Egoist, javisst? Eller...

Idag har jag fått papperna från Idre och det börjar känns att det närmar sig med gigantiska kliv. De senaste veckorna har bara försvunnit och imorgon har vi kommit till 1a december 2009. Fatta hur fort ett år går? Gaaah, man blir ju skraj.

Jag har alltid varit mån om mig själv och inte brytt mig i andra så mycket, eller alltså förstå mig rätt, klart jag bryr mig om andra men jag sätter oftast mig själv först.
Inte så att jag skiter i mina vänner, men vill jag göra något så gör jag det.

Vill jag ut och åka skidor, utan att någon vill följa med - så gör jag det
Vill jag ut och gå - så gör jag det 
Vill jag åka ifrån stan - så gör jag det
Vill jag åka utomlands - så gör jag det (såvida det finns pengar, såklart)

Nej, men jag gör det jag känner för.
Jag är inte rädd för vad folk ska tycka. Som när jag åkte till Malta. Visst, jag och Tobias var tillsammans och jag älskar honom mest av allt - men varför skulle det hindra mig från att åka?!
Det var många som sa "Jag skulle aldrig klara av att åka från min pojkvän.." Men varför? Vill man göra något stort och roligt, så varför inte? Om man inte vill åka ifrån sin pojkvän för 3 månader för att få en upplevlese för livet, då kan man ju undra varför? Då känns ju inte förhållandet så stabilt och pålitligt. Tänk över det. 

Det jag ville komma till var att jag har alltid åkt ifrån Tobias. Han har aldrig åkt ifrån mig. Tills nu. 
På lördag eller söndag flyttar han upp till Idre. Jag vet vad ni tänker "Ja, men vadå? Du kommer ju upp några dagar efter..." 
Och ja, det är sant. Jag kommer upp på onsdagen eller torsdagen, men det är inte att vara ifrån honom i 4 dagar som är grejen. Utan att HAN åker. Under våra 3 år tillsammans har han aldrig åkt ifrån mig. Det har alltid varit jag som varit ute på grejer. Så jag antar att det är på tiden att han åker. 

Det ska bli jätteroligt att komma bort här ifrån ett tag. Träffa nytt folk och inte gro in i allt här hemma. Det ska bli super!

Ursäkta för detta enormt lååånga inlägg. Ta hand om er!
/AnnSo


Trött..

Skrev detta inlägg 18.37, men jag hade tydligen inte tryckt på "publicera". Haha, men här kommer det.

Jag vet inte hur eller varför, men jag är så himla trött.
Idag har jag varit i Falun och bytt min klänning jag köpte i Vetlanda. Sen åkte vi (jag och mamma) till morfar och fikade lite.
Jenny kom hit en sväng vid halv 5, men det blev en snabbvisit. Hon hade med sig presenter och ett fint kort på oss från Halloween. Fick present kort på Vero Moda och bestick med ljusblåa skaft. Jättefina.

Kollade nyss på "Förkväll". Jag gillar det programmet. Ganska roligt.

Hörs! Hej
/AnnSo





Har piss tråkigt. Inte gjort så mycket på hela kvällen. Var på Maxi med mamma och hämtade ut min hockeybiljett till på onsdag. Yeeah!

Imorgon blir det bio med Daniel. New  Moon.

Hoj
/AnnSo



Gammal som satan

Alla har vi hört talas om "30års-kris" och "40års-kris", men är det någon som kunde ana att det fanns "20års-kris"?
Haha, det är helt sjukt men jag har ångest av att fylla 20 år. 20 låter så gammalt i mina öron. Och tänk vad fort de här 20 åren har gått, det står inte på förens jag fyller 40 år. Oj oj oj..

Nog om detta. Dagen har varit. Ööh, jaa.. Speciell?
Hade en spelning på stan med Hemvärnet. Vi invigde oss i våra snygga kamoflage-kläder. Snacka om att känna sig snygg. Spelade två gånger, sedan gick jag och Tobias runt lite och kollade på julskyltningen.

När vi kom hem blev det helt på tok, men efter ett tag kunde vi äta en god tårta.

Nu kollar Tobias på fotboll och jag spelade nyss spel med mamma, men min moster ringde så de pratar i telefon och därför finns det tid att blogga.

Synd att jag skulle bli sjuk i torsdags kväll, men det är väl sånt man får ta.
Clara kommer hit om en stund i alla fall. Grannen Clara, den underbara.

Skriver igen innan jag går och lägger mig.
/AnnSo


Bild: Hellen och jag, vår första spelning i Hemvärnet. Stockholm, våren -09


Vad är det för dag idag?

...Jo, det är en vanlig dag. Nej, det är ingen vanlig dag för det är AnnSo's födelsedag. HURRA HURRA HURRA!

 Gårdagen blev inte som jag tänkt mig, men jag umgicks i alla fall lite med lite vänner och jag orkade ta mig ner till stan för att fira. Dock fick det bli nyktert, men det var det lugnt värt. Flamingo's alkoholfria drinkar är ju i en klass för sig. Underbart goda.

Tack till er alla som grattat mig på Facebook och sms. Kram till er! :)<3

Nu ska jag spela klarinett innan jag ska ner till stan och ha spelning på julmarknaden. Ta hand om er en fin söndag som denna. Första advent.
/AnnSo



Skiiit kväll!

Fick komma ut lite nyss i alla fall. Jag körde runt i stan lite med mamma. Vi va in på Maxi en sväng, köpte en brödrost till mig, sen åkte vi och köpte glass på Mc'Donalds. 

Har försökt att övertalat mamma hela eftermiddagen att jag ska få gå på fest och nu lyckades jag tror jag.
Så, ska skyda mig att byta om och sen åka till Tobias. Hoj
/AnnSo

AnnSo Björn?!

Jag önskar att jag var en björn. Bara få gå i ide och vakna upp när denna helvetes helg är över. Den är en ren plåga. Kul för mig att sitta här hemma och alla andra går ut och festar när det är jag som fyller år. 

Neej, fyyfaaan! 
Jag röstar på Karros ord när jag skrev att jag inte kunde komma på att jag var sjuk. Då skrev hon "Ääh, kom ändå. Det gör inget om jag blir sjuk.." Tänk om alla kunde tänka så!?

Ska äta mat snart. Depp depp depp. Hoj
/AnnSo


Satan a perkele

Jag blir så arg. Jag som hade sett fram emot ikväll. Jag tycker själv att jag är frisk, men det smittar väl fortfarande, I guess.
Visst borde det inte göra något att jag går på fest med andra ikväll, jag menar, de dricker ju sprit och blir emun mot bakterierna i alla fall. Ja, glasklart!
Köpte ju till och med två klänningar till helgens bravader i onsdags som fortfarande ligger kvar i påsarna.

Här om dagen fick jag äntligen hem min bok som jag gjort från min Malta-vistelse. Som jag skrev förut fick jag den i julklapp av min moster, men jag har ju varit ganska seg på att göra klar den  - men för två veckor sen blev den klar och nu har den kommit. Fiiint!

Så blir jag så grinig. Eftersom jag inte kan ha fest här hemma så har Tobias och Kim (hans bror) bjudit hem alla deras kompisar som skulle hit till sig. MEN VADÅ? Det är ju MIN FÖDELSEDAG! Ska de ut och roa sig och ha så jäkla skoj när jag får vara hemma och deppa. PÅ MIN FÖDELSEDAG!?

Det är inte rättvist för fem öre. Jag bjuder dem till fest, men de festar och ha kul utan mig. Hur rättvist är det.
Satan a perkele.
/AnnSo


Inget är så gott som...

