Dödstrött och Ben & Jerrys

God kväll på er!
Jag kom hem från jobbet vid halv 9, fick mat av min älskling, hoppade in i duschen och nu har jag suttit och ätit lite Ben & Jerry-glass. Underbart gott.
Men är helt slut. Så nu ska jag gå och lägga mig. Jobbar imorgonoch jaaaa. Mamma, pappa och Grisus kommer imorgon. Jippie! :)

Godnatt!
/AnnSo


Banan innan utgång

Hej på er!
Min dag har varit bra. Jobbat och stått i. Ganska mycket återlämning, men annars har det varit lugnt.

Åt korv med bröd när jag kom hem. Kollade lite på Let's dance, lagade mat åt Tobias, han bjöd på glassoch nu äter jag banan medan han duschar och så ska vi åka upp på fjället och hänga med lite folk på Kiken.

ÅÅh, det var en liten tjej som började grina idag för att hon var tvungen att lämna tillbaka skidorna och åka hem. Stackarn. Men sånt är livet.

Hörs!
/AnnSo


Jag, en ensam dag i Fågelsjö.

Längd och bad

Halloj!
Nu är jag hemma efter en dag på fjället. Jag fick in skidorna i bilen, så det blev en stund i längdspåret. Jag hade inte alls någon motivation så jag gav upp efter en runda i 2,5 km-spåret. Gick till bilen och hämtade badkläderna i stället och gick till ett tomt bad.
Det var verkligen INGA alls där. Så jag la mig i bubbelpoolen en stund, duschade, bastade, klädde mig och gick till Världshuset och käkade och sen åkte jag hem.

Sitter och läser om Winnerbäck. Ska börja med engelskan också. Men känner mig så trött, så det kanske blir en powernap först.

Hörs sen!
/AnnSo


Snabba Cash

God morgon på er! :)
Genom den lilla glipan mellan gardinerna ser det faktiskt ut som att det är fint väder idag. Kanske blir lite skidåkning (längd). Får se. Har tvätt-tid senare också. Huh.

Igår var vi i alla fall på bio. Snabba Cash. En ganska bra film. Spännande.

Den handlar om studenten JV (Joel Kinnman) som pluggar på Handelshögskolan bland sina rika vänner. Själv kör han taxi för att på något sätt kunna få några pengar.
En dag blir han erbjuden 20 000 kr på en körning och han kan inte säga nej, men är det värt det?

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Hörs sen.
/AnnSo


Lika stolt som en mamma...

Att se ett barn gör något för första gången gör nog vilken mamma som helst stolt. Att se hur barnet lyckas och mamman tycker att detta barn är duktigast i världen på det den gör.

Så kände jag mig idag när Tobias åkte snowboard. Det var tredje gången han åkte och då har han bara åkt 3 timmar innan. Men idag åkte han jättebra. Han kunde bromsa, svänga och faktiskt veja för folk.
Han gjorde mig så glad och stolt när han åkte ner för de gröna backarna. Visst blev det några vurpor, men vad gör det? Han ställde sig bara upp igen och gjorde försök på försök och jag var bara så stolt.






Nya googles och en härlig dag i backen

Halloj!
Nu har vi kommit hem efter en mysig, men snöig dag ute i backen. Vid klockan 13 slutade det snöa och solen tittade fram en stund.
Strax innan 14 gick vi in på OSt-Cafét och åt lite lättare lunch (Tobias åt en ost- och skinkmacka och jag åt en våffla), sedan åkte vi upp på toppen och åkte sista åket ner tillbaka till bilen.

Tog oss in på Intersport för jag behövde verkligen nya skidglasögon. Jag har haft mina gamla så mycket att skumgummit börjar falla sönder och jag får jättemycket smulor i ögonen och det är ju inte så trevligt.
Så, nya glasögon fick det bli för min del och Tobias köpte nya, mysiga vantar. Jag förstår att han inte vill åka i kalla fleecevantar som bli pissblöta så fort han tar på lite snö och fryser till is och - nej.

Nu håller vi på att göra lite mat. Fläskfilé/Quornfilé, pommes och bea-sås.

Hörs sen!
/AnnSo


Jag ser det snöar....

Hej på er!
Jag vet att det var några dagar sen jag skrev, men det finns ingen ork till skrivandet när jag jobbar.

Idag är både jag och Tobias lediga och vi hade tänkt åka lite bräda, det snöar ganska rejält utanför fönstret men vi åker upp ändå så får vi se.
Tanken var att komma upp i backen till 10, men nej då. Nu ska vi äta frukost så kanske kan börja åka vid 10.30.

Ha en bra dag! Hej på ett tag!
/AnnSo


Vi åker stolslift i Idre -08, dock sommar tid.


Jäkla ICA

Ååååh, nu är jag lite grinig. Promenerade nyss ner till ICA (tar en kvart/20 minuter) bara för att vara snäll mot Tobias och köpa hamburge-dressing och så när jag kom dit hade de stängt. Huh. 
Inte tänkte väl jag på att det var söndag och att de stängde 18 och jag har ingen vidare lust att åka upp till ICA på fjället för att köpa dressing. 2 mil för en jä*la dressing, nej tack. 
Så han får vara utan dressing. Haha. 

Nu ska jag slöa lite, känner mig trött (som alltid).

