

Lördagen var det dop och det var jättefint. Mycket fika efteråt och sånt gillar jag skarpt! På kvällen var jag med Tobias, hans bror och kompis på bio.

Igår umgicks jag mycket med Tobias och kvällen hängde jag med min danskompis Gunilla.

Ska snart ta mig till Kupolen och möta upp Sara för lunch, efter det ska jag åka längd med pappa och ikväll är det dansträning.

Några bilder från dopet:
ps. har en ny kamera. Wiiiie!


Dubbel-dop. Kusinerna Melker och Hjalmar döptes :)


Jag och Saga spelar "Tryggare kan ingen vara"


Ingen gör så fina tårtor som min duktiga kusin Therése :)

Sveriges värsta bilförare

Haha, jag sitter här i soffan och skrattar åt alla i "Sveriges värsta bilförare". Hur har de fått sitt körkort från början?!

Imorgon åker jag hem till Borlänge. Det ska bli så himla roligt, har mycket på schemat.

Nu börjar bilförarna igen. Haha. Hörs kanske senare, eller så skriver jag imorgon eller lördag.


God kväll! Tobias är i Borlänge, och jag h...

foto0677 (MMS)

God kväll! Tobias är i Borlänge, och jag hatar att vara själv så sitter hemma hos några som jobbar med Tobias och det är lite folk här. Och ser ni på bilden? Yes, jag har med mig Lips. Hörs imorgon om jag inte skriver när jag kommer hem. Kram på er!


Tisdag i Idre

Hejsan, hojsan, God kväll!
Min dag har bestått av att jobba, väntat på Tobias och varit på en grej ikväll i Särna. En hemlis? Haha. Jag ska berätta för er senare, men inte än.

Nu till något tråkigare. Betala räkningar, inte roligt. Har även satt in pengar på matkontot nu, så vi får lite pengar att handla mat för.

Imorgon åker Tobias hemåt och jag blir själv här uppe och i huset. Och på fredag åker jag hem, vilket ska bli jätteskönt. Fullspäckat, men kul.

Godnatt på er!


Bästa Hellen <3

Haha, jag har världens sötaste bandgeek-kompis.
Idag när Tobias jobbade så kom hans kollega och sa "Tobias, du har en hälsning..." Tobias fattade ingenting, men fick se meddelandet, skrivet med bläck, på en ostkartong - "Hej Tobias! Hoppas ni har det bra i Idre. Hälsa AnnSo /H"
Hahaha! Kan inte annat än att le.
Mina underbara vän Hellen, som jobbar på ICA-lagret i Borlänge, har skickat den hälsningen med en ICA-bil upp till Idre.
Sånt här gör en så glad. Min kära bandgeek. Jag och Hellen har spelat tillsammans i alla orkestrar sen vi var typ 9 år. Här nedan kan ni se oss två i Italien och vår premiär tillsammans i Borlänge Hemvärns musikkår.






Off to bath

Nej, nu ger jag upp för idag. Eller i alla fall just nu.
Nu sticker jag upp på fjället och badar innan Tobias slutar och jag har tvätttid ikväll. Och jo, jag ska jobba imorgon också. Fick extra pass, vilket är kanon eftersom jag var sjuk i helgen.

Hörs senare!


Spelar fiol :)

Här kommer video när jag övar på "Tryggare kan ingen vara" som jag ska spela på dopet tillsamamns med mitt kusinbarn Saga.

Här spelar jag "Gabriellas sång" som jag ska spela klarinett till på lördag då mina tre kusinbarn kommer att sjunga till. 
Har ju tyvär inte min klarinett här uppe, så jag måste öva på något instrument och därför spelar jag fiol. Det är en del felspelningar i videon, men det är väl förståeligt? Varför jag börjar den så högt på fiolen är att jag inte kan ta alla toner om jag börjar lägre ner. Därför versen och refrängen ligger på samma "tonhöjd". Aja, nog om detta. Kom ihåg att det är en av alla mina övningar ni tittar på. Och på ett rep är inget perfekt. Enjoy!


