Färdig :)

Jag vet inte om håret blev så mycket skillnad mot vad det var innan, men jag gillar vårt numera prickiga badrum i alla fall. Haha.

Före:


Efter:


Tävling hos Kenza

Hittade en tävling hos Kenza http://kenzas.se. Jag brukar aldrig vilja vara med och tävla om något, och jag gör det inte för mig själv - utan för Tobias.


Min motivering till att jag ska vinna datorn:
Jag vill vinna denna dator för att ge den till min pojkvän. Just nu delar vi på min dator, men han pratar om att vilja ha en egen. Hade jag haft pengar skulle jag köpt en dator åt honom för länge sen, därför ser jag detta som en ypperilg chans att ge honom det han vill ha - en dator. Det är han värd. Kärleken är stor och jag skulle vilja ge honom allt i hela världen, så att vinna en dator och ge till honom är det minsta jag kan göra.
 


Impulsfärgning :)

Halloj på er!
Nu är vi hemma från en liten promenad som ledde till både Konsum och ICA. Haha. Så kan det bli.
Inne på Konsum fick jag en inpuls av att färga håret, men det var så dyrt så vi gick till ICA istället. Haha, så nu har jag precis haft i färgen och väntar på att den ska verka. Jag har nog mer färg på kroppen än vad jag har i håret, så detta kan bli intressant.

Resultatet ser ni om ca 30 minuter ;)
/AnnSo


Grinig promenad

Nej. Nu tar vi en promenad. Jag blev så grinig när det inte går att ändra adress på Ellos. Huh. Hur ska jag kunna få upp mina paket hit när de kommer till Borlänge? plus att min mamma kan ju inte hämta ut dem på OK hemma, när mitt körkort är i Idre. Nej, detta sög och ska avreageras med en promenad.

/AnnSo

Den finns i min storlek. Lycklig.

Trevlig dag

Nu är vi hemma från en trevlig dag på fjället. Jag åkte lite längd först och sedan klev vi ner i badet och lekte lite. Avslutade allt med lunch på Askes.
Nu har jag lagt in lite räkningar på internet som ska dras på torsdag. Jag kände mig så vuxen när jag la in dem, men det var inte så kul sen när jag såg summan. Haha.

Lyssnar på Mix Megapol nu på datorn (Vi har ju bara radio Norge). 

Hoj så länge :)
/AnnSo

 


Skidspåret nästa

Halloj!
Nu har vi ätit frukost och ska bege oss upp på fjället. Jag ska åka lite längd och sen ska vi bada.
Det snöar lite ute, men solen lyser igenom och sånt gillar vi.

Ha en bra dag! :)
/AnnSo

 


Att övervinna sin rädsla

God kväll på er.
Idag har jag bara varit hemma och kvällen ägnade jag uppe på fjället med ett kort personalmöte.

Fick en stor lust av att spela fiol idag, men den var verkligen ostämd och hörde man bara ljudet så skulle den klassats som en cello. Haha. Så när jag försökte stämma om den så gick strängen av. Skit också. Så då tog jag fram nästa instrument och började spela klarinett i stället.

Mötet ikväll tog max en kvart. Inget vettigt sa de heller, så ganska bortkastad tid.
Efteråt var det dags för höghöjdsbana. Aldrig i mitt liv. Det handlar väl om att övervinna sin rädsla för höjder, men jag vet att min skräck hade bara blivit värre om jag hade klättrar runt där bland granarna på 12 meters höjd. Men jag övervann en annan rädsla idag. Att åka hem. Det kallar jag överinna en rädsla, det andra kallar jag bara att retas med sig själv.
Så fort jag bara tänkte på att jag skulle åka hem fick jag ett stort obehag i hela kroppen och det var något jag verkligen inte ville göra. Åka hem. Möta backen. Kurvan. Panik, var ordet. Men såklart jag var tvungen att köra hem, någon gång måste jag ju komma över det. Jag körde i 50 km/h hela vägen och bildade kö bakom mig, men jag tog mig hem. Visst var det läskigt när jag kom i vänsterkurvor, men jag klarade det.