Ska nog kolla på tv3s program "Blåsningen" klockan 20 ikväll då mina tvilling-vänner Backy och Lizzy medverkar. Kan vara roligt att se. Läs deras blogg på http://lizzyochbecky.blogg.se/ 

Och glöm inte att kolla på Johan Falk ikväll klockan 21 på tv4.

/AnnSo



Övar klarinett

Yes, faktiskt! Nu står jag på rummet och övar. Bra va? Viktor tyckte nog det lät illa, för han gick. Haha. Nej, men han skulle iväg och laga mat.

Nu ska jag fortsätta! Hörs sen!
/AnnSo


Inga brutna ben

Hej!
Nu är jag hemma, har precis ätit lite gravad lax till lunch. Gott.

Att åka slalom gick bra. Hittade ett par pjäxor som passade direkt och hämtade ut ett par skidor och begav mig sedan ut i backen.
Det blev inte många åk, men några blev det innan jag tappade känseln i både kinderna och näsan.

Nu ska jag ta tag i disken och sen blir det lite klarinett, tror jag.
Hörs senare!
/AnnSo




Backen här kommer jag

Nu tänkte jag åka upp till fjället och åka lite slalom. Det var år och dar sen jag gjorde det, men det går nog bra - hoppas jag.
Har lite träningsvärk efter längden igår, men det hindrar mig inte från att åka slalom.

Hörs senare. Hoj så länge!
/AnnSo


Ta en kik på "Kiken"

Yes, nu ska vi ta och åka upp och se om det är några danssugna människor uppe på Kiken (Utsikten). Kan vara kul att komma ut och se lite folk och inte bara sitta hemma och gömma sig. Eller tycker ni inte?

Vi hörs imorgon! :)
/AnnSo




Bad-mys

Efter att ha åkt 5 km längd så lagade jag lite mat, ringde pappa och sedan åkte jag upp till fjället och badade. Trängdes i bubbelpoolen med massa 9or som var här på klassresa. Bastade med deras vänner och sen åkte jag hem igen. Skönt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det är ju ganska sent nu och jag har inte så många vänner att umgås med här uppe, så det blir väl att vara hemma - igen.

Ha en bra kväll.
/AnnSo


Längdspåret, nästa

Nu har jag gjort mig i orning för att ta en liten tur i längdspåret. Får se hur det går och hoppas att jag hittar tillbaka igen. Haha.

Vi hörs senare! :)
/AnnSo


Back from ICA

Nu är jag hemma igen från ICA. Det gick jättebra att hämta ut paketet och jag traskade på i vinterlandskapet. Jag ramlade dock en gång på vägen ner, men det var ju bra att det bara blev en gång. Haha, jag gick så jag blev helt svettig men man kan ju se det som en bra uppvärmning innan skidåkningen lite senare.

Så, nu ska jag kolla över lite på engelskan - scheman och så - och sen börja läsa lite/göra uppgifter.
Sitter här med en kopp te bredvid mig och det snöar lite smått utanför.
Oh, ja. Jag har lyckats valla skidorna också, så nu är det bara att hålla tummarna för att det ska gå bra också.

Bye, så länge!
/AnnSo




Redo för Idre-bua

Hej och sent god morgon!
Nu har jag ätit frukost och ska bege mig till ICA Idre-bua för att hämta mina böcker (engelska) som kom igår. Så idag ska jag ta tag i engelskan och börja ordentligt.
Har planerat min dag att göra vettiga saker. Först engelska, sen längdskidor (om jag kommer in i min baklucka på bilen vill säga) och sen spela klarinett.
Nu gäller det bara att hålla det också, haha.

Nej, nu ska jag ta och traska ner till ICA. Vi hörs sen!
/AnnSo


HOPPA OM DU ÄLSKAR L.I.F

HOPPA OM DU ÄLSKAR L.I.F!
Nu jäklar kan jag lova att det är fest i Leksand efter en seger mot Mora med 3-0. ÅÅÅh, jag är så glaaaad. Tänk om jag och Carin hade varit där och sett hela matchen och skrikit och oooh va vi hade kramats och varit glada.

Jag kan bara skriva ett ord som beskriver känslan efter denna nyhet: LYCKA!


Carin i Leksandströja innan matchen Leksand - AIK, 11 november -09


Såklart vi håller på LEKSANDS IF!

Let's laugh

Hej på er!
Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, men gud vad jag har skrattat idag. Det har blivit fel, danska kunder har kommit och massa mer knas.
Det kom en man och snackade nåt om någon annan man (orkar inte skriva ut allt här..) och sa att den andra mannen bytt efternamn och gift sig. Jag trodde ju såklart på det och på hans feta, fula skånska försökte jag förstå vad han sa.
Det blev helt knas av allt han sa och sen när jag skulle berätta för Emma som stod en bit bort hur det låg till så kunde jag inte göra något annat än att skratta. Emma skrattade, jag skrattade och vi skrattade så mycket att hon fick lov att gå på toa och jag fick ett hysteriskt skrattanfall. Det betyder att jag skrattade så mycket att jag inte fick någon luft och inte kunde sluta skratta. Så ja - en riktig skrattdag.