Violin-time :)

Insåg att dopet är om typ 5 dagar, så lika bra att öva.

Min fiol var VÄÄÄLDIGT ostämd, men efter några toner från Yuotube, så låter det ganska skapligt. Spelat in när jag spelar, så kommer upp strax :)


Solen i ögonen

Har tittat på filmen "Solen i ögonen" medan jag har ätit. Filmen om Lars Winnerbäck. Såååå himla bra! Jag har sjungit med helt ensam till varenda låt och längtar verkligen tills nästa konsert, vilket kommer säkert att dröja länge.

Det finns få, väldigt få, artister som jag "fastnat" för men Lars Winnerbäck är en av de få. Helt underbart att höra på.

Under de senaste fyra åren har jag sett en konsert om året med Lars Winnerbäck och det konstiga är - det blir bara bättre och bättre. Man vill bara ha mer och mer.




Säter, 2008. (Även från den här turnen filmen är inspelad)


Järvsö, -10.


Ledig och vilar

Hej på er!
Idag är jag ledig, trots att jag varit hemma i helgen så har jag ju faktiskt varit sjuk. Känns bättre idag, men har fortfarande ont i huvudet.
Ganska fint väder, så kanske blir en promenad senare.

Åh, jaa! Det är en man här i vårt hus och fixar elementet jag rev ner häromdagen. Riktigt bra, så vi får lite värme i köket.

Ha en fin måndag, allihopa.


Usch, bläsch och blusch!

God kväll på er!
Som jag skrev igår tänkte jag jobba idag, och ja - jag åkte dit, men jag åkte snabbt hem igen. Hemsk huvudvärk och en yrsel som kändes som om jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst.

Så dagen har gått ut på att vila och nu på kvällen tog vi en promenad.

Har även kollat lite jobb i kväll men ska fortsätta göra det imorgon.

Nu är jag i alla fall ledig två dagar så jag hinner vila ut. Vi hörs imorgon!


Piggare

God kväll!
Har nyss hämtat hem Tobias från jobbet och känner mig mycket piggare nu. Är så himla sugen på att åka upp på Neonpartyt, men får se hur vi gör. Har ju ändå tänkt att jobba imorgon, så då kan jag ju lika gärna gå ut ikväll. Nyktert, såklart.
Annars blir det nog att sova snart. Haha, vilken kontrast. Åka och dansa eller gå och sova. Haha.


17.30, jag är hungrig!!

Plötsligt kände jag mig väldigt hungrig och inte undra på när jag såg att klockan är halv 6. Har ju bara ätit en knäckemacka och egengjord "blåbärssaft".

Nej. nu måste jag försöka äta något. Ååååååh, är så ledsen att jag är sjuk. Är ju neonparty ikväll. Buuääää.. Aja, känner mig rätt frisk nu. Haha.


Sjuuuk

Hej på er och god middag.

Började dagen med att åka till jobbet, men slutade med att jag fick åka hem igen efter en timme. Fått magsjuka, jäääätteroligt. Nej.

Så hoppas att det går över snart. Har i alla fall inte behövt gå på toaletten sedan jag kom hem vid 9.30.

Har precis gjort mig egen blåbärssoppa (blåbär och vatten), vilket inte blev sååå gott och en ostmacka.

Nu blir det att käka och titta på tv.


Chips, dip och OTH

God kväll!
Eftermiddagen på jobbet gick bra, träffade knappt på en enda dansk. Skruvade skidor till helgen istället för att möta folk. Skönt.

När vi kom hem från jobbet åt vi framför Let's Dance och nu tittar vi på OTH och har ätit chips med dip. Riktigt fredagsmys.

I helgen blir det jobb för hela slanten. Lite neon-party imorgonkväll, sen på söndagen är det jobb som gäller igen.

Godnatt gott folk!


Lunch-time

Har äntligen duschat och nu sitter jag och äter lunch innan jag ska börja jobba. Dagens rätt består av: Fiskpinnar, mos och hamburgerdressing. Mycket gott.