Jag övervann min skräck för vänsterkurvan där jag körde av, men jag behåller nog min höjdskräck ett tag till.

/AnnSo


Förut idag :)


jag är kär...

..i Viktors snowboard som står och glänser i hallen. Och det sjuka är att jag och Tobias kollade på just samma bräda på nätet för 2 dagar sedan, utan att veta att han beställt hem den. Haha.

Ni ska se den. Svart möster på kanterna och vit/grönt mönster i mitten - och så vita, skinande bindningar. Jag tror jag ska sno den. Gömma den i garderoben. Haha, nejdå. Viktor få behålla den, bara den står i hallen så jag kan titta på den.


Såhär ser den ut, eller vääääldigt snar-lik.

Ny header?

Håller på att göra en ny header (denna är ju inte så galant) men jag får inte riktigt till storleken. Hmm. Men rosa är den i alla fall. Och med tanke på det program jag använt, så är den jättefin. Haha.



Enkel, men fin va?

Ska nog ta och diska. Tobias kommer väl hem snart. Äntligen. Ååh, Viktor har köpt en ny bräda också. Supersnygg, verkligen. Avundsjuk. Fast jag har ju redan en fin bräda (som jag fick i julklapp 2005).

Hej så länge!
/AnnSo


Hemma med Wok :)

Halloj!
Nu är jag hemma igen efter en dag på fjället med bad tillsammans med min nya vän, Elin.
Vi gick till caféet efteråt och drack varsin kopp te. Mys.

Efter vad som hände igår, så kände jag verkligen inte för att köra bil så Elin körde oss upp sakta med säkert. Tack för det.

Nu har jag gjort ordning wokade grönsaker och nudlar som jag mumsar i mig. Gjorde lite extra i också, majs, kidneybönor och champinjoner. Mums.

Nu tänkte jag ringa hem till min pappa en stund. Hörs sen.
/AnnSo




God middag

Hej på er!
Sitter nu och äter frukost. Jag gjorde mig ingen brådska med att gå upp, vilket var jätte skönt.
Jag mår lite bättre idag, än igår. Får se vad mitt psyke säger när jag ska passera den kurvan senare idag.

Ska snart åka och hämta Elin (ni vet den galna tjejen jag träffade i fredags) och vidare upp och bada.

Ha en bra dag.
/AnnSo


Vilken omtumlande dag

Hej på er. Här kommer en dålig uppdatering.

Idag har jag jobbat. Blivit utskälld av en dansk och Kört av vägen. Trevlig tisdag kväll va? Jag är fortfarande chockad och blundar jag så ser jag bara en suddig nedförsbacke med mötande bilar framför mig. Rädd var jag. Men vad skulle jag göra när jag sladdade kors och tvärs över hela vägen? Jag hade inget val. Snödrivan var min räddning. Hade jag valt att försökt ha bilen på vägen hade jag med säkerhet krockat med mötande trafik.
När jag kommit i en hiskelig fart rätt in i snökanten kunde jag oskadd ta mig ur på passagerarsidan och tätt där på stannade den första bilen och sen efter några minuter hade ännu en bil stannat och hon var snäll och hjälpte mig att ringa på bärgning.
Efter några minuter, när hon hade ringt, så lämnade de mig i mörkret och efter 30 minuter kom bärgningsbilen.

Jag känner mig fortfarande ganska skör psykiskt och jag har lärt mig att kanske ta det lugnt nästa gång det är is och snöar.

Nu ska jag lägga mig och kolla på OTH. Det kan rädda liv.
Jag vill också skriva "jag beklagar sorgen över den man som dog i våra skidbackar idag."
/
AnnSo



Jag älskar alla som står mig nära. Kärlek till er.