Till slut blev klockan "gå-hem-dags" och jag åkte hem i förhoppning om att maten skulle vara klar (Tobias har varit ledig idag), men jag hade missat ett sms där Tobias skrivit att jag skulle ringa när jag åkte så att han skulle börja med maten. Så, ingen mat klar alltså.
Men nu har han satt igång med maten och jag sitter i soffan och bloggar och kollar på Let's dance. ÅÅh, va Claudia var duktig. Hon och Tobias fick 32 poäng. Bra jobbat!

Hörs sen. Hej så länge!
/AnnSo


God morgon!

Hej och god morgon :)

Det blev aldrig att jag skrev igår för Tobias höll på att installera virusskydd på min dator och det tog väldigt lång tid. Men tack så mycket för det, älskling.

Vi åkte och handlade vid halv 7, gjorde varma mackor och te vid halv 8, kollade på Animal Planet och jag blev så arg på alla idioter som går på vilda djur och försöker pussa dem och göra massa sjuka saker. Då får man ju faktiskt skylla sig själv om man blir biten av tex. en haj. Jag tycker ju mer synd om djuren som måste utsättas för detta.
Efter djur-programmet kollade vi på "Made in Sweden". Hade aldrig sett det förut, men det var verkligen kul att följa. Så det blir nog det nästa torsdag också.
Jag gick och la mig efter det klockan 10, läste min Twilight bok till halv 11 - då mina ögon inte kunde vara öppna längre - och somnade dirket.

Skönt att sova tidigt, för en gångs skull.

Nej, oj. Nu måste jag sluta skriva. Frukosten väntar bredvid mig. Ha en bra dag. Hej så länge!
/AnnSo


Pyttipanna och Winnerbäck

Lunch dags då. Sitter och äter pyttipanna och sjunger Winnerbäck låtar för mig själv. Haha. Det är nästan aldrig någon mer än jag som har matlåda, så jag sitter här själv och bloggar :p hörs sen när jag kommit hem till vårt nystädade rum :) /AnnSo

Före och efter...

Nu har jag äntligen städat klart (eller nästan klart i alla fall). Rummet blev nästan oigenkänligt efter min städkväll.
Tobias har kommit hem nu också, så vi ska lägga oss och kolla klart på OTH, det vi inte orkade se klart igår.

Här kommer lite före- och efter-bilder på vårt rum som jag städat och gjort fint. Enjoy!

Godnatt!
/AnnSo
Rummet innan....


Rummet efter...


Innan jag städade hyllan...


Efter att jag städat hyllan...


Innan jag städade byrån....


Efter att jag städat byrån...


Motivationen flödar

...ja, faktikst. Nu ska jag äntligen ta tag i att städa vårt rum. Är så trött på att se allt bara ligga exakt ÖVERALLT. Nej, nu ska det väck. Allt på sin plats. Men jag måste bli klar före klockan 19, då vill jag laga mat. Haha. 
Pojkarna (Tobias och Viktor) är på personalmöte samt middag, så jag får städa i fred. Jippie.

Ni ska få se ett resultat sen som ni aldrig sett förut. AnnSo = Hemma-fru, ni vet.


Dessa härliga danskar

Hej på er! Jag har precis ätit upp min lunch. Innan jag gick ner kom det en dansk kille med ett par längdpjäxor. Han ville lämna tillbaka dem, men skidorna var redan inlämnade. Jag fattade ganska snabbt hur det låg till och sa bara "okej, det är bra så", men pojken fortsatte att prata danska och varken jag eller min kollega fattade vad han sa. Efter att han försökt att förklara säkert 20 gånger ber jag honom att ta allt på engelska och ja, då gick det ju hur bra som helst och grejen var att han egentligen inte ville nåt. Haha. Hörs sen när jag kommer hem :) /AnnSo

Nya OTH

Jaaa! Nu är juluppehållet slut för One tree hill, så nu är det dags att se det nyaste avsnittet.
Ska bädda rent i sängen först, sen ligga och mysa med min man.
Ååh, lycka.

Ps! Jag blir så arg på Leksands IF. 1-4 hemma mot AIK. Huh, säger jag bara.


Sätta igång med städning och diskning

Huh, va tråkigt. Men det måste väl göras. Har nyss kommit hem från fjället då det var tänkt att jag skulle bada och bubbla lite - men det var grismycket folk där, så jag slopade det och badade bastu och duschade i stället.

Har tvättat idag också, så nu har vi rena kläder. Wiiie. 

Sitter och kollar på lite olika utbildningar, men inte blir jag klokare för det. Nej, nej - snarare tvärtom. 

Längtar utomlands också. Tänk va skönt det skulle vara att ha obegränsat med pengar och bara kunna åka iväg när man ville. Härligt, va? 
Ett av mina nyårslöften är ju att bli rik, men ja - lycka till. Haha.  

Hej så länge!
/AnnSo


Tvätt-dag

Ja, huh! Hur är det möjligt att det blir fint väder just idag bara för att jag har tvättid 12-16? Igår när vi var uppe på fjället och åkte snowboard var det snöigt och dimmigt. Men idag då?! Åh, sånt här kan man verkligen bli arg på.
Men men.. Nu har jag nyss satt på två tvättmaskiner och ska snart gå dit igen för att hänga upp dem och lägga i lite mer tvätt.
Ska försöka läsa lite engelska också och kanske göra lite grammar i häftet.
Borde städa lite också. Så tråkigt, men behövligt.

Hörs!
/AnnSo


Fick lov att spraya håret svart i paint för att ni inte ska se hur skitigt det är. Haha.