... MAT! Helt underbart att äta nu ikväll. Jag var piss hungrig och min kropp var helt tom på mat, inte lätt att behålla någon gnutta mat när jag spydde minst en gång i timmen hela natten. Inte så mysigt.

Lax och mosad potatis med smör, det är riktig festmat för en magsjuk kan jag lova. Det var så gott så jag bara vräkte i mig och bad mamma om mer, men hon tyckte jag skulle vänta ett tag. Men när det gått 20 minuter sa jag "Nej, mamma. Nu vill jag ha mer!" och så åt jag en liten portion till. Ååh, guuuud så gott! :)

Det har varit pisstråkigt idag. Jag menar, det är nog tråkigt att vara sjuk men jag skulle haft middag för mina vänner ikväll och en ganska stor fest imorgon - allt har som ni förstår blivit inställt och jag grät nästan ikväll för att det var så tråkigt. Jag har ju planerat och bjudit folk i flera veckor.

Men jag parkerade mig på kökssoffan och kollade på Idol. Helt rätt att Mariette åkte ur. Erik och Tove utklassade ju helt och hållet de andra. Dock har Kalle varit min favorit hela tiden, men jag tycker att hans scennärvaro suger.
Nej, nu ska jag sova lite tror jag. Har vilat och sovit så mycket idag på dagen, så jag är egentligen inte så trött. Kanske hittar en film att kolla på eller så.
Hoj
/AnnSo


En glad och pigg AnnSo i våras, påväg till Musikskolan :)

Jag blir så matt

Faaaan! Jag som hade sett fram emot den här helgen. Middag ikväll och fest imorgon, men nejdå! Här blir man sjuk i sista stund.
Jag tyckte att jag kunde lådsas att vara frisk och inte säga nåt att jag är sjuk, men den idéen nappade inte min mamma på. Konstigt va?

Ligger i min säng med datorn på magen. Just nu mår jag ganska okej, snurrar i huvudet bara. Dricker Päron/kiwiproviva utspädd med loka. Haha, låter hemskt jag vet, men det går ann..

Hörs senare. Hoj
/Sjuklingen AnnSo


Håret! :)

Nu kommer en bild på mitt hår som min älskade Jenny färgade åt mig. Jenny svek den blonda färgen och blev nu ljusbrun, nästan "lös-imagen"-brun. MEN SÄG INTE DET HÖGT! Men det blev jättefint på henne. Kul med förändring :)<3

Imorgon ska jag hjälpa Jenny att flytta till Falun. Iiiiiih! Det ska bli kul och sen ska Jenny bjuda mig på lunch. Smarr.

/AnnSo


Ursäkta smilet ;)


skynda skynda

gaaaah! Nu börjar det. Mammas pojkar. Nu, med detsamma!

Jag och Jenny har nyss färgat håret på varandra. Så hon är inte blondin-jenny längre ;)

Neeeej! Jag hör att det börjat. Hoj
/AnnSo

Bild kommer sen.


Det går ju som på räls ;)

Nu tycker jag att jag verkligen var fyndig. Eller vad säger ni? Är i alla fall snart i Borlänge vilket är väldigt skönt. Det har gått jättebra att åka hittills i alla fall. Har ätit min kladdiga macka, en banan, pepparkakor, druckit dricka, bloggat, kollat på film, haft två byten och ja ni ser ju - fullt upp.

Jag måste bara berätta om en kille jag träffade på tåget mellan Nässjö och Mjölby.
Först gick han på tåget innan mig och jag gick och letade efter min plats men klantiga jag hade ju inte kollat platsnumret innan, utan jag gick en bit, ställde ifrån mig mina väskor och kikade på platsnumret och då hamnade jag bredvid denna fina kille. Med fin menar jag inte snygg, utan fin (kostym, visitkort - men oerhört snäll och trevlig). Han sa några små ord emellan åt och social som jag är svarade jag såklart.
Jag plockade upp min käraste ägodel (datorn) för ni känner ju mig, jag kan ju inte var någonstans utan att blogga ett inlägg eller två.
Jag hade musik i mina öron och plötsligt hörde jag honom säga "Bloggar du ofta?" och ärlig som jag är svarade jag "Ja, det blir väl några inlägg om dagen"...
Och ja, nu visade sig att denna kille är VD på ett webföretag som "ger ut" bloggdomäner (om jag fattat det rätt) eller alltså, så jag får en egen bloggadress i stället för att ha allaroundannso.BLOGG.se har jag bara allaroundannso.se, nu finns ju inte den sist nämnda än - men det kanske blir.

Tänk va coolt det skulle vara. Frääänt! Men jag ska fundera, jag fick hans kort i alla fall.

Ojsan hejsan. Nu har jag kommit till Ludvika. Nästa station är Borlänge. Bra va?
Ha en bra kväll. Ska träffa Jenny tror jag, så ska vi smeta lite färg i håret på varandra. Hoj
/AnnSo

Ääääh, skiiit! Camen funkar inte, så ni får tänka er hur jag ser ut just nu. Skitit hår, headset i öronen, Grå mysdress. Ja, ni fattar? :)


Film-mys på tåget

Befinner mig nu i Hallsberg. Nya passagerare stiger på och jag sitter med lurarna i öronen och tittar på film. Som ni kanske vet älskar jag ju alla Wallanderfilmer och det är en film av de nya som jag inte sett än. Som tur var hade min kusin den hemma och snäll som hon är fick jag låna med den upp på tåget. Så nu sitter jag och kollar på Wallander, Kuriren.

Skriver om ett tag igen. Hoj
/AnnSo


x2000

Nu är jag på tåget som tar mig till Mjölby, mitt sista byte innan jag ska ägna 3 och en halv timme på samma tåg. Jag kan berätta att Nässjö inte är en så attraktiv stad att bara sitta på en bänk och glo på tegelhus i. Inte så roligt, va. Men det var bara några minuter, tack och lov.

Idag vill jag säga GRATTIS till min älskade Carin Kossa som fyller 20 år :)<3

Sitter och lyssnar på musik nu, Flo Rida med "Low". Det är Malta tider det.

Skriver mer sen! Ha en bra dag :) Hoj
/AnnSo


Sista kvällen i Skirö

Ja, usch ja att allt ska gå så fort jämt.
Idag har vi bakat pepparkakor och Therese gjorde lussekatter. Mums.
Ikväll har jag gått på stan inne i Vetlanda med Johanna och Sunna. Vi var där precis innan stängning så jag skyndade mig att prova klänningar. Det slutade med att jag köpte två stycken innan vi hade lämnat stan.
Therese hämtade oss på stan innan vi åkte till Maxi och handlade och kastade oss i bilen för att hämta Saga som var på gympa.
Äntligen kom vi hem 20.20 och vi satt oss och tittade på Bönderna ett tag och nu har vi kollat på nyaste Wallander filmen, Läckan. Skit bra (andra gången jag såg den)

Nu bloggar jag lite och ska väl snart sova för att orka med tågresan imorgon. Har köpt en mjuk, kladdig macka att äta på på tåget. Men vad gör man? Goda festisar köpte jag i alla fall. *tummen upp*

Hoppas att ni haft en bra dag, för det har jag! :)
/AnnSo


Sanuel, Saga och Johanna skriver

zliouyerfsjhgfdsaayhgbvcfdxzsloi9 - skrivet av Samuel

zlatan  ibrahimovic . johanna

Ann-so är snäll.saga skrev till Ann-so



Detta skrev barnen. Kul.
/AnnSo



Pepparkaksbakning á la Småland

Vi åt nyss mat, vilket var väldigt gott. Innan det bakade vi pepparkakor. Jätte roligt. Alla var helt mjöliga på hela kroppen och minst hälften av all deg slutade i magen, men vad gör man när det är så gott med pepparkaksdeg?