Skriver kanske ikväll när jag kommit hem. Ha en fortsatt bra fredag!


Dansk-eftermiddag

Sitter hemma och slöar nu i pyjamas, ska snart duscha för att orka med en eftermiddag på hyran med en massa danskar som kommer lämna tillbaka sina skidor.
Apropå Danmark så kanske jag ska dit i sommar på barnlek, en folkdansträff. Och efter två säsonger här uppe kommer jag ju lätt kunna göra mig förstådd på danska. Haha.

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt. Hörs senare innan jag drar till jobbet!


Gabriellas sång

God morgon!
Idag tänkte jag att vi börjar med en sång. Denna sång ska jag spela tillsammans med mina kusinbarn som ska sjunga nästa lördag på deras lillebrors och kusins dop.
Mycket fin sång. Jag börjar nästan gråta när jag lyssnar på den.

Neeej, nu ger jag upp... Det funkar inte att lägga in den. Här är en länk när Molly Sandén sjunger den.
http://www.youtube.com/watch?v=5UMe9hWxpA0&feature=related


Mys-kväll

Efter att ha grejat hela eftermiddagen och kvällen så åt vi en stillsam middag tillsammans när Tobias kom hem följt av glass med kolasås och banan och ett OTH avsnitt. Kan det bli bättre?

Nu ska vi gå och sova. Imorgon jobbar jag eftermiddag, så hinner nog skriva några rader innan jag drar upp på Fjället.

Godnatt!


Hur i h-vete lyckas man?!

Hahaha, man kan inte annat än att skratta fast jag skulle vilja gråta.
Som ni förstått så har jag ju för en gång skull städat. Ja, faktikst. Det har gått galant, tills jag fick för mig att damsuga.
När jag damsög i köket råkade jag slå till elementet med "skaftet" och PANG sa det så hade hela element-skiten låtsnat! Nu ligger det och lutar mot köksbordet. Jag har i alla fall stängt av det så att det inte börjar brinna.

Jag säger bara; KLANT-ANNSO!

Och jaaaa. När jag skulle bädda rent i sängarna så upptäckte jag såklart att vi bara hade ETT rent underlakan. Suck. Så jag har profioriskt lagt i ett påslakan som underlakan och bett Tobias om att köpa med sig ett lakan från ICA. Haha.

Nej, nu måste jag laga mat till Tobias som kommer hem strax. Hörs senare!


Fixar-AnnSo

Yeeah. Nu är jag i full gång med att fixa och göra fint. Ett rum i taget. Har fixat i köket. Diskat, satt upp nya gardiner, tagit ner ljusstaken i fönstret och ersatt med två ljus, plockat från golvet och gjort fint på bordet.
Har också bytt lampa ute i hallen och på bron (de var trasiga båda två), plockat in tvättad tvätt i garderoberna och börjat plocka i vardagsrummet.
Sen har jag bara sovrummet och badrummet kvar. Haha. Tur att vi bara har ett litet hus. Oj, oj vad jag hade fått städa om vi hade haft ett tvåvåningshus eller så. Haha.

Nej, nu måste jag fortsätta så det är någotsånär klart när Tobias kommer hem om två timmar.


Gladare

Hej på er!
Efter en skön promenad, telefon med mamma, lite mat och OTH så känner jag mig gladare. Tobias har även hört av sig och nu är det klart att han har ledigt nästa helg när jag ska hem så han också kan åka hem och vara med på dopet. Så himla roligt.

Något mindre roligt är disken som väntar i diskhon. Usch, men måste ju göras. med lite musik från spotify så funkar det fint. Haha.


Promenad

Har nu (äntligen) klätt mig och ska ta en promenad på byn för att bli lite gladare av det fina vädret.
Eftermiddagen kommer bestå av en sak: STÄDNING!


Aaaaaah!!!!

Nu är jag aaaaarg! Jävla iTunes. All musik och bilder försvann när jag skulle lägga in nya låtar. Så nu har jag bara de nya låtarna.