Ledig dag

Nej, usch va slut jag har varit de senaste dagarna. Jag kom ju upp hit i fredags efter att ha varit i Borlänge några dagar. Jobbade hela lördagen och söndagen. Det var tänkt att jag och Tobias skulle ha myskväll med film på lördagkväll, men jag somnade innan vi hann sätta på filmen. Haha. Och då tänkte vi att vi skulle se film igår, men efter en dag med BARA danskar (ca 400 danskar) är man jäkligt slut i kroppen och huvudet. Jag var så frustrerad på alla danskar när jag kom hem. Hur f*n tror de att vi ska fatta deras grötiga språk?! Nej, usch.

Idag har både jag och Tobias varit ledig och tog oss en rejäl sovmorgon. Klev upp efter 11.30 då vi käkade frukost och sedan åkte upp till Fjället för Tobias andra snowboardvända i livet.
Det var inte lika fint väder idag som sist, men det gick ganska bra - till jag "tvingade" upp honom i stolsliften. Oj oj oj va arg han var, men när han hade åkt, trillat och faktiskt lärt sig både bromsa och svänga så var stolsliften inte en så dum idé ändå.
Käkade korv med bröd när vi kom hem, jag läste lite i Twilight-boken och sen kollade vi på Idrottsgalan tillsammans. Men klockan 21 gick jag ner och la mig på soffan och kollade på "Spårlöst" och klockan 22 var det såklart dags för "Paradise Hotell". Haha. Jag har blivit värsta tv-nörden.

Ååh, jag är ledig imorgon också. Skönt. Tvättid bokad 12.00, så få se om jag hinner med så mycket mer.

Här kommer lite bilder från Tobias snowoard-saffari idag. Enjoy!












Hemma i Idre :)

Åkte från Borlänge vid halv 12 och stannade vid vårt hus 17.30. Backade badkläder och åkte upp och badade. Kom hem strax efter 8 och kollade på Let's dance och myste lite. Nu är det dags för Utsikten.

Hörs imorgon :)
/AnnSo


Älskade Borlänge

Klart att man tröttnar på att bo i samma stad år ut och år in. Därför det är så skönt när man flyttar därifrån och få längta hem lite.
I slutet nu, innan jag åkte hem, så längtade jag hem till Borlänge jättemycket. Och det har varit så himla skönt att få vara hemma, men nu känner jag att det är nog för denna gång. Det har varit lagom att bara vara hemma några dagar. Men jag har inte orkat bloggat. Jag har gjort saker hela tiden. Träffat vänner och morfar och vi får inte glömma - börjat skolan (distans). Så himla roligt.

I tisdags började jag skolan, det gick ganska snabbt men var tvungen att vara där på två korta grejer. En klockan 10 och en klockan 12. Sedan bar det iväg till Falun med mamma och hälsade på min morfar. Mys.
Hem och käkade, hämtade Hellen och åkte till Hemvärnet. Det var så roligt att få spela klarinett tillsammans med alla gubbar och tanter. Haha. Efter HV åkte jag hem till mina svärföräldrar (Tobias föräldrar) och hälsade på. Kom dit vid 21.30 och åkte inte hem fören 23.50. Det var så roligt att vara där och de pratade och pratade. Kim och Karro var hemma också, kul. (Tobias bror och hans flickvän). Sen var det bara hem och sova.

Onsdagen började jag med att åka till stan 10.00 och hämta Jenny som var sällskap för ett mycket spännande och intressant Friskis och Svettis pass. Vi hann inte träffas så mycket efter, utan jag bara släppte av henne på hennes praktikplats och sen åkte jag hem och slog in Daniels present. Åkte till skolan och pratade med min lärare om upplägget av min kurs (eftersom jag inte kan åka dit lika ofta som de andra...) och sen var det dags för mat och efter det fira Daniel i efterskott. Han blev jätteglad för pulkan som han fick av mig. Det var hans bästa present, sa han. Haha. Vi åt tårta, popcorn och kollade på Wallander. Trevligt.
På vägen hem hämtade jag mamma och så åkte vi i sista minuten till Kupolen för att jag skulle köpa nya stövlar. Mina gråa har tyvär gjort sina sista steg nu. Helt slut är dem. Men jag hittade inga nya som var jättebra, så vi åkte hem igen. Eller innan vi lämnade Kupolen hittade jag ett par riktigt varma, goa och rosa öronmuffar.

Torsdagens morgon blev tidig då jag steg upp ca 7.30 för att åka till skolan och börja dagen med ett engelska prov. Läsning och gramatik. Jag tror att det gick ganska bra. Det är bara att vänta och se.
Åkte hem, gick ut med mamma och hunden, åkte ner på stan och köpte en roman på engelska (ska läsa den i kursen) och vet ni vad det blev för bok? "Twilight", det är bara frågan om jag kommer att orka läsa hela. På egelska dessutom. Haha.
Kom på igår att jag inte har Word på min dator, så det blev en sväng till Kupolen och alla elektronikbutiker för att leta efter ett billigt office-paket, men nejdå. Till slut slog vi till på Elgiganten.
Carin kom hem till mig strax efter 14 och då var det dags att bege sig till Falun för att försöka fynda stövlar, men hittade inga. Parkerade oss på Mc'Donalds och det var dags för Carin att käka sen lunch. Jag satt och väntade när hon åt och sen åkte vi till Borlänge och Kupolen. Haha, himla flängande. Sprang runt och letade stövlar där med, men det var knivigt. Jag hann bli hungrig, så hon satt och gjorde mig sällskap på Mc'Donlads medan jag åt. Haha. Köpte en jättefin ring. Jag som aldrig köper smycken.
Klockan 19.50 köpte jag äntligen ett par stövlar. Jag är inte helt nöjd, men jag kommer nog bli. Carin var så ivrig på att jag skulle köpa dem. Hon har likadana själv. Haha. Men mina var på rea, det var inte hennes när hon köpte dem i höstas. Haha.