Jag tänkte skita i det..

Yes. Jag orkade inte blogga idag. Men nu tänker jag göra det i alla fall.

Jag har haft en jättebra ALLA HJÄRTANS DAG med längdskidåkning, bad och mysig middag på Lodjuret.

Fick jättefina rosor av Tobias. Tog kort på dem, men jag hittar inte sladden så ni får tyvär inte se dem.

Nu ska vi sova. Jag jobbar imorgon. Huh. Nu börjar sportlovsveckorna. Visst låter det läskigt?!

Godnatt! Hoppas att er dag har varit bra.
/AnnSo


Fjäll-fint

Ååh, va fint väder det är idag. Vi har tagit en lång sovmorgon och ska nu åka upp på fjället och ta en mysig promenad innan jag ska jobba klockan 17.
Åh, va skönt det är att vara ledig.

/AnnSo


Vackert väder

Hej och god morgon på er! (jag har faktiskt varit vaken ett tag)
Idag är jag ledig, eller ska jobba några timmar ikväll, men jag är ledig nu på dagen i alla fall. Skönt.

Igår följde jag med Viktor på äventyr och det resulterade i fest hemma hos någon Johan (tror att han jobbar på Vildmarksnästet eller Charlies). Vi var 8 personer och det var 2 stycken jag inte kände sen förut. Vi var bara två tjejer så det blev att vi pratade med varandra och vi hängde ihop på Kiken hela kvällen. Jättekul.

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Ska nog lyxa till det med kokt ägg också. Mums.

Hörs sen!
/AnnSo


Jag och Elin.


Axel kom och skulle vara med.


Nu jäklar!

Hej på er mina kära (men få) läsare!
Nu har jag jobbat i några dagar och tänkte belöna mig med att gå ut på Idres enda krog. Kiken. I sällskap ska jag ha min kära lägenhetskompis Viktor. Trevligt. Måste ju passa på nu när jag är ledig i helgen.

Jooo! Min och Emmas diet funkar fint. Hon är kanske lite mer seriös än vad jag är, men jag tycker att jag sköter mig ganska bra (förutom ikväll när jag tänker dricka alkohol).
Igår gymmade vi dirket efter jobbet och fy f*n vilken träningsvärk jag har idag. Huh.

Nu ska jag och Viktor tåga iväg. Hörs imorgon!
/AnnSo


Jag oc min gröt ikväll. Ingen sylt och ingen mjölk. Bara gröt och frysta bär. Dukitg, jag vet! ;)


Ååh, mitt nya, hurtiga liv

Ååh, kan ni tänka er? Jag har blivit nyttig! (eller i alla fall för ikväll)
Det vet ju alla att jag måste sluta äta så mycket "skit" som jag proppar i mig. Så idag har jag bestämt (tillsammans med Emma) att träna mycket och bara äta nyttigt.
Så efter jobbet åkte vi upp till Torget, gick på Intersport och sedan tog en sväng på ICA som resulterade i att jag konsumerade på mig massa nyttigheter.
När vi handlat klart åkte vi hem till våra lägenheter och böt om, sen promenerade jag ner till Emma och så tog vi en promenad på nästan 2 timmar. Bra va?
Och nu när jag kom hem har jag ätit mackor med tomat och gurka och ätit en banan och en kiwi. Visst låter jag duktig och sund? :)

Nu ska jag lägga mig. Orkar inte ens lägga in en bild. Men nu vet ni att jag lever. Hörs imorgon. Godnatt!
/AnnSo

I min ungdoms deppiga dagar...

