Bio ikväll

Vi kan fortfarande inte fatta att vi har fått jobb här båda två. Det är ganska osannolikt att vi båda skulle få jobb här, men det fick vi! Yeeah!
Det var totalt 1100 personer som sökte, 270 kom till intervju och 50-60 pers får jobbet. Så vi räknade ut att om man tar 100 personer som har sökt hit, så får 4 av dem jobb. Haha, sjukt men så himla roligt!

Solen skiner för oss nu, älskling!

Nu ska vi ta och åka ner till byn och gå på bio. "Flickan som lekte med elden". Vi älskade "Män som hatar kvinnor" så nu blir det att gå på uppföljaren. Men tyvär har den fått ganska dålig kritik i tidningar och TV, så vi får se och hoppas på att den är bra.

Hoppas ni haft en bra dag. Vad händer ikväll?
/AnnSo


Nyduschad. Hade ingen hårblås med, så nu måste jag gå med blött hår men det är det värt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål .Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3



ha de så himla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-09-18 @ 17:47:15
Postat av: Anonym

Du måste berätta om den uppföljaren är bra eller inte. Jodå min dag är bara bra, skönt med en sådan lång promenad jag försöker gå mellan 3-4 timmar om dagen med min hund

2009-09-18 @ 18:17:15
Postat av: Anonym

fan det blev anonymt, jag skrev iallafall den ovan

2009-09-18 @ 18:17:27
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Jasså? Vad kuL! Grattis ;D Vad fick du för jobb? =)



Ja, allt är bara fint ikväll! Har vilat en hel del. Har känt mig lite dålig! Men mycket bättre nu :)

2009-09-18 @ 19:09:23
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Siriporn

jaha, vad kul ;D

Joda, imorgon ska vi busa med min sambos son hela dagen och på kvällen ska vi träffa några vänner till mig och fira min födelsedag =) Själv?

2009-09-18 @ 23:02:06
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0