Hon åkte hem till Ludvika för nästan en timme sen och sen dess har jag suttit och skrivit detta inlägg. Blev långt, jag vet men det var så mycket jag ville skriva och det jag vill komma till är att:
Det är så skönt att komma hem en stund.

Vi hörs imorgon eller i helgen. Tack och bock för idag.
/AnnSo


My fick låna muffarna igår när hon sov, så slapp hon ju frysa om öronen.


Det syns inte så bra, men mina nya stövlar :)


Min engelska bok som jag ska läsa. Men det går nog galant ;)


Min ring. Blev en väldigt dålig bild, men det är en ring med två hjärtan som sitter ihop med massa fina diamanter :)

Hemmaaaa!

Jaaa! Nu har jag kört 25 mil i mörker och kom från till Borlänge till slut. Lycka.
Blev attackerad av en glad hund. Grisus. Hihi.
Har kollat på "Spårlöst" med pappa nyss.

Åååh, jag är så glad att vara hemma. Vinkade i Leksand åt Jakob, eller inte till Jakob utan åt honom. Haha.

Ska sova snart, ska börja skola imorgon. Distans. Vi ses och hörs!
/AnnSo


Världens bästa Grisus.


God morgon!

Hej på er!
Jag ber om ursäkt för en väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna.
Idag har jag i alla fall lyckats med att ta mig upp ur sängen innan 6.30. Den ni! De senaste dagarna har jag gått upp 7.30 (börjar 8.10 och det tar en kvart att åka till jobbet).
Duschade nyss till tonerna av Lars Winnerbäck och nu sitter jag och äter frukost. Ska packa lite också innan jag åker till jobbet, så jag har en väska med mig hem ikväll. För, idag kommer jag till Borlänge. Jaaa! Äntligen.
Jag har längtat hem så mycket på senaste och jag tycker synd om Tobias som inte kan följa med. Vi längtar hem mycket båda två.

Nej, nu ska jag fortstätta äta. Datorn har jag lovat att lämna kvar här, så jag bloggar hemifrån mamma och pappa sen.
Ha en bra dag!
/AnnSo


Lördag 9/1-10

God kväll! (Nästan godnatt)
Visst är löften till för att brytas? I alla fall mitt nyårslöfte att sluta snoza på morgonen. Det sket sig rejält idag, men jag är stolt över att jag stämplade in på jobbet 8.08. Den ni!
Helt lugnt på hyran idag och gissa vart jag hamnade då? Joooo... LIFTEN! Hade absolut inga som helst kläder för att gå ut, men det gick bra ändå. Lite kallt bara. Haha.
Jag fick åka skoter till från Hyran till backen. Jag visste inte att någon skulle hämta mig på skoter så innan jag hann sätta på mig vantarna och reagera på att jag åkte skoter så var vi i full färd med att åka i backen. Så ja, ganska kallt åt händerna men det gick galant.

Kom hem från jobbet vid halv 9. Gjorde lite mackor, varma koppen och ägg när Tobias kom hem. Det är så mysigt när vi är hemma båda två. Dock är jag lite grinig på att han inte kan följa med mig hem till Borlänge på måndag, men någon måste ju stanna kvar och tjäna pengar. Haha.

Nu ska jag ta och sova. Dödstrött plus att jobbet väntar på mig imorgon bitti. Vi hörs imorgon!
/AnnSo


Bilden togs när jag kom hem. Nu ligger jag nerbäddad i pyjamas.


Oj, vilken dag

Hej och god natt på er.
Vilken dag det här har varit. Började ju med att tvätta klockan 8 imorse.
Vid halv 1 åkte vi upp till fjället för att åka snowboard (Tobias hade aldrig åkt bräda förut). Vilket blev väldigt intressant, men han var duktig och tyckte att det var roligt.
Efter det var det min tur att göra något som jag aldrig gjort förut. Vi gick på gym. Haha, säger jag bara. Jag är då verkligen inte skapt för detta. Men det var ganska roligt.
Sen blev det badet. Igen. Jag vet, men det är ju så härligt. Gäller att passa på när man får bada gratis. Haha.

Vi kände verkligen inte för att ställa oss och laga mat när vi kom hem, så vi gick till Askes pizzeria och åt lite. Tobias åt en hamburgetallrik och jag åt en kebabtallrik med strips, utan kebab fast med räkor. Jättegott var det. Dock var det vääääldigt mycket folk som hade beställt och vi fick sitta och vänta på vår mat i en timme. Inte så roligt när man inte ätit något sedan frukost, men det var väl bara att gilla läget. 

När vi väl kom hem la jag mig under täcket, Tobias satt sig vid datorn och så kollade vi på Let's dance. Ganska roligt att se det så här i början. Nästa vecka missar jag det säkert, då jag kör bil från Borlänge och upp hit igen.