Någon som kan med programmet? Tydligen så kan INTE JAG....


God middag!

Hej på er!
Ligger i soffan med pyjamas och täcke och tittar på OTH.
Tobias åkte till jobbet för en stund sen så nu är jag själv här hemma.

Målningen med Emma igår gick jättebra. Vi bakade paj och jag blev bjuden på mat också. Riktigt bra.
Hade personalmöte igår och lite lek i sporthallen efteråt.
Gårkvällen spenderades på Lillgårn med lite umgänge. Trevligt. Tanken var väl att åka upp till Kiken för att dansa, men vi stannade kvar här i byn.

Ska väl ta tag i städningen och disken snart också. Huh.


Solig målardag

Hej och god middag!
Tobias åkte nyss upp till jobbet och jag satt just och funderade på vad jag ska hitta på idag. Måste diska, städa och sånt annat tråkigt men det kan jag göra senare innan mötet ikväll eller imorgon när jag är ledig.

Smsade just med min vän Emma (som jag jobbade med och umgicks med förra året) och nu blev det bestämt att jag ska hem till henne och hjälpa henne att måla taklister. Haha. Hon och hennes pojkvän har köpt hus, så renoveringen är i full gång. Ska bli jättekul att träffa henne igen.

Så av med rosa mysdressen och på med oömma kläder, för här ska målas!

Hörs senare!


Dumma, dumma folk!

Har nyss ätit en talrik gröt efter att ha tränat på gymmet och tagit några simtag.
En sak jag INTE förstår med folk är att de är helt blåsta i huvudet och inte läser skyltar. Jag menar, vem som helst fattar väl att man ska GÅ UPP ur bubbelpoolen när det lyser RÖTT?!?! Nej, men folk är så dumma att de sitter kvar när poolen renas och ja, just det. DÅ RENAS DET JU INTE!!!!! Då ligger ju hudresterna kvar och äcklar ner hela poolen. Jag vill ju inte ha någon annans hudrester på mig, vem vill det?!

Aja, nog om detta.
Är ledig imorgon också, så får se vad som hittas på. Har i alla fall personalmöte imorgon kväll.

Nej, nu ska jag nog ta och lägga mig snart. Godnatt!


Fin-fina dag!

Hej på er!
Yes, ni har helt rätt. Jag har jobbat igen. 4 dagar (fre-mån), därför ni inte hört något från mig. Idag har jag varit ledig och åkt bräda med Tobias, hans vän Rasums och hans flickvän Fenja. Mycket trevligt.

Ska snart åka upp på fjället igen och gymma + bada medan Tobias ska på personalmöte.

Några bilder från dagen:




Tobias till vänster och Rasmus till höger.








Min fredag...

..har bestått av att åka skidor (ja, det står rätt) och att jobba. Hanskats med danskar, tufft.
Idag var det ganska kallt ute och då blir det ju 3 gånger kyligare när man åker. Huh.
Just nu har vi -26 här på Bingtjärn. Inte roligt att gå ut då.

Här kommer några bilder från dagen.










Good night!

Nu säger jag Godnatt för denna härliga dag. Imorgon blir det backen igen (om det är fint väder) innan jag ska börja jobba 13.40.

Hoppas att ni haft en bra torsdag och tack till er alla som kikat in.


-_-

Så här känner jag för att gå till tvättstugan och hämta tvätten....


Glassbacken

Här kommer en video jag gjorde idag på brädan med utsikten. Det går lite fort och skakigt, men det är så himla fint.
Den person som åker framför mig på snowboard är Tobias, som den här säsongen blivit riktigt bra.
Den backe vi åker heter Snövit, men vi har döpt om den till "Glassbacken" för den är så underbar att bara glassa ner för...


Torsdags mys med fredags mix

Har sprungit nu fram och tillbaka från tvättstugan medan jag sett lite på "Lyxfällan" och nu ska vi mysa med OTH och fredagsmix.

Tänkte lägga in en video snart som jag filmade i backen när jag åkte. Missa inte den ;)


Härligaste dagen!