Haha, vad det lät tragiskt och vad jag låter gammal. Aa, verkligen.
Har precis städat lite på rummet. Nu kan man gå på golvet i alla fall.
Lyssnar på den bästa musik man kan lyssna på. Winnerbäck. Jag längtar till sommaren och att få gå på hans konserter.
Och på något sätt blir man ganska "grubblig" och depp av hans musik. Men ni som känner mig vet ju att jag är sån. En sån person som går ner i mig själv och allt känns skit. Så känns det piss några dagar, men efter någon dag blir jag för rastlös för att vara depp och för mig själv så jag blir spralligare än någonsin. Jag är nog en ensam typ. Någon som vill vara för sig själv och grubbla. Jag kommer ihåg på Haga. Då var jag nästan depp hela tiden. Haha, jag kommer ihåg när jag alltid hade svarta huvtröjor. Jag ägde flera stycken. Den känslan som fanns då, kan komma tillbaka ibland - men i andra kläder.

Här är en del av en låt jag lyssnade på med Winnerbäck nyss:

hon känner efter om det här är att vara fri
om det här är ett liv med någon mening i
det är ingen som tjatar längre
det är ingen här som ber henne stiga upp

hon går och plockar och hittar sina gamla brev
lite konstigt att läsa om gamla planer
när hon vet hur det blev
det är ingen som skriver längre
det är ingenting här som är värt att skriva upp

ändå känns det som om hela världen sjunger

har du kommit nånstans
har du sumpat din sista chans
är du framme nu
har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
och är det verkligen du
är det verkligen du



Gammalt kort...

Törnrosa var ett vackert barn...

..och AnnSo sov i hundra år..
Haha. Ja, jag hade lätt kunnat vara Törnrosa. Sova som är så skönt. Underbart.

Ska ta en paus. Diskade nyss. Låter som det kommer någon, men det kanske är grannen som spökar.

Hej så länge!
/AnnSo


Bokat och klart!

Skrevs för länge sen. 15.30, men glömde lägga in det. Haha.

Yes! Nu tog jag tummen ur röven och knallade ner till macken (verkstaden) och bokade en tid. Gick hur galant som helst och det skulle till och med bli billigare än det han sa till pappa förra veckan. Haha.

Så måndagen den 1 mars - klockan 7 - ska jag vara redo att lämna bilen. Haha, nejdå. Jag kunde lämna den på söndag kväll sa han så jag kunde få lite sovmorgon ändå. Tack för den!

Nu ska jag laga mat, tänkte jag. Blir nog pyttipanna. Måste göra slut på äggen innan de går ut.
Hoj, ha så skoj!
/AnnSo


Knata i väg nu då!!!

Haha, nu får jag faktiskt skärpa mig. På med skor, tröja och jacka, lås dörren och knata iväg till macken och boka den där tiden. Hur svårt kan det vara?

Jag blir så matt på mig själv.
Har i alla fall gjort lite mer grammatik, men långt ifrån klart.

Hoj så länge!
/AnnSo

Prat-kvarn-banan

Hej och god middag! (Kändes lite sent för Godmorgon)

Inte lika fint väder som igår, men ganska okej. Skjutsade Tobias upp till fjället idag och sen skulle jag hem och göra engelska, men det blev att prata med Jenny-Banan i telefon i över en timme i stället. Huh, det blir dyrt men man kan ju offra det någon gång faktiskt.

Så, nu har hela min dagsplanering blivit rubbad - men vad gör det? Allt för min Banan. Haha.

Tänkte läsa engelska, men det blir nog att springa ner till macken före och beställa tid för att byta spindelleden.
Måste städa också. Det ser helt KAOTISKT ut på vårt rum. Huh. Diska måste jag göra också. Tvätta med, men Viktor har tvättnyckeln så det får nog bli en annan dag.
Yes, ni hör ju själva. En riktig hemmafru-dag.

Vi hörs sen! :)
/AnnSo


Jag och Banan före kalas hos Malin 3/10-09.


Sola och bada..

Ååh, nu längtar jag till Turkiet. Jag och Emma (som jag jobbar med) pratar inte om något annat än Tahiland och Turkiet (hon åker till Tahiland dagen innan jag åker till Turkiet) och just nu sitter jag och kollar på bikinis. Ååh, säger jag bara.
Tänk att få ligga på stranden med en glass i handen och bara ta det lugnt.