Kokade makaroner nyss också. Vi kom på (eller min mamma kom på) att vi skulle ha matlåda med oss imorgon. Så det blev makaroner och fiskbullar. Haha, härligt det.

Nej, nu ska jag ta och sova. Börjar 8.10 imorgon. Godnatt och sov gott!

Ps... Vill bara ägna alla som fyller år idag (fyllde igår), 8/1 ett stort grattis. Maria, Anna och Erika.

Här kommer några bilder från idag. Resten kommer imorgon.






Jag är inte skapt för detta. Haha.

Se upp i backen..

...för nu åker vi upp på fjället! Tobias ska lära sig att åka snowboard. Kan bli intressant.
Först ska vi springa ut i tvättstugan och hämta tvätten, som förhoppningsvis är torr.

Vi hörs ikväll.
/AnnSo

Bad, disk, städning och mys

Hej på er!
Jag vet att uppdateringen idag har varit sämst. Men det har inte blivit av att skriva något.
Jag och Tobias började dagen med att åka upp till fjället och bada lite. Simmade några längder och självklart tog vi oss några minuter i bubbelpoolen.
Lagade lite mat när vi kom hem. Pasta med ostsås. Gott.
Viktor kom hem vid 17.30 och började gasta om att vi skulle hjälpas åt att städa. Så det var ord och inga visor. Vi rensade all gammal mat, slängde alla tomma förpackningar och grejade.
Blev väl klar med disken och så vid 19 kanske och då ringde jag till min älskade Carin. Länge sen vi pratade. Hon hade gjort scones och skulle precis äta. Men vi pratade väl på i alla fall, haha. 
Nu har jag och Tobias legat i sängen och kollat på två avsnitt Svensson, Svensson. Finns inte så mycket annat att göra när det är folk överallt i huset. 

Ska nog gå ner och göra lite mackor innan vi sover. Imorgon ska jag tvätta. Wiihooo.  
/AnnSo


Jag saknar min vän, Carin.


God middag

Märkte nu att mitt sista inlägg igår aldrig publicerades. Det stod där att jag satt i köket med pojkarna och drack någon god mjöldrink.
Det fortsattes med förfest på Lillgår'n och sedan dans på Utsikten.

Det var jag och Viktors kompisar från Lidköping somm mest höll ihop.

Nej, nu ska vi äta frukost och sedan bege oss upp på fjället och bada. Hej så länge! :)
/AnnSo


Marcus och Joel.


Blom, Marcus och Joel


Godmorgon. Frukost-tajm.


Tråkigt värre

Hej igen (typ 6e gången idag eller så) men jag är hemma och har svintråkigt. Vad ska jag hitta på, tro?
Blir att lägga mig och kolla på Svensson. Då har man aldrig tråkigt, haha. Började kolla på säsong 4 igår. Riktigt roligt ju.

Hörs!
/AnnSo

 


Matdags


Wok med nudlar och ägg. Gott va? :)

Fint, men kallt

Var nyss ut en sväng. En väldigt kort sväng.

Här kommer några kort.




Försökte göra så att röken ur munnen syntes, men lyckades inte.




Massa bilder på migsjälv. Men vem ska jag ta kort på när jag är ensam? Just det. Inte så mycket val.


Inne nu. Skönt. Nu börjar känseln i fingrarna komma tillbaka.


Brrrr..

Ääh. Jag orkar inte skriva allt jag skrev nyss. Jag skrev massor, men internet hoppade ur så allt försvann. Men jag tänkte gå ut en sväng nu.
Och vet ni? Jag är väldigt poetisk. Den ni!

AnnSo | Tobias <3 säger:

 

ååh.. vädret är ju väldigt lurigt.. det ser så fint ut.. det lockar ju mer eller mindre ut en, men när man väl kommer ut så dör man ju av kylan. Vädret är förädiskt och en typ av mördare! hahaha där fick jag till något filosofiskt

Sara säger:

 

hahaha ah sant. japp klokt skrivet av dig

 

AnnSo | Tobias <3 säger:

 

haha aa verkligen jag är en lite poet

Sara säger:

 

japp :D

Hörs sen!
/AnnSo


Ååh, ge mig - nu!

Sitter och läser om vad det finns för olika utflykter att välja på i Turkiet när vi ska dit. Och ååh, jag längtar så mycket. Nu är det bara 114 dagar kvar. Haha. Sjukt att räkna, jag vet. Men vad ska man göra när man ser fram emot något så mycket?
Något som är lite närmare nu är Borlänge. På måndag åker jag hem. Yeeeah!

Pratar med Sara och Karro på msn. Trevligt värre.

Nej, nu ska jag fortsätta drömma mig bort i solens värld. Hej så länge!
/AnnSo


Godmorgon kalla Idre

Jag vet att man kanske inte ska skriva Godmorgon klockan 12 på dagen, men jag sover ju så skönt. Tobias åkte nyss till jobbet och igår kom hans täckbyxor. Men jag tror inte att han är så pepp på att åka bräda imorgon när det ska vara minus 40 grader.
Just nu har vi lite över 30, jag vet inte exakt eftersom vår termometer inte står rätt, men nåt sånt är det.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Inte så roligt att åka bräda i 30 graders kyla och när man åker i backarna får man ju lägga på 10 grader till för blåst och vinddragen när man åker. Så, nej. Det blir nog inte bräda idag. Spela klarinett kanske. Det skulle ju vara trevligt. Men då måste jag skicka iväg pojkarna först, haha.

