Pictures in the closet

Öppnade min garderob nyss och blev påmind än en gång om alla foton jag har på skåpdörren. En massa. Ca 90 kort, skulle jag tippa på. Några har dock fallit bort under åren, men de flesta sitter där inne och är lika fina nu som då jag satt upp dem.

Jag satt upp dem 2003 och det har inte tillkommit ett kort sedan dess, därför det är en del människor jag inte ser eller har kontakt med nu för tiden.






Semester i Borlänge

Hej på er!
Jag är ledsen över att jag inte skrivit, trots att jag varit ledig i en vecka nu. Men det har inte funnits gnutta lust att skriva alls, tyvär. Känner dock nu att det är hög tid att skriva lite.

Sedan jag kom hem till Borlänge har jag bara varit med min familj och hängt med mina älskade vänner. Haft semester, helt enkelt.

Jag skäms över att inte ha ett enda kort från allt jag gjort på en vecka, men det har inte blivit av att fotat heller. Så nu får jag ta och skärpa mig. Haha.

Ha en bra onsdag, mina vänner!


Snart hemma

Ååh, wiiie. Jag längtar till på onsdag när vi tar vårt pick och pack och flyttar hem till Borlänge igen. Ska bli sååååå skönt att komma hem till familj och vännerna igen. Har redan blivit bjuden till två fester på lördag. Haha.

I helgen har det varit lite blandat, igår ledig och idag jobbat.

Håller på att packa och städa lite för fullt nu för jag jobbar på dagarna så hinner inte städa riktigt allt och det känns så taskigt att Tobias får städa det mesta.

Jag ville bara skriva några rader så ni vet hur läget ser ut. Bjuder på några bilder nedan.

Godnatt!








Mina planer ändras var 10e minut...

Har ni någon gång velat göra något, men innan ni tagit tag i det ändrat er till något annat?
I så fall - välkommen till min värld.
Jag kommer på saker att göra hela tiden och det är alltid olika saker. Ibland är det plugga till olika yrken, ut och resa (backpacka), få jobb i Sverige och bilda familj, arbeta utomlands. Jag menar, det håller väl inte?!
Åh, jag blir så trött på mig själv men nu har jag i alla fall sökt skola till hösten, får se om jag känner för att plugga till hösten om jag kommer in.

Igår kom Tobias äntligen upp hit igen och nu har jag beslutsångest om vi ska åka (flytta) hem tidigare eller inte. Jag känner inte alls för att vara här längre. Jag vill hem till mamma, pappa, hunden och mina kompisar. Så det så. 

 Ha en fin fredag. Jag ska spendera dagen tillsammans med Tobias.


Tillbringar en härlig lunchrast ute i vårs...

foto0701 (MMS)

Tillbringar en härlig lunchrast ute i vårsolen :)


När jag väl skulle ta tag i det..

Åh, jag säger bara "attans".
När jag väl bestämt mig för att ut och springa började det snöregna och nu TOKSNÖAR det ute. Vräker ner, gör det. Inte schysst. Våren var ju liksom här. Öh, jaa det var den. Till och med i Idre. Men det är så varmt ute så jag hoppas på min Gud att den inte kan ligga kvar.

Så... Jag får väl titta på lite "O.C" eller så. Och jo, jag ska beställa lite kläder från Ellos också. Fint med lite nytt i garderoben till våren.

Och jaa, jag kanske har ett jobb på gång också. Skrev ju att jag fått tips av en gammal vän där de behövde folk och, tro det eller ej, så ringde jag chefen och ska återkomma till honom imorgon. Kan bli bra. Inte så GLAMMIGT jobb, men ääh. Vad gör det?

Såhär ser det ut utanför vårt köksfönster just nu:




Vart är solen?

Sitter här och undrar vart solen är när man behöver den... Det är bara grått och åter grått ute. Det har i alla fall slutat regna nu. Wiie. Funderar på att ut och springa snart.

Har letat efter jobb nu,  sökt några stycken och har även fått tips av en gammal vän där de söker folk.

Här kommer i alla fall en fin vårbild från förra måndagen. Då var det i alla fall sol.




Härliga snowboard

Video från förra onsdagen när jag glider ner för Västbacken.


Fin dag i backen

Här kommer några bilder från en underbar dag i skidbacken (med snowboard) tillsammans med min andra hälft.














Disken, check!

Klar med disken nu. Wiiiie. Nu återstår bara 100 saker till innan jag ska jobba imorgon. Suck.

Ååååh, jag blev så arg nyss. När jag äntligen skulle ta tag i att söka lite jobb så blir det "blue screen" mitt i när jag skriver mitt personliga brev. Inte direkt kul. Men nu verkar datorn vara med mig igen, så får hålla tummarna att jag hinner skriva klart den här gången.

Nu ska jag sätta igång att söka lite jobb och medans jag gör det så lägger jag upp några tidsinställda inlägg så länge.

Ha en bra dag!


Offrade mig för disken

Skulle vara duktig och diska, men blev påmind om att vi inte har varken diskmedel eller en bra diskborste hemma. Så duktig som jag är tog jag på mig jeans, converse och skinnjacka och traskade den 10 minuter långa vägen ner till ICA och under promenaden började det droppa mer och mer från himlen..

När jag kom ut från ICA var det ganska stort snöblandat regn och det regnade skapligt när jag väl kom hem igen.
Nu sitter jag här blöt i håret, men med redskap för disken. Sncka om att offra sig för att få det fint i köket.




God morgon!

Hej och äntligen skriver jag igen. Med varje grej jag gör har jag i åtanke att lägga ut här och skriva om, men när jag väl kommer hem så finns det inte ens ork att starta datorn.

Så idag tänkte jag bjuda på flera inlägg under hela dagen med en massa bilder (och en video från skidbacken) från förra veckan m.m.

Idag är jag äntligen ledig i en dag, så ska passa på att göra massor med nyttigheter. Får se hur det går... Om jag ens har gjort en nyttig grej när dagen är slut, jo då, det ska jag väl kunna fixa.
Tobias är i Borlänge igen eftersom jag har jobbat så mycket under helgen och då vill han ju inte sitta här uppe själv, men på torsdag kommer han upp igen när jag är ledig TVÅ hela dagar!

På återseende!


Rosa mysdressen är såklart på!


Fin helg

Hej på er!
Äntligen känner jag att jag har lust att skriva igen.

Jobbade onsdag-fredag och har varit ledig igår och idag.
I fredags var jag upp och dansade på Kiken tillsammans med (nästan) alla andra säsongare. Mycket trevligt.
Igår hade jag en lat-dag hemma själv och på kvällen var jag hemma hos ICA killarna för Johan S fyllde år. Trevligt kalas.

Idag hade jag tänkt att åka upp till fjället och titta på Speedskiing, men jag orkade inte ta mig upp. Jag är lat, jag vet.

Mötte upp Tobias ikväll nere i byn. Wiiie, äntligen är han hemma. Skönt att ha honom tillbaka här.

Nu ska vi laga en lyxig middag. Kött (till honom), veg-schnitzel (till mig), pommes och bea-sås. Och sen blir det en myskväll framför tvn.

Vi hörs!


RSS 2.0