Men lite kan jag ju göra nu. Haha. Jag ska packa ihop lite och åka upp på fjället och bada. Den ni. Det är ju lite mysigt i alla fall, så kan jag ju sitta i bubbelpoolen och längta efter solen i Turkland.

Ååh, jag blir så grinig också. Just det. Jag har hittat en jättefin bikini som jag verkligen vill ha, men NEJDÅ - då finns den inte i min storlek. Och sen hittade jag en jättefin rosa bh, men den hade inte leverans förens 10 juni. Jag menar vem vill vänta tills dess?


Visst var den fin? Men attans att den inte fanns i rätt storlek. http://ellos.se/badklader

Sooooligt och fint....

...och vad gör jag då? Jo! Sitter inne och pluggar engelska. Ganska tråkigt med tanke på vädret, men KLOKT.

Skjutsade Tobias upp till fjället nyss då han skulle börja jobba klockan 12 och guuuud va fint väder det är ute. Men jag har lovat mig själv att göra all engelska idag som jag ligger efter med.
Ska nog ut och ta en tur i längdspåret sen i alla fall. Jag måste ju njuta lite av vädret, tycker ni inte?

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit något i helgen men det har varit för mycket jobb och orken för att blogga har skjuts åt sidan.
I lördags jobbade jag från 8.10 - 20.50, sen packade vi ihop våra saker i mamma och pappas stuga och lastade in i bilen, åt lite glass och sen var det GODNATT.
Igår jobbade jag från 8.10 - 21.00. Åkte hem till Bingtjärn, åt mat, kollade på Wallander och somnade som en stock.

Nej, nu ska jag börja med engelskan. Ha en bra dag och hoppas att ni också har fint väder. Kram!
/AnnSo


De bara kom

Tårnarna bara kom som en flod när jag läste den fina kommentar jag fått av min kusin Therése och hennes söta barn Sunna efter det inlägg jag skrev igår. Jag har tänkt jättemycket på Sunna hela dagen jag jobbat idag och det första som kom upp i mitt huvud när jag fick reda på att hon är sjuk var: "Oj, jag måste ta mig till Jönköping!"
Men det är både långt och kostar pengar, men jag skulle verkligen vilja komma och hälsa på dig, Sunna. Hoppas du blir bättre snart och får komma hem.


Nu ska jag lägga mig och kolla på film. Och jaaaaa. LEKSAND VANN MOT MORA (efter förlängning) MED 4-3!
/AnnSo


Sunna, Johanna och Samuel. (Ramen var redan med när bilden togs)


Nu är det nervöst!

"Åh, Foppa! Jag dör!" Det var det som Carin skrev till Foppa när Leksand mötte AIK i november när det stod 4-4 efter full tid.

Nu är det jag som håller på att dö. Mora - Leksand stod 3-3 efter full tid och nu är det så nervöst. Ge mig bara ett resultat så att jag kan jubla eller deppa ner mig i glass och popcorn.


Godnatt

Godnatt bloggen. Eller?
Jo, det blir nog att lägga sig. Jag var lite sugen på att gå upp och dansa lite på "Kiken" men Tobias är jättetrött, så det blir nog inget av med det.
Skulle ha jobbat från 13.10 imorgon, men min chef ringde idag och bad mig komma 8 så det blir inte så mycket till sovmorgon.

Hoppas att ni har haft en bra kväll och ha en fortsatt bra kväll. Puss och hej!
/AnnSo


Pratar med min bästa Jenny just nu. Nu väntar vi på svar om vi ska få tillbringa en sommar till tillsammans i Birdlake.


Bad nästa

Nu är det dags att gå upp till ICA och möta upp Tobias som slutar nu och sedan ta oss till badet och njuta i bubbelpoolen ett tag. Ska avsluta kvällen med pizza. Gott, va?