Ha en bra dag! Eftersom jag är ledig idag, så blir det nog mycket uppdateringar. Häng med!
/AnnSo


Kändis-Idre ?!

Haha, visst är det kul när man ser kändisar? Idag har mitt leende gått till Mona Sahlin, som trevligt nog log tillbaka till mig inne på hyran. Fränt va? Sen hur fränt det är att just Mona kom och inte Ola Rapace, det är ju en annan sak. Men själva grejen. Dock hyrde hon inte skidor av mig, utan blev framkallad till en annan person men hon stod länge framför mig i min kö när jag höll på att skruva gästen framförs skidor.
Här om dagen handlade Pernilla Wiberg av Tobias på ICA. Den ni! Och på nyårsafton ryktas det om att Nanne Grönvall skulle varit i Wärldshuset och ätit nyårssupé. Frääänt!

Annars har dagen varit bra, blev faktikst uppskickad till Torgets hyra idag (någon som var sjuk) och har varit där hela dagen. Det gick ju galant.
Men att det klockan 15 är After Ski på övervåningen är något som märks, kan jag lova. Musik spelas högt (man hör till och med texten) och taket börjar skaka. Känns tryggt.

Haha, nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite Svensson och äta chips. Jag ska börja mitt nya liv utan chips snart (när chipspåsen är slut) men för att den ska ta slut måste jag ju äta. Smart va? Ska ta upp mina längdskidor nästa vecka när jag varit i Borlänge också. Ska bli skoj att komma hem.

Hörs om ett tag :)
/AnnSo



Vilken kändis möter vi här näst tro....?


Frukost-tajm

God morgon!
Sitter här med en tallrik Bollnäsfil med lite Crunchys. (Äpple och torkade youguhrt-flakes).
Tog nyss en dusch och ska ta mig ut till bilen så fort jag käkat klart. Ååh, drömde att min bil inte ville starta, så jag hopas verkligen inte att den drömmen är sann. Huh.

Hoppas Tobias täckbyxor kommer idag, för då kan vi åka bräda på torsdag. Yeah. Och bada efteråt. Det var så skönt i lördags.

Nej, nu ska jag fortsätta äta. Ha det bra. Hej så länge!
/AnnSo




Godnatt, vad hände där?

Haha, ja nu kan man ju börja fundera vad som flugit i mig?! Nej, men jag känner att det är på tiden att lägga sig i tid. Så jag har nyss borstat tänderna, satt på mig pyjamas och skrivit dagbok (som jag gör varje dag) och ska nu lägga mig i sängen och kolla på lite Svensson Svensson innan jag slumrar in i drömmarnas värld.

Pratar med Carin på msn nu. Haha, ja ni. Vad får vi allt ifrån? Jag skrev nyss att jag skulle skjuta hennes kille i benet. Haha, men det var för en god sak. 

AnnSo säger: men du kan ju ta med dig en kompis eller så.. eller niklas

 | Carin | säger: jaa får se ^^ han får nog rätt svårt att ta ledigt men de hade varit kul vi 4 ^^

AnnSo säger: jaa jag kan skjuta honom i benet så han måste vara hemma.. och vad passar då bättre än att vila upp sig i turkiet?


Haha, sjukt.
Men Godnatt på er. Hörs imorgon :)
/AnnSo


Det är bara 116 dagar kvar tills vi går där på stranden njuter av solen. Jag säger bara "Ååååh"


Yr och trött

God kväll!
Jag mår nu mycket bättre efter att ha sovit några timmar på eftermiddagen. Har känt mig väldigt yr och varm/frussen på jobbet.

Var nyss till ICA med Tobias och handlade. Och kan ni gissa vad jag hittade på ICA? Jooo... Taraaam.. Bilden nedanför får visa dagens fynd.

Hoj så länge!
/AnnSo


Halloj!

Hej på er! Nu är klockan ca 7.15 och jag sitter och käkar frukost. Kan ni gissa mer vad jag gör? Yes, rätt gissat! jag kokar ris. Haha. Vi åt pommes igår till quornfileerna, men uppvärmd pommes är ju inte någon höjdare. Kom på igår kväll vid 23 att jag skulle gjort ris, men då var ju klockan så mycket och Tobias var inte heller pigg på att koka ris åt mig, så äh det fick bli nu och det går ju galant. Jag vet bara inte riktigt när riset är klart (Boil in bag).

Aja, nu har jag lyckats öppna båsen och hällt ur riset. Vet inte om det var klart, men det får väl duga. jag får väl tänka på barnen i Afrika medan jag äter mitt hårda ris. Haha.

Nu ska jag fortsätta äta. Ha en bra dag!
/AnnSo




Sovdags

Hej på er! Nu säger jag godnatt för idag. Är väldigt trött och behöver sova för att vara pigg på jobbet imorgon. Ska bara gå och borsta tänderna, sen ska jag slumra in i Jon Blunds värld.

Ååh, jag saknar Grisus. Världens sötaste vovve. Jag ska kidnappa med henne upp nästa gång jag kommer hem. Så det så!

Hörs imorgon! :)
/AnnSo


Pappa och världens bästa Grisus.