Nu är vi hemma efter en superfin dag i backen. Har ätit mat och jag har varit till tvättstugan, så nu väntar en slappar-kväll.

Så många kort som vi tagit idag har jag inte tagit på en och samma dag. Oj oj, va många bilder det blev.

Ska inte skriva mer, bilder säger mer än ord:
































Förbjud snooz-knappen!

Åååååh, jag blir så arg. Jag vet inte om jag ska kalla snooz-knappen för min bästa vän eller min värsta fiende?!
Vi skulle gått upp 8.30, men sov 2 timmar till. Japp, steg upp halv 11. PINSAMT, JAAAA!

Nu har vi i alla fall ätit och ska bege oss ut i backen. Det är fint väder så vi måste passa på.


Aj, aj, aj!

Jag är så glad över att jag har börjat tränat igen (gym i måndags och skidor idag) men något jag inte gillar är träningsvärken. Gör ju sååååå ont. Redan efter dansen med Elin i fredags fick jag ont (vi körde linedance när man gick ner på huk säkert 15 gånger), men nu börjar värken i benen försvinna. Dock har jag fått sån otrolig träningsvärk i magen efter mitt pass på gymmet + att jag åkte skidor idag så jag kan varken skratta eller hosta.

Så klart så börjar Tobias prata om något roligt, när jag RAMLADE ÖVER vår idrottslärare på gymnasiet. Det är nog ett av det pinsammaste jag gjort och jag inser bara att jag är världens klumpigaste ju mer jag tänker på det. Haha.

Har precis ätit quorn/fläsk-filé och pommes. Mycket gott! Nu väntar mer avsnitt av OTH.
Imorgon blir det backen. Wiiiie!






Snacka om kulturell

Skickade nyss en bild på när jag spelade fiol i Belgien till min kusin som ville se hur min dräkt ser ut eftersom hennes dotter ska låna en mindre av mig när vi ska spela fiol på mina kusinbarns dop.

Tycker ni inte att jag är kulturell i min folkdräkt och med min fiol? Kulturell med fiol och militärisk med klarinnett. Haha.

Här är i alla fall bilen. Jag saknar att spela fiol med mina spelmansvänner....


Spår-löst

God middag på er!
Jag har precis kommit in från en längdtur med min arbetsvän Amelie.
Allt började så bra och det var helt nyspårat tills vi plötsligt skulle sväng och spåren var HELT borta. Så, vi åkte ändå utan spår. Alltså spårlöst, haha. Fiffigt va? Och efter en kilometer utan spår kom vi till gamla, översnöade spår och åkte i dem i stället.
Det tog ca 45 minuter för oss, men jag är mycket nöjd ändå.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite OTH.


Godnatt!

God morgon, god middag, god kväll och godnatt!
Jag har inte varit någon större bloggare den senaste tiden, men det är svårt när jag jobbar på dagarna. Då finns det ingen ork eller lust att skriva.

Jag och Tobias har börjat kollat på säsong 1 av One Tree Hill igen. Just det. Igen. Nu är vi inne på 6e avsnittet. Haha, vilka nördar vi är!

Imorgon ska jag ut och åka längd med en tjej jag jobbar med, Amelie. Ska bli kul, hoppas bara att jag är bättre från min träningsvärk. Har både värk i benen och magen.

Så, hoppas ni haft en bra start på veckan!


Lunchrast :) sitter själv i källaren och ä...

foto0671 (MMS)

Lunchrast :) sitter själv i källaren och äter en mycket god färssås. Det är väldigt lugnt idag och imorgon är jag ledig. Wiie! Ha en bra tisdag!


Godnatt!

Efter att ha pratat med mamma sammanlagt en timme och min kusin Therese och hennes dotter saga i 45 minuter och sett ett avsnitt One Tree Hill så säger jag godnatt för idag!

Imorgon blir det jobb och möta folk inne på hyran. Ha en bra vecka 2 allihopa. Jag ska försöka att vara bättre på att uppdatera den kommande veckan.