Här kommer lite bilder som Therese tog medans vi bakade. Enjoy!










Hemma från Jönköping

Yeeeah! Nu är jag hemma från Jönköping och Lingon & Blåbärs visning på våren och sommarens kollektion 2010. Riktigt snygga kläder, medans vissa bara var - va?!
Grundarna och designarna av L&B var på plats och berättade om företagets historia och så, väldigt intressant.

Så alla försökte väl proppa på mig att börja sälja, men strång som jag är sa jag NEJ. Det skulle vara roligt, men absolut inte nu.

Nu ska jag äta kvällsmacka. See you tomorrow :)
/AnnSo


www.lingonochblabar.se


Uppe med tuppen, eller inte riktigt - men nästan

Ni känner ju mig. Sova länge är, kan man säga, min grej. Men att sova länge i ett hus med 3 gapiga ungar som äter frukost och ha öppen dörr är däremot en konst. Två sprang runt och skrek på varandra och en satt vid frukostbordet och sjöng så det dånade i hela huset.
Jag delar rum med Saga under de här dagarna jag är här och eftersom hon skulle åka till skolan oh jag redan var halvvaken, så var det lika bra att gå upp.
Så halv 8 stegade jag upp och åt frukost. Sen har jag lekt lite med Samuel, varit med och lämnat honom på dagis och duschat.

Vi ska snart åka till Kvillsfors och hälsa på Saga och Sunna i skolan. Imorgon har de studiedag och är lediga, så då kommer Johanna hit också och vi ska baka pepparkakor. Häärligt!

Ha en så bra dag everybody! Ses senare!
/AnnSo


Sova next!

Nu har vi nyss kollat på ett lamt program av "grannfejden". Det gick lite segt, jag som trodde att de skulle skrika åt varandra - men nej då!
Åt lite te och macka. Härligt värre.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Hörs imorgon. Hoj
/AnnSo


Skirö

Halloj! Nu är jag framme i Småland och Skirö. Jag tänkte skriva några inläg från bilen på vägen, men det sket väl sig.
Resan gick fint i alla fall. Regnade nästan hela vägen, men vi kämpade på.
Huh, va många fartkameror det sitter på vägen. Jag lovar att det satt säkert 10 kameror på 10 minuters sträcka. Galet.

Väl framme i Vetlanda kastade vi oss ur bilen och Saga sprang in för att vara med på sin gympa. Det var riktigt roligt att kolla på henne och hennes gympakompisar när de höll på att hjula och göra kullerbyttor. De övade mycket på samma saker, men de ska tävla den 5 december så då gäller det att ligga i hårdträning.

Nu ska jag umgås lite med Therese. Grannfejden börjar ju snart. Har aldrig sett det, men Therése brukar se på det, så då tänkte jag kika lite också.

Hoppas ni haft en bra dag! :) Kram!
/AnnSo



Sunday night

..and maybe i should go to bed.

Haha, varför skrev jag på engelska? Mysterium.
Ikväll har jag i alla fall varit på dansträning. Först hade vi Luciaträning då vi sjöng sånna där lätta sånger man har i Luciatåget och sedan hade vi dansträning.
Haha, vi har bara två killar som ska vara med på Lucia så jag och Jenny fick också sjunga stjärngossarnas mörka stämma i "Staffan stalledräng". Oh, guuud ja va vackert det lät. Hahaha!
Och inte nog med det. Nej nej, det var ingen vanlig schottis och polka vi dansade idag heller. Icke sa Nicke, eller Findus, för Malin (en av våra ledare) hade tagit dit sin kompis Findus som lärde ut Michael Jackson dans till oss. Ja jäklar ni va vi dansade på och snabbt gick det. Får nog sätta på låten "Thriller" och öva lite. Men roligt var det!

Oj oj oj, jag blir ju andfådd av att skriva om allt detta spektakel.
Hörs imorgon. Ha det fiiiint! Hoj
/AnnSo


Jenny bjuder på detta och det är så fiiint!


Changed plans

Yes, ändrade planer. Jag skulle ju åka till Småland nu. Precis nu, faktikst. Men när jag satt och åt ringde Therese och sa att de bestämt sig för att åka hem imorgon i stället eftersom halva familjen låg hemma i magsjuka. Så, ganska klokt val ändå.
Så imorgon åker vi ner till Småland. Ska bli så himla kul. Men klart jag blev besviken när jag var inställd på att åka idag.
Men nu har jag ju tid att åka på dans och spelning ikväll. Bra där.

Hör av mig senare.
/AnnSo


Far och fläng

Halloj! Nu har jag kommit hem till Borlänge igen efter att ha varit en kväll i Örebro och en natt i Ludivka.
Takida konserten var riktigt bra, men jag insåg att jag kanske inte var så stort fan som jag trodde och att jag inte var så haj på låtarna som jag kanske ibillat mig. Men som sagt, konserten var jättebra och vi var nöjda när vi åkte hem.

Vi kom ner jätte tidigt, så vi gick till Mc'Donalds och käkade mat och tog en glass som efterrätt. Den nya Mc'Flurry Kit Kat de Luxe. Grejer det!

Här kommer lite bilder från igår. Enjoy!
















På väg!

Nu sitter vi i bilen på väg mot Örebro. Solen håller på att gå ner. Värsta fina vädret idag :) nöjd och glad. Hoj/AnnSo

Mot Ludvika

Nu har dagen blivit 21 novmber och det betyder - TAKIDA!
Det ska bli grymt kul. Ska dit med min bästa Carin och hennes Pisa. Can it be better?

Igår var släkten här och grattade mig i förskott. Fick ett spel, en kokbok och två söta glasänglar. Vi åt mat och fikade. Trevligt och tack så mycket alliohp för att ni kom!

Nu ska jag ta och åka till Ludvika och vidare till Örebro. Ha en bra dag, everybody!
/AnnSo




Fredag 20 november

Tänk, redan 20 november!? Vart har dagarna och de senaste månaderna tagit vägen?

Vi har nyss ätit frukost och jag ska snart åka hem. Ikväll ska vi fira min födelsedag tidigare för mammas sida av släkten. Jaa, ni vet - paket! I'm so exited! Älskar att få presenter, vem gör inte?
Ooooh! Imorgon ska jag åka till Carin i Ludvika och sedan bär det av till Örebro på Takida konsert. Jag sover i Ludvika till söndagen och sedan åker jag hem någon gång på förmiddagen och så bär det av neröver igen. Småland, here I come. Det var nästan 2 år sen jag var där sist. Pinsamt, ja.
Stannar där till torsdagen, det ska bli riktigt kul. På tisdag ska jag till Jönköping en sväng på kvällen. Trevligt.

Nej, nu ska jag kika lite på nåt test på Idre-grejset. Ha det så bra! Puss
/AnnSo


Bild:
Tobias och jag, Blue Lagon -08

Godnatt kan jag lova!

Oj, oj, oj säger jag bara. Usch va trött jag är. Det var länge sen jag var så här trött. Somnade vi köksbordet när jag och Tobias spelade kort. Inte normalt. Tobias fick klappa i händerna för att väcka mig. Haha. Ja, gott folk - jag är trött.

Nu ska jag ta och sova. Eller jag ska ta och kolla på min "innan-jag-somnar"-film, Johan Falk "Livvakterna". Det är tredje gången nu jag kollar på den i omgångar. Har ungefär en halvtimme kvar på den.