Om man fick gifta sig med djur, skulle jag gifta mig med Grisus. För jag är kär henne. Haha <3


Godnatt mina kära, men få läsare.


Taken

Efter att ha ätit och varit till Särna la vi oss i sängen och kollade på thrillern "Taken". Riktigt bra film. Andra gången vi såg den och den är lika bra varje gång.

Ser nu på "Onskan" som går på tv4+. Men jag tror att vi ska ta en paus från filmtittandet nu och ta en liten kvällspromenad. Sånt gillar vi.

Hoppas er dag vart bra.
/Ann-So


Pulkarace

Nu håller vi på att göra mat. Kom hem från fjället nyss där vi åkt lite pulka. Det blev ingen snowboardåkning för Tobias, han hade inga täckbyxor. Men han ska få dem uppskickade i veckan så vi satsar nog på lite snowboard på torsdag.
Pulkan gick ganska bra. Eller det beror på vad man jämnför den med? Men om vi jämnför den med "Sällskapsresan" så var den nog ungefär i samma klass. Haha!

Här kommer lite bilder. Hej så länge!
/AnnSo








Jag ligger längst ner då jag kört in i staketet och min mössa åkt ner för ögonen och ja, bokstavligen ser det ganska mörkt ut.


Söndag

Hej på er! Nu har vi vaknat och är lediga, idag igen. Visst är det underbart?

Har inte riktigt bestämt än vad vi ska hitta på idag, men det blir säkert bra till slut. Det kanske lutar åt att åka snowboard (första gången i Tobias liv). Men vi får se.

Gårdagen var väldigt rolig. Det var mycket personal ute som vi kände, och det är ju alltid roligt. 
Här kommer några bilder! :) Hoj så länge.
/AnnSo

 
En full och glad Niklas. (jobbar med Tobias på ICA)


Jag med en av mina goda, alkoholfria drinkar.


Dansgolvet.




Malin. Hon jobbar i skidskolan. Jag bodde med henne under introdagarna uppe på fjället. Väldigt trevlig tjej.


Haha! Det blev något knas med denna bild. Det är i alla fall jag och Erika. Haha.


Förfest i köket :)

Pojkarna sitter och förfestar i köket. (Viktor har massa vänner här) Jag skriver med min älskade Jenny på msn och ska snart gå och sällskapa dem nere i köket.

Blir nyktert ikväll också. Det är så skönt att kunna köra och åka hem när man vill och slippa betala buss. Plus att alkohol är sviiindyrt och en alkoholfri drink kostar en tredje del så är det klart värt det!

Hörs imorgon!
/AnnSo



Ps. Har klippt luggen, som ni ser ;) Det får duga :)


Härliga bad

Yes, nu är vi hemma och har nyss ätit efter några timmar i badet uppe på fjället. Jätteskönt att bada, basta, simma, leka och bubbla.

Haha, jag skrev upp några nyårslöften igår innan jag somnade och ett av dem var att ta hand om min hud bättre. Så såhär såg jag ut med håret när jag hade smörjt ansiktet.

Nu ska vi göra oss i ordning, sen väntar utsikten ikväll. Kul att gå ut och inte behöva jobba imorgon. Skönt.
/AnnSo



Här kommer listan på mina nyårslöften ;) (både seriösa och lite halvt på skämt)





Härlig mysdag

Hej på er! Vi har det väldigt kallt, men mycket fint väder. Både jag och Tobias är lediga idag. Skönt. Vi sov till klockan 12 och gjorde oss ingen brådska upp, så vi har nyss käkat frukost.
Vi tänkte åka upp till fjället och bada lite.

Här kommer några bilder från nyår, men som ni vet är jag ju jämt så feg så jag tar aldrig några kort. Haha!

Hörs sen!
/AnnSo










Vilkommen til totusenandti

Yes! Då var det dags för ett nytt år (igen). Gårdagen blev ganska bra. Åkte upp till fjället där det var sjukt mycket folk och helt otroligt så kom vi in gratis. Vi fick inträdesband av en tant utanför. Snällt. Tjänade vi 180kr var.

Det var jättefint fyrverkeri vid 12-slaget. Vi åkte dock hem rätt tidigt, eller vid 00.30. Ganska lagomt.

Idag har vi jobbat, båda två. Jag började klockan 8 och idag funkar bilen. Lycklig start på det nya året. Hurra!

Jag har inga dirketa nyårslöften. Jag hade som löfte igår att sluta snoza på morgornarna, men det sket sig imorse. Haha. Jag måste snoza, så är det ju bara. Eller hur, Jenny? ;)

Annars så ska jag bli rik 2010. Jag ska göra detta år till det bästa året och jag ska uppleva enormt med saker och jag ska umågs mycket med mina vänner och vara med dem. 
Räknade ut att det är 119 dagar kvar tills jag och Tobias åker till värmen. Längtar. Men det första som väntar här näst är faktiskt att åka hem till Borlänge den 11e. Ska bli skönt att vara hemma några dagar :)

Nu ska jag läsa lite vad storbloggarna hade för sig igår, http://kenzas.se och http://kissies.se.  Tänkte att jag lägger in lite nyårsbilder senare. Min mobil vill ju fortfarande inte samarbeta med datorn. Tyvär.

Hörs sen! God fortsättning på det nya året. 
/AnnSo 



RSS 2.0