Jag ska skriva lite om mitt kusinbarn Sunna också. Jag känner mig skyldig det för jag tänker på henne så mycket just nu då hon är sjuk och ligger på Jönköpings sjukhus. Något hemskt händer i hennes kropp just nu och hennes ben viker sig när hon ska gå. Hon är 7 år och jag blir så ledsen över att detta ska hända ett så fint barn. Inget barn i världen är värd detta. Hoppas du blir bättre snart, Sunna.

 
Sist jag var i Småland och hälsade på. Sunna och hennes syskon lekte med min webcam och tog över hundra kort. Haha.


Snöväder

Tjohoo!
Började dagen med pappa ute i backen. Ganska skönt. Kom in och fortsatte med lite engelska och nu väntar jag på mat. Ååh, hör ni?! MAT. Det är ju det absolut bästa i livet, just det - MAT. Haha, knäpp i huvudet jag vet men någon ska ju vara det också.

Nu ska jag duka. Hoj!
/AnnSo


ny damsugare

Yeeah! Äntligen tog jag tag i att skaffa en ny damsugare till lägenheten. Fick en turkos. Haha, den var ju inte så jättevacker men det duger ju att damsuga lite med.

Nu lyssnar jag på Michael Jackson - Billie Jean. Innan det lyssnade jag på barnsången - Ville Valross.

"Hej Ville Valross hur mår du och säg hur mår din feta fru, och alla dina ungar små säg hur kan dom väl må?
Jo, jag mår Prima må ni tro. I Nordpolen är skönt att bo. Luften är ren och vattnet klart, och sillen kommer snart."

Nu ska jag skriva lite engelska. Hej så länge! :D
/AnnSo


Hemma från Särna

Tjaaa!
Nu har jag och min pappa kommit hem från Särna. Vi har nämligen besiktat min bil. Spännande, va? Haha, nej men det gick ganska bra. Det var någon grej som skulle bytas ut, men det kunde ju varit mycket värre.

Så drygt nu. Har blivit jätteförkyld. Jag som tänkte åka längdskidor med pappa idag, men jag får inte för honom.

Skönt att vara ledig imorgon i alla fall. Men på fredag är det kört igen. Då kommer alla och lämnar in sina skidor som de hyrt i veckan. Då blir det fart och fläkt må ni tro.
Lite ångest att "semestern" är slut snart. Det är ju så mycket roligare att bo här uppe i stugan än att bo nere i byn.

Nu ska jag äta mat. Korvstroganoff och ris. Den ni!
/AnnSo


Röda bilar på rad. Min bil längst till höger.


Trött i fjällen

God kväll!
Det är så skönt att bo här hos mamma och pappa i deras stuga. Även om vi har bott här i Idre i snart 2 månader, så känns detta som semester och det är så härligt. Igår jobbade jag några timmar på eftermiddagen, men idag har jag varit ledig. Och imorgon. Och på torsdag. Skönt.

Idag har jag och pappa varit ute i backen och åkt bräda/slalom. Fint väder, inte så kallt, men ganska snöigt.

Nu ska jag ta och göra lite engelska. Kanske skriver senare. Hoj!
/AnnSo


Stug-mys

Halloj!
Sitter nu i stugan hos mamma och pappa. Jag och Tobias ska bo här med dem under veckan de är här.
Idag har jag och Tobias åkt lite snowboard och sen har jag jobbat några timmar på hyran.

Nu har vi precis kommit hem från en promenad till ICA. Har ont i halsen och behövde halstabletter.

Köpte lite Ben & Jerrys att smaska på sen plus att mamma köpt semlor, så nu blir det kalas.

Hörs senare eller imorgon då jag är helt ledig. Hoj!
/AnnSo


Ååh, va jag längtar till Turkiet. 89 dagar kvar!


RSS 2.0