GODNATT!
/AnnSo


Ack vad jag bedrog mig

Haha, jag trodde att jag skulle städa i eftermiddag men ack vad jag bedrog mig. Jag har inte än tagit tag i det. Eller jag började lite smått med att slänga in mina skor i garderoben.
Jag rotade fram en gammal skiva som jag brände ut när jag var 15 år. Haha, det var väldigt blandat med låtar. Fronda, Eddie Meduza, Patrik Isaksson, Iggesundsgänget m.m.

Det var tider det.

Nej, jag SKA städa lite nu sen ska jag åka till Tobias. Vi hade en diskution nyss om vi skulle offra oss bio ikväll, men det blir nog bara mat på en billig restaurang. Typ en sallad eller så.

/AnnSo


Hos jenny

Nu sitter jag hos Jenny. Vi kom nyss tillbaka från soptippen. Jenny sitter och äter och jag tog mig friheten att skriva ett inlägg.

Klarinettlektionen gick väl hyffsat. men jag blir bara så irriterad. Huh. Jag som har lagt ner jätte mycket tid på ett stycke och så säger hon att jag inte ska ha det att söka med. Suck.

Nej nej, nu ska jag vara lite social och sen åka hem. Måste ju städa. Någon som känner sig manad att komma och hjälpa mig?
/AnnSo

Frukost

Har precis duschat och för en gångs skull är jag ganska ren. Sitter nu och äter lite yoggi.
Klockan 10 ska jag vara på musikskolan och ha klarinettlektion, hon kom alrig i tisdags så jag ska ha den idag istället.

Imorgon kommer mina kusiner, och min moster och hennes man för att fira min födelsedag i förskott. På lördag ska jag åka ner till Ludvika och vidare till Örebro för att tillbringa kvällen med att lyssna på Takida.
Söndagen åker jag hem till Borlänge och blir upphämtad av kusin och Saga för att åka med dem ner till Småland. Hihi.

Idag ska jag försöka att uppdatera ganska mycket. Hoj
/AnnSo


You are always on my mind

Kärlek till all ära. Tobias är det bästa som hänt mig. Jag brukar väldigt sällan skriva ut mina känslor till honom i bloggen, men han är bara så underbar och den största delen av mitt liv. Utan honom finns det ingen kärlek. Så känner jag.


Jag kan säga att jag mår bättre nu i alla fall. Jag var arg när vi kom hem från Falun, men det gick snabbt över. Vi lagade fiskpinnar och mos och efter jag ätit åkte jag hem till Daniel och kollade på två filmer och käkade popcorn. Det är grejer det!

Sen jag kom hem har jag spelat lite klarinett och tagit en promenad för att lämna ett brev till en gammal vän.

Dålig uppdatering idag. Huh, jag som lovade att bättra mig denna veckan men nu har det nog skitit sig totalt men jag ska kämpa. Hoj så länge!
/AnnSo


Gaaaah!

Hemma från Falun nu. Jag och Tobias skjutsade dit Kim som skulle till skolan.

Blir så jävla arg! Hatar när folk inte kan komunicera!

/AnnSo


Sjuka människor det finns

Jag blir så upprörd när jag hör vad det finns för sjuka män där ute i friheten som behandlar sina flickvänner som skit. Och då menar jag verkligen skit.
Jag hörde om en tjej som flyttat ihop med sin kille och allt har flytit på bra. Men de senaste månaderna har han blivit helt knäpp i huvudet.
Den här tjejen (vi kallar henne Amanda) får aldrig göra något för sin pojkvän. Då pratar vi om ALDRIG, någonsin. Amanda får inte prata i telefonen, inte smsa till sina vänner, inte träffa sina vänner och inte ha de kläder som hon själv vill ha.
Jag var med min vän idag när hon fick ett sms av Amanda där det stod "Hej, jag kan inte ringa dig ikväll - han är hemma." och efter några sms emellan dem kom det "smsa mig inte något mer för nu sätter jag på ljudet på telefonen."

Helt sjukt! och inte nog med det....

Alla kan vi glömma att göra saker, till exempel dra ur en sladd till TVn. Jag fick läsa ett sms där Amanda glömt att dra ur sladden till TVn och då blev den här mannen helt tokig och tvingade henne göra sexuella tjänster åt honom. Och om hon vägrar blir det bara värre.

Ja, ni förstår säkert och jag blir bara så himla upprörd och ledsen av att höra detta. Tänk att det faktiskt finns sånna här sjuka, jävla idioter som "låser in" sina flickvänner.


Bild: Google



Nog om detta hemska skit nu.
Jag är hemma hos Tobias. Vi har precis ätit lite. Nu ska vi kolla på nyaste avsnitten av One Tree Hill och Vampire Diaries.
Hoppas ni har haft en bra tisdag. Kram
/AnnSo



Musikskolan nästa

Nu ska jag packa ihop lite fort och åka till musikskolan och ha klarinettlektion och sedan hemvärnet. Åker till Tobias efter HV så skriver när jag kommit dit.

Statistiken är inte lika bra idag som igår, så ni får fortsätta läsa och kommentera. Hoj
/AnnSo

Idre uppgifter nästa

Nu har jag precis ätit mat och ska börja att göra Idre-uppgifterna. 17.20 ska jag spela med Malin och efter det gå till Hellen och sedan gå tillbaka och ha HV :) Juuuul! Jag spelade jullåtar på klarinetten för pappa innan maten.Han önskade ochjag spelade. Kul.

Ville bara skriva några rader så ni vet att jag lever.
/AnnSo


Godmorgon :)

Halloj! Jag vet inte om det räknas som morgon, men jag är i alla fall uppe och vaken. Jag är så himla seg. Det spelar ingen roll hur många gånger jag snoozar eller hur mycket mamma skriker, det går bara inte att komma upp.
Men nu har jag ätit frukost och ska ta och spela lite klarinett. Det behövs för om några timmar ska jag på klarinettlektion och då vet man aldrig vad som händer.
Hemvärnet ikväll också. Vi började spela jullåtar förra veckan. Kul kul.

Ha en bra dag!
/AnnSo


Träningsvärk

Jag har inte tränat, men jag har träningsvärk. Haha, hur går det ihop? Jo, det ska jag förklara för er mina kära läsare. Intressant, jag vet!
Igår var jag på dansträning och då undrar ni "Hur kan man få träningsvärk av folkdans?" Haha, jo vänta så kommer världens bästa förklaring.
Vi håller på att öva på en egenkomponerad schottis som vi ska ha med på julavslutningen i mitten av december och i den här trevliga schottisen är det ett, ja vad ska man kalla det för, "grodhopp"!? Fattar ni? Alltså ett sånt där hopp som alla pappor gör på midsommar för att vara roliga. Ni vet när de hoppar och böjer på knäna.

Haha, även om ni inte förstår min härliga förklaring så har vi gjort VÄÄÄLDIGT många sånna och därför har jag träningsvärk.

Och snälla ni! Kommentera inte anonymt, det tjänar inget till. Och har ni ingen blogg eller inte vill skriva ert namn så skriv er mailadress så att jag kan svara på er fråga eller påstående. Tack!

Nej, nu kanske det är dags att sova eller vad tycker ni?
Tack till er alla underbara människor som läst min blogg idag. Jag tror jag har besöksrekord faktiskt. Fortsätt gå in och låtsas vara intresserade av mitt liv, ge mig någon fjollig kommentar så jag måste svara på den och taraaam. Då tjänar ni ju också en läsare. Smart va? ;)

/AnnSo


Mamma till en mördare

Har nyss kollat på TV4s nya program "Mamma till en mördare". Mamman fick prata om sina känslor och denna mamma hade det lite speciellt. Hon hade två söner och den ena knivhögg ihjäl den andra. Så hon var både mamma till en mördare och ett offer.
Ganska intressant. Jag tror det blir att kolla på en ny mamma nästa vecka.