Kram!


Hemskt! Haha!

Nej, usch! Jag har spelat in 2 låtar som jag tänkte att ni skulle få ta del av, men jag ångrade mig så fort jag lyssnade på klippen själv. Det låter hemskt och jag vill inte att ni ska få den uppfattningen av mig "Den där tjejen som inte kan sjunga". Haha.

Här kommer några bilder i alla fall ;)




Hemskt! Haha!

Nej, usch! Jag har spelat in 2 låtar som jag tänkte att ni skulle få ta del av, men jag ångrade mig så fort jag lyssnade på klippen själv. Det låter hemskt och jag vill inte att ni ska få den uppfattningen av mig "Den där tjejen som inte kan sjunga". Haha.

Här kommer några bilder i alla fall ;)




Heldag på fjället :)

Hej på er!
Idag har vi haft en heldag på fjället. Eller åkte upp strax innan 12, men ändå.
Åkte bräda till klockan var strax innan 14, åt lite mat och sen badade vi och bubblade. Mys.

Nu sitter jag och sjunger lips. Låter väl skapligt i alla fall. Haha.
Ni vet låten med Spice Girls "Wannabe"? Jag sjöng den nyss och satt VARENDA ton. Och den är ganska svår. Det säger ganska mycket om mig hur mycket jag älskade Spice Girls när jag var mindre och lyssnat även på dem på äldre dar. Haha, borde jag skämmas?

Tänkte spela in någon låt när jag sjunger snart och lägga ut så ni får ta del av min hemska sång. Haha.

Några bilder från idag:


Mulet, som vanligt.






Solen tittade fram på Burusjön, men inte till oss på Idre Fjäll....


Seg-lördag

God kväll!
Det har varit en lat och seg lördag, men den har gått fort och vi har inte brytt oss om att göra så mycket. Vi tog en promenad ikväll, sen har Tobias diskat och jag gjorde toast åt oss.

Jag saknar hemma nu. Jag kommer ju åka hem sista helgen i januari, men verkar som om INGEN av mina vänner kommer vara hemma då. Jenny är i Stockholm, Sara ska till Stockholm, Anna ska till England... Just den helgen JAG kommer hem.

Just nu känns det skit att bo här, men jag ska försöka ändra på det. Se något possitivt med allt.

Jag gillar i alla fall ljus choklad (fick en Lindor av Kim i julklapp som jag äter lite ur då och då).


What to do?!

Jag tror jag blir galen. Dessa eviga val man måste göra. Visst, nu jobbar jag ju här uppe och trivs bra och bla bla, men efter april - vad ska jag göra då? Vad ska jag göra i höst?

Det skulle ju vara så himla roligt att åka ut och på en långresa en "sista" gång, men jag har lovat mig själv att inte åka på några resor 2011 plus att det kommer ta lång tid att spara ihop pengar, så jag skulle inte hinna resa i höst i alla fall. Men det skulle ju vara det roligaste. Resa i Asien. Thailand, Malaysia, Kina, kanske Japan. Ja, ni fattar.

Eller ska jag börja plugga i stället? Läsa någon kurs eller program inom turism? Eller något annat jag är intresserad av.

Eller ska jag fortsätta söka jobb och satsa mer på ett eget hem (tillsammans med Tobias, såklart). Försöka få till ett riktigt hem som är VÅRAT, och inte veta att vi måste lämna hemmet gång på gång och flytta hem igen. Huh.

Jag hatar val. Det spelar ingen roll om det är något stort som detta eller om det gäller vilken tröja jag ska ha. Lika svårt i alla fall.


Mys-dag

Vaknade ju ganska sent, men nu sitter vi bara i soffan med varsin dator och jag har läst lite bloggar. Ska strax titta på One Tree Hill. Har börjat kolla på säsong 8 nu. Wiiie.

Skönt med slapp-dag. Imorgon ska vi nog ut i backen.

Det bästa jag köpt (eller fått, födelsedagspresent) är nog min rosa mysdress. Älskar den!


Lördag

Hej på er!

Ledsen för den sämsta uppdateringen på länge, men jag har inte orkat bloggat när jag jobbat varje dag och dessutom har jag inte haft någon bra story att bjuda på.

Idag och imorgon är både jag och Tobias lediga och det känns mycket bra.

Igår efter jobbet åt vi hembakad pizza och sen åkte jag med min vän Elin och hennes syster Johanna upp på fjället och dansade loss en sista gång med dem innan de åkte tillbaka till Smögen imorse. Mycket trevlig kväll igår.
Idag blir det bara en slappar-dag hemma i min rosa mjukisdress. Ingen idé att går ut när det snöar som om helvetes portar öppnats.

Ha en bra helg, jag lovar att jag ska blogga lite mer nu under helgen när jag är ledig.
Kram på er!












Promenad i snööööö

God kväll på er!
Har haft en bra eftermiddag/kväll. Tog en ganska lång promenad ute i snövädret tillsammans med Elin och hennes huns Spkie. Kul att hinna umgås lite innan hon åker hem till Smögen.

Ikväll har vi mest tittat på TV och jag pratade i telefon med mamma ett bra tag.

Förlåt för mina oerhört tråkiga inlägg. Ska försöka bättra mig.

Lite bilder från promenaden....








Snöoväder

Så himla typiskt! Bara för att jag (vi) är ledig så snöar det såklart. Inte roligt. I helgen har det varit jättefint väder för fina dagar i backarna, men både idag och igår snöar det till max.
Hade tänkt att åka bräda med Elin idag, men vi bestämde oss för att ta en promenad senare istället.

Ha en bra tisdag!


Nyårsafton 2010/2011

Här kommer några bilder från i fredags. Först var vi hemma hos Elin och hennes familj då vi lekte lekar i två lag. (Har kort från "pennan i flaskan" och rundpings), sen åkte vi upp på fjället och tittade på fyrverkerier och dansade på nattklubb. Har dock inga kort från Världshuset efter tolvslaget.


Elins syster Sofie och Tobias försöker få i pennan i flaskan.....










Måndag 3/1-11

Har haft en bra, men snöig dag ute i backen. Åt lunch på Askes pizzeria. Jag åt en mycket god sallad. Mums.
Gick på på After-skin en stund och drack läsk, sen åkte vi hem.

Har sjungit "Lips" nu i lite mer än en timme, nu sitter vi vid varsin dator och har tvn på.

I nästa inlägg kommer det in några bilder från nyårsafton. Bättre sent än aldrig.


Bild från när jag sjöng på nyårsafton innan vi började göra oss i ordning.

God middag!

Vaknade ganska sent och har precis ätit lite våffla. Det blev smet över igår, så vad passar inte då bättre än att äta våffla till frukost?

Vi ska snart åka upp på fjället och åka lite bräda. Det är dock ganska mulet, men tack och lov snöar det inte.

Ha en bra måndag!



Uppdatering! Neeeeej, nu började det snöa!!!!!!!!!

12-timmarspass och våfflor

Hej på er!
Gick hem från hyran idag vid 20.00, vilket innebär att jag varit där i 12 timmar. Mycket mysigt, eller inte. Det har gått bra idag, kom ganska mycket folk på kvällen.

Väntade på älsklingen i receptionen och sen åkte vi hem och lagade våfflor. Mycket mumsigt.

Bilderna från nyårsafton kommer in imorgon när jag har tid och är ledig. Nu ska jag bara ligga och mysa med Tobias och kanske kolla på någon serie som vi sett 100 gånger förut, sen blir det godnatt.

Kram!


Godnatt

Hej och godnatt!
Efter att ha jobbat 11 timmar idag gjorde jag nyss ett försök att se film i soffan, det lyckades inte så vidare bra. Därför skriver jag godnatt och hoppas att er 1 januari 2011 har varit bra.

Lägger in bilder från nyårsafton en annan dag!
Kram på er!


RSS 2.0