Funderar på att gå och lägga mig. Kanske. Jo, det skulle ju vara skönt. Samtidigt som det är kul att sitta är och skriva och försöka utvidga denna tröga blogg.

Hörs imorgon mina kära vänner! Kram
/AnnSo


Plastbitar i överflöd

Nu har jag och min pappa kommit hem efter att ha monterat plastbitar i överflöd. Då undrar ni säkert; "Vadå monterat plastbitar?" Då kan jag förklara lite vad vi gjort.
I alla (de flesta) butikerna runt om i världen finns det skyltar vid varje hylla. Ex. Extrapris, rea m.m. Då är det oftast en list som ska sättas ihop med en plastplatta där texten står typ extrapris.
Sedan skickas de färdiga produkterna ut till olika butiker som beställt dem och vår förening tjänar pengar på det.
Perfekt!

Nu är det Tinas cook a long på TV. Lite småkul. Felix Herngren är gäst ikväll.

Återkommer senare! Hoj!
/AnnSo


Going home to Jen :)

Nu har vi kollat på Vamyrernas Dagbok. (The Vampire diaries). En ganska bra serie om man har lite småtråkigt.

Nu ska jag hem och lämna lite saker för att sedan åka till Jenny och promenera lite innan vi ska till dansen och montera plastbitar. Kul, jag vet! Haha.

Fortsätt kommentera och läs mina ooootroligt intressanta inlägg.
Bye så länge :)
/AnnSo


Ni får vända på huvudena :P Jag spelar minigolf på Idre fjäll -08.


Nya skor till Jenny!

Har man inte pengar att handla för själv, så är det minst lika roligt att vara med när Jenny handlar. Jag brukar aldrig få med Jenny på Kupolen-runda men idag var det faktiskt hon som ville gå. Kors i taket.
Vi sprang runt och letade skor åt henne och till slut (i sista affären) hittade vi ett par snygga, låga, bruna skor med klack. Läckra!
Nej nej, det var inte klart än må ni tro. Innan vi åkte hem hade hon köpt ett par leggins och en mysig "tröja".

Vi skulle ha tagit oss en skön älvenpromenad, men båda var så hungriga så vi åkte hem. Eller jag åkte till Tobias.
Ikväll har vi montering på dansen och innan det ska vi promenera en sväng.

Ha det så bra, my dear readers!
/AnnSo

Neeeej! Nu ger jag upp! Jag har letat, letat och letat efter en bild på Jennys nya, snygga skor.. men det var då själva f*n att jag inte hittar dem. Aja, beskrivningen finns ju högre upp så ni kan fantisera om dem. Haha, och förresten. De är köpta på Scorett!


Jag och min käraste Jenny.


Tadaaaam!

Tänka er! Jag gick upp innan 10 och duschade. Kollade lite på efter 10 med Malou och sedan åt jag frukost.
Jag ska träffa Jenny på Kupolen runt 12 och innan det hade jag tänkt att göra Idre-uppgifter och spela klarinett. Men nu är det såhär att internett funkar inte på Tobias familjs dator och min bärbara har jag, snäll som jag är, lånat ut till Kim. Så det kanske blir att spela lite klarinett innan jag beger mig av till Kupolen.

Vad ska ni hitta på idag då? :)
/AnnSo


Varm choklad med grädde

My dear Mother in law gave us hot choclate with cream. Åååh, så gott det var. Haha, varför skrev jag på engelska? Ja, det kan man fundera på. Jag saknar väl Malta för mycket.
Jag har i alla fall gjort klart albumet/boken nu. Bara bilder från min tid på Malta. Äntligen är den klar och jag vill tillbaka.

Vi ska nog åka dit i vår eller nästa höst. Måste dit nästa år i alla fall. Ville ju åka ner i höst nu, men pengarna fanns tyvär inte. Så nästa år då jäklar!

Nu sitter Tobias och hans föräldrar och kollar på Batman, medan jag sitter här bredvid och bloggar. Haha, visst är jag trevlig?

Ska snart gå och lägga mig tror jag. Puss på er. Imorgon är det måndag, det betyder ny vecka för bloggtopplistan. Denna vecka ska jag hålla en plats under 400 i alla fall.

Godnatt!
/AnnSo


Jag och Hellen ligger och flyter runt medan Jossin och Tobbz skjuter på varandra med vattenpistol. Haha, roliga minnen från Italien sommaren 2009.

Åh, åh, åååh!

Det är inte alls långt tills vi flyttar till Idre och innan det hinner jag gå på Takida, åka till Småland, fylla år och gå på Winnerbäck. De här återstående veckorna kommer bara att flyta på och snart står vi upp på fjället.
Ååååh! Jag ser fram emot allt så mycket. Det ska bli så roligt och allt med de bästa.
Takida i Örebro med Carin.
Småland hos kusin och hennes underbara familj.
Fylla år och fira med alla mina vänner.
Winnerbäck i Leksand med världens bästa Jenny.

Hör ni hur bra det här kommer att bli? Yes, förstår att ni är avundsjuka ;)

See you!
/AnnSo


24 dagar kvar

Nu är det 24 dagar kvar tills vi flyttar. Den ni!
Jag skulle ha skrivit mer igår, men orken fanns inte. Jag började veckan så bra med att vara aktiv, men på något sätt dog det ut och igår kväll när jag gick och la mig låg jag på 524 på bubbleroom. Men men, får kämpa mer denna vecka. Haha.

Nu ska jag göra på min julklapp. Jag säger det igen, piiiinsamt! Men jag ska försöka kolla nu hur mycket det är kvar och så.

Have so fun! :)
/AnnSo


Saknar min Uuuh! :)<3

Lördag eftermiddag

Dålig på att uppdatera. Vem kan det vara? Jo, AnnSo-Transo!
Har i alla fall kommit en bit på ett av de nya styckena jag fick för någon vecka sen. Solo de concours. Fint, men svårt. Jag är nästan klar med det nu. Jippie!
Ringde även kusin-vitamin i Småland och berättade om min plan att åka ner med dem nästa helg vilket jag fick stor respons på. Så nu ska jag till Småland nästa söndag, dagen efter jag varit på Takida. Yeeah!

Nu ska jag göra mig i ordning. Jag tror jag vet vilken outfit det blir. Lägger in ett kort innan jag åker.

Have so fun!
/AnnSo


Kusin Therese och hennes brors dotter Hilmus.

Godmorgon?!

Godmorgon denna snö/regniga lördag.
Sitter och äter frukost. Eller, ja. En tallrik yoghurt. Tigers Hallon och Vanilj.
Ska spela klarinett snart sen måste jag fortsätta med Idre-frågorna och reflektionerna.

Ikväll är det dags för årets "BSM med gäster". BSM är min gamla orkester och varje år bjuder de in en gäst att ha konsert tillsammans med dem. Årets gäst är Annelie Rydé. Det ska bli kul att se. Plus att vi som nyss slutat ska bli avtackade på scen. Så det blir nog riktigt bra till slut.

Lyssnar på lite musik också. Började morgonen med Alice Coopers "Poison".

Ha en bra lördag! :)
/AnnSo


Klarinett next

Nu är Idol slut för ett tag och det är dags att spela klarinett. Hoj
/AnnSo


Nudlar och nya skor

Oj oj oj vad dagen har flygit förbi. Nu har klockan blivit över åtta denna fredag kväll och Idol har precis startat på TVn.

Jag tänkte berätta för er om min väääldigt intressanta dag.
Jag och Tobias började med att göra ganska mycket på våra uppgifter från Idre Fjäll och åkte sedan till stan, gick på banken och handlade på Konsum.
När vi kom tillbaka till hans föräldrar som precis gjort tacos stekte jag på lite quorn-färs och sedn var det dags för tacos. Ni som verkligen känner mig vet att jag ÄLSKAR tacos. Underbar mat.

Efter maten skyndade jag hem, hämtade lite grejer och stack på musikteori på Musikskolan. Efter teorin kom mamma och vi åkte till Kupolen och skulle köpa skor.
Jag hatar verkligen uggs. Jag tycker de är grymt fula, men vad gör man när man behöver nya, varma skor att ha i vintern? ;) Yes, uggs blev det. Jag ska nog bara vänja mig vid dem först, men jag tycker de är - vad ska man säga? Snygg-fula? Haha, men jag är ju med i modet i alla fall! Och jaa! Jag hittade ett par snygga lite finare "party"skor också. Grymt snygga. Blev helt såld på dem. Så ja, de fick också följa med mig hem.

Nu har jag precis ätit nudlar och ägg, perfekt fredagsmat - jag vet!
Skriver sen! Ha det så bra, guys!
/AnnSo






Better day

Hej på er!
Idag mår jag mycket bättre än igår. Vi har käkat frukost och jag har precis svarat på lite kommentarer. Efter att jag skrivit inlägget ska jag och Tobias fortsätta med Idre-uppgifterna. Drygt, men det måste göras.
Idag ska vi även äta tacos. Det kan man bara inte missa!

Hoj
/AnnSo


Orkar inte mer, vill inte vara kvar...

...jag längtar efter er min kära mor och far. Och maten smakar skit jag känner mig så klen, jag hunsas hit och dit jag trivs inte i armén.

Nej, men nu är det drygt. Vad ska man säga, jag orkar snart inte mer?

Snäll ni. Ni som är så glada och uppmuntrande hela tiden, skriv någonting som gör mig glad. Jag behöver er, läsare!
/AnnSo


Idre blä-uppgifter

Yes babes.  Nu ska jag göra lite mer på de olika uppgifterna som vi började på igår. Alla som är anstälda av Idre Fjäll får reflektions uppgifter att göra innan de kommer upp och börjar jobba.
Det är skit mycket att göra på den där uppgiften och det är inte så enkelt. Men men, vi kämpar på.

Nej, nu ska vi börja med grejset. (Ville inte skriva skiten. Haha)

Hoppas ni har en bra dag. Min har varit blandade feelings. Hoj, så länge.
/AnnSo


Bild från Idre i höstas.

Hemma från Kupolen

Yes, nu har jag kommit hem från Kupolen. Trevligt var det. Träffade på Brage också. Kul, kul. Vi åt god mat på Matpalatset, skulle ha lagt in bilder men mamma tjatar så mycket så jag hinner inte.
Ska väl ta tag i mitt liv och spela ett tag. Måste öva på de där nya styckena.

Åååh, jag blir så arg. Lägg dig inte i!

/AnnSo


Såhär känner jag mig nu!

Bye på ett tag

Nu sticker vi till Kupolen en sväng. Ska kika runt lite, eftersom pengarna inte finns. Haha.
Det har varit kul att ha min älskade Carin här ett tag. Yeeeah!

Kolla in på http://caaariin.blogg.se

Ps. Jag är ganska hes, men det är det värt!

See you later!
/AnnSo



Efter 10 med Malou

Godmorgon på er! Nu har vi käkat frukost och kollat på "Efter 10 med Malou". Vi läste igår på Kissies blogg att hon skulle vara med och gästa programmet, men hon dök aldrig upp. Det börjar bli ganska likt hennes stil. Tråkigt, när man tackar ja till ett framträdande och sedan bara "skiter i" det.

Men men, vi kollade i alla fall på Kenza och Foki som faktiskt var där och pratade om sina bloggar. Roligt.

Besök dem på:
http://kenzas.se, http://fokis.se, http://kissies.se.

Nej nu ska vi göra oss i ordning och sedan åka till Kupolen och kika lite. Ha en bra dag!
/AnnSo & Carin


Oj, oj, oj!

Hemma efter en sjukt rolig kväll i Ejendals Arena, Leksand. Leksand - AIK och det var oerhört spännande när det efter full tid stod 4-4.
Men jag blir så förbannad. I 2 perioden stod det 4-0 till Leksand, men tror ni inte på fan då att AIK gör 3 mål i bara 2 perioden.
Men lyckligt slutade det då Leksand vann på straffar. 2 poäng, vi ska upp igen!

Kommer lite bilder :)

Kika in på http://caaariin.blogg.se

Godnatt!










2 poäng!

Jaaaa! Det var jävligt nervöst, men till slut vann vi på straffar. Heja Leksand! Sitter på bussen nu, kommer hem snart :) puss på er

I leksand

Nu står vi i klacken och väntar på att matchen ska börja. Skriver mer sen. Puss

Leksand nästa!

Jag vet inte vad som hände, men bankomaten i Forssa funkade inte så vi traskade ner till stan. Skönt med promenad. Dock har jag piss ont i magen, men hoppas att det går över snart.

Nu håller vi på att göra oss redo för matchen. Vi ska ju åka buss och därför är det viktigt att vara i tid. Logiskt, eller hur? ;)

Skriver ikväll när vi kommit hem. Ha en bra kväll
/AnnSo och Carin


Carin är häääär!

Nu har Carin kommit. Vi ska ta en promenad till Forssa och ta ut lite pengar. (Hon ska, jag är ju som sagt pank)
Lite nervöst inför kvällen är det ju. Tänk om de förlorar, oj oj oj.. Eller tänk om AIK förlorar? Då ligger vi risit till i våra Leksandströjor. Haha.

Vad ska ni hitta på ikväll?
/AnnSo


Klart man sover länge...

...om man har en riktigt skön säng som man slipper trängas i. Skönt!
Men till slut pallrade vi oss upp och har nyss ätit frukost.
Nu ska vi arbeta lite på uppgiften som vi fått av Idre Fjäll. Verkar lite klurigt, men det går nog bra. Jag och Tobias är ju ganska smarta. Eller?

Och ikväll...... Då ska jag på hockey! Ska bli grymt kul. Jag och Carin. Tänk, Leksand - AIK. Grymt. Vi ska stå i Leksands klacken och skrika med. Haha.

Nej, nu ska jag börja med den där uppgiften så den har chans att bli klar tills vi åker upp i december.
Skriver mer sen! Puss
/AnnSo


Julen är här (snart)

Spelade massa jullåtar idag. Läskigt värre så satt jag själv på min stämma. I vanliga fall är vi 3, men idag var jag själv. Men jag tutade på ganska bra tycker jag.
Hellen kom lite senare och hela hon sken upp när hon satt sig på scenen. Skälet till detta leende var att kontraktet till hennes nya lägenhet är påskrivet nu. Hon visade stolt upp nyckeln hon hade i handen.

Nu är jag hemma hos Tobias. Vi komnyss in efter en promenad i Barkargärdet/Domnarvet.
Ska kolla på nya OTH snart. Mys. Men först ska jag svara på alla era kommentarer jag fått. Tack så mycket för att ni kikat in idag. Kram på er!
/AnnSo


HV next

Yes. Nu är det dags för att flänga vidare till musikskolan och spela med Borlänge Hemvärns musikkår. Låter ganska fint faktiskt. Haha.

Promenaden med Jenny gick galant som vanligt. Skulle rita på karta för att tala om för er vart vi gick, men hinner inte det nu.

Såg på en kommentar, eller bara namnet, att det är en tjej som kommenterat på min blogg som bor på Malta! Jag menar, tänk va häftigt! Eller ja, ni förstår ju vad jag menar - eller? Jag måste i alla fall läsa och svara på hennes kommentar innan jag sticker. För bor man på Malta får man förtur. Japp, då vet ni det!

Åker till Tobias direkt efter hemvärnet och därefter tror jag att det blir promenad men sen är jag med er igen.
Ha en bra kväll!
/AnnSo


Promenix dax

Om några minuter kommer Jenny hit. Vi ska ta en promenad innan jag ska hem och äta och vidare på spelning.

Jag förstår inte varför det ska vara så mörkt hela tiden. Sommar nu, tack? Jag gillar hösten och vintern, men detta mörker? Jag passar det.

Imorgon ska jag på hockey i Leksand. Det ska bli riktigt skoj. Jag ringde och bokade bussplatser idag. Tänk, jag VÅGADE ringa. Den ni!

Ha det så great. Skriver sen och tack till er som läser. Fortsätt med det!
/AnnSo

En suddig bild på Jenny får avsluta detta inlägg :)

Hemma en stund

Halloj! Nu är jag hemma efter att ha grisat i mig en mc'fish och co. Men god var den!
Vi gick runt på Kupolen och kollade i lite affärer, sen gick vi till Rusta för Daniel skulle köpa skivstång och hantlar. 50 kilo vägde spektaklet och jäklar va vi kämpade för att få in den där lådan i bilden. Haha.

Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska komma hem från Falun så ska vi ta en promenad.

See you later!
/AnnSo


Daniel och jag för 5 år sedan.

Oj vad tiden sprang iväg

Oooj! Jag spelade lite klarinett och kollade på gamla stycken jag spelade och helt plötsligt kollar jag på klockan och ser att jag ska möta upp Daniel på Kupolen om 20 min. Nu blir det bråttom. Vi ska vara onyttiga och käka Mc'Donlads, men det får man ibland.

Ha en fortsätt trevlig dag och fortsätt gå in och läs här på bloggen. Ni är mer än välkomna ;)
Bye!
/AnnSo


Ny dag, nya tag

Godmorgon, halv 12?
Haha, det är sjukt att man kan komma ihåg vad man drömmer. Jag kommer typ ihåg de flesta av mina drömmar när jag vaknar.
I natt drömde jag att jag var med i en simtävling där man skulle sjunga sing star under vattnet. Haha, ni hör ju själva. Det var helt galet, men jag simmade på och sjöng och ja, VANN. Haha.
Det var inte nog med det. Jag drömde även i natt (en annan dröm) att jag blev vän med Kissie och att hon hjälpte mig med bloggandet och att jag fick jätte mycket besökare. Haha. Sjukt. 
Jag gillar Kissies blogg, samtidigt som den inte är allt för snäll. http://kissies.se 

Nu ska jag spela klarinett. Brukar ni ha underliga drömmar? 
Ha en bra dag. 
/AnnSo



 


Yeeah, det lönar sig!

Jag har blivit en stor bloggnörd, men jag gillar det. Jag ska försöka att hinna med både att spela klarinett och att blogga. Klarinetten SKA ju faktiskt gå före, vilket den inte alltid gör. Måste skärpa mig.
Idag, som ni kanske märkt, har jag varit ganska aktiv och som jag skrev i ett inlägg tidigare så börjar alla listor om på måndagar. Är man inte på G ändå från måndagen så ligger man kanske på top 1000 eller nåt när dagen är över och då är det ju bara svårare att ta sig uppåt på listan.
Men idag har jag bloggat, kommenterat och svarat på kommentarer, AKTIV kallas det också och nu gott folk ligger jag högre upp på Bubblerooms toplista än vad jag någonsin gjort. Plats.... 373. Den ni! Jag är stolt!
"373? Gud va dåligt" tänker ni säkert. Men om jag säger såhär då. Det är totalt 2786 bloggar som ligger på den. Så, nu kanske ni håller med? ;)

Godnatt på er. Vi hörs imorgon. Sov gott.
/AnnSo


I pyjamas och med dusch-frisyr. Fiiiint!


Dubbelt upp

Ni kommer inte att tro era ögon när ni läser detta. Jag och Clara gick på två pass på rad. Den ni! Först gick vi på stepen. Riktigt roligt, men svårt att hänga med. Sen gick vi på ett medelpass klockan 8, direkt efter.

Nu är jag vrålhungrig. Har värmt lite créps. Ska bli gott.
Vad har ni gjort ikväll?

Ska äta och duscha. Skriver väl ett inlägg till sen.
/AnnSo


Ändrade planer som resulterar i...

...Friskis i alla fall! Min kära granne ska på samma pass som jag och Jenny skulle på, så det blir att hänga på henne. Ska bli kul, samtidigt som jag kommer att vara "död" efteråt. Jobbigare pass får man leta efter!

Så, fortsätt kommentera och läs.
/AnnSo


Lata AnnSo

Haha, jag vet att jag är människovärldens "Katten Gustaf" och jo, jag tycker om lasange också.
Skämto sido, jag är vädligt lat av mig och om jag inte promt måste träna då stannar jag hemma och latar. Låter inte så vettigt, va?
Som nu. Jag och Jenny skulle gå på Friskis, men Jenny fick förhinder och inte kunde gå och då stannar jag också hemma. Haha, sjukt.
Vill ta en promenad i alla fall. Någon som vill träffas och ta en liten sväng?

Får se hur jag gör. Jag kanske kommer på att jag vill Friska mig lite i alla fall. Step klockan sju och medel klockan 8. Eller så tar vi promenaden? ;)

/AnnSo


Ny vecka, nya läsare

Jag tänker alltid på söndagar "Nu ska jag börja komma igång med bloggandet och verkligen hålla kvar i samma tempo, nu när det blir ny vecka och allt..." men det brukar oftast inte hålla.
Om jag är superaktiv en dag brukar nästa dag resultera i ett inlägg, vilket inte hjälper bloggandet så mycket. Då har jag varit aktiv till ingen nytta.
Nej, nu ska jag försöka denna vecka. Jag vet att det bara är en blogg som ska vara med som en hobby och jag borde kanske lägga mer energi på något annat ibland, men jag älskar verkligen att skriva här. Det är så roligt. Speciellt när statistiken stiger och min blogg klättrar högre på topplistorna. Yeeeah!

Nu ska jag kika runt på lite bloggar. Har du någon favorit blogg? I så fall, vilken?

/AnnSo

 eller

Klarinettspelandet skulle nog jag säga.. Haha!

Concertino av Weber

Detta klarinettstycke är ofta obligatoriskt när man ska söka. Jag övar för fullt, plus  att jag fått te stycken till att lära mig. Huh, säger jag bara.

Här kommer i alla fall en video på Concertino av C.M von Weber för klarinett. Enjoy!


Do you know her?

Vilka av er läser Blondinbellas blogg? Jag gör det ibland och jag gillar henne ganska mycket. Hon är lugn och trevlig i alla sina inlägg.
Nu på morgonen var hon och Nils (hennes pojkvän) med på TV4 i Efter 10 med Malou, vilket var väldigt kul att se och lyssna på.
Blondinbella är så mycket mer än det man tror om henne. Jag menar, bara namnet "Blondinbella" säger ju det mest korkade man kan tänka på, men Isabella Löwengrip är en smart och framgångsrik tjej.
Så, vill du ha ett bättre perspektiv och uppfattning: gå in på http://blondinbella.se

Nog om Bella, nu ska jag spela klarinett. Jag och mamma var nyss till stan och köpte nya rör. Ha en bra dag. Kommer väl in med lite fler inlägg under dagen. Hoj
/AnnSo

Kommer en bild på Bella här :)


Giving up

Som rubriken säger så ger jag upp nu. Att ens försöka att ha mina ögonlock öppna är nästan så omöjligt. Haha, är så sjukt trött. Jag vet att jag sa att det skulle komma bilder från morfar, men de finns på mammas kamera och sladden ligger uppe och ja, ni hör ju själva.
Min syster var här för ett tag sen och grattade pappa. Kul att ses.

Godnatt!
/AnnSo


Dansbandskampen

Nu är jag hemma från dans och spelning. Åt nyss en sallad. Det är repris på dansbandskampen på TV. Ganska roligt, i brist på annat.
Usch va trött jag är. Borde spela klarinett, men jag vet inte om min hjärna orkar med och läsa noter.

Funderade en sekund på att ha en frågestund som alla andra bloggare, men ska fundera lite mer. Haha, jag har blivit en så typisk bloggare. Eller?

Hoppas ni haft en bra helg. Hoj
/AnnSo


Bild från Fågelsjö :)


Fars dag :)

Nu är jag hemma från morfar, ska bara plocka ihop mina skor och min fiol sen bär det av på dans/spelning. Söta Hilma var hos morfar, bilder kommer sen. Nej nu måste jag nog åka, plus att detta blir dyrt från mobileo :p skriver mer när jag kommer hem. /AnnSo

Backlund, Backlund hela dan!

Hej på er! Jag förstår att ni är ivriga på att få höra min gårdag. Jag hade ju svårt att bestämma mig, men det slutade med fest hemma hos Tobias. Fick med mig Sara också, det var väldigt trevligt. Jonas var liiite dryg bara, men vad gör man? Jag var nykter och drack någon väldigt god alkoholfri drink jag blandade till.
Vid 11 skjutsade jag Sara ner till stan, men vad skulle jag och Tobias göra då? Kändes inte riktigt bra att gå ut i Borlänge, men Jonas, Danne, Joppe och Fredrik skulle in till Falun. Ja, men haka på dem då? Yes, det gjorde vi. När vi kom till stan och släppte av Sara tänkte vi, nej vi drar till Falun och det gjorde vi.
In på Etage gick vi och jag förstår inte varför jag inte varit där innan. Hur bra club som helst. Det fanns två dansgolv med olika musik. Ett var med nyare, vanlig musik och det andra var med lite äldre, roligare musik. Trevligt folk och för första gången på länge hade jag en riktigt rolig utekväll.
Det kanske lönar sig att vara nykter och kunna köra?

Nog om detta. Som rubriken säger så ska jag skriva något om Backlund. Inte vilken Backlund som helst utan Överste Backlund. Han var överste på dalaregementet någon gång på 60-talet kanske. Men det hör egentligen inte hit.
Jag har varit på skivinspelning med Hemvärnet nu på förmiddagen då vi spelade in marschen Överste Backlund. Gick bättre än förväntat. Skulle vara klara 13.00, men blev klara strax innan 12. Fint.

Nu väntar jag på mat, sedan ska jag bege mig ännu en gång till Falun och gratta morfar på fars dag.
Ha det så bra tills nästa gång! Kram på er.
/AnnSo


Lördag 7 november

Hej på er! Ledsen för dålig uppdatering. Ser inte så bra ut i statistiken när digrammet rasar totalt. Men jag ska försöka bygga upp det.

Hellen var här nyss och provade nya munstycken till klarinetten. En till nörd som mig, jag vet. Eller jag är nog i en klass för sig. Haha.

Ikväll ska jag spela fiol, eller följa med Tobias på fest. Har inte riktigt bestämt mig. Beslut är inte min grej att ta.
Väntar på mat också. Älskar att äta mat. Muuums.

Ha en bra lördag!
/AnnSo


Lika galen som jag, älskade Hellen.

Frukost dags?!

Nej, det är inte sant?! Johooo då. Nu ska vi äta frukost. Jag som skulle hem tidigt idag. Men nej då. Jag får väl åka hem till 2 i alla fall. Ska på musikteori strax efter 3.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske blir hemmakväll med Idol. Varför inte?

Ha en bra fredag. Vad ska ni göra idag?
/AnnSo


Brage till Superettan!

Inte för att jag bryr mig, men hela huset jublar så det går inte att undvika.
Qviding - Brage = 0-1

Så nästa år spelar de mot Hammarby och Djurgården. Tänk det ni?!

Nej, jag vet inte vad som händer med mitt liv. Men nu ska jag ta 4e promenaden för idag. Haha, någon måste ju promera också. Älskar det  :)

Skriver mer sen. See you, guys!
/AnnSo


Mammas pojkar!

Nu har jag kommit hem till Tobias och sitter bänkad framför TVn. Klart. Mammas pojkar börjar precis nu. Såklart man måste se!
Tobias pappa fyller år också, så smörgåstårta väntar i kylen. Mums!

Hur har eran torsdag varit? Min dag har varit bra :)

 


Ut och in, ut och in..

Kom nyss hem från promenaden med Jenny. Men nu, gott folk, ska jag ut och gå igen. Knasigt, jag vet! Mamma ska ut med hunden och då följer jag med så hon kan gå in i konsum och handla. Smart va?

See you later! Byeee!
/AnnSo

Bye bye for a while

Nu sticker jag till Jenny ett tag. Ska ta en liten promenad. Skriver mer senare.

Snööööö! :D



Övning efter pannkaka

Yes, efter att ha ätit pannkaka nyss är det dags för att öva. Jag fick i tisdags nya stycken att öva in till våren av min klarinettlärare Malin.
Det jag håller på att öva på nu heter Solo de Concours. Jag hittade det på Youtube när en 11årig kines (?) spelar det. Snacka om att jag känner mig dålig när jag ser det här: 




Bara att fortsätta öva. Skriver sen. Hoj :)

Låååång promenad

Nu är jag hemma från en väldigt lång promenad i snövädret. Vi gick först ner till stan, sedan till Biltema och fortsatte genom vattenparken, Jax, Tjäna ängar och hem. Var ute i 2 och en halv timme.

Kommer lite kort här.

/AnnSo






Var lite svart på ögonlocken när jag kom hem... Haha!





Snöööö!

Igår skrev jag ju att det snöade lite, men det var inget som stannade. Idag, gott folk, snöar det ännu mer. Nu är gräsmattan vid utanför. Hääärligt!
Ååh, veckorna går så fort. På söndag har jag skivinspelning med HV, nästa onsdag ska jag på Hockey, nästa lördag ska jag på konsert, lördagen efter Takida, helgen efter det fyller jag år och fredagen efter det så är det Winnerbäck! Sen på torsdagen efter åker vi uppåt i Sverige. 25 mil ska vi flytta. Till vintern och kylan. Och då har vi kommit fram till torsdagen 10 december!
Fatta vad det kommer att gå fort!

Nu ska jag, mamma oc hunden gå ner till stan och posta ett brev för min engelska. Huh. Jag hoppas på min gud, om jag har någon, att Borlänge kommun beviljar att jag får läsa engelska i Falun! HÅLL TUMMARNA!

/AnnSo


Brage till superettan!?

Yes, imorgon avgörs något viktigt i fotbollsklubben Brages historia. Ska de få flytta upp till superettan nästa år, eller ska de fortsätta spela kvar i division 1? Det är frågan.
Imorgon spelar det borta mot Qviding (eller hur det stavas) i Göteborg.
Det jag vill komma till är att min kompis Brage (Ja, han HETER Brage) var med på Gävledala ikväll och pratade. Så jäkla kul. Därför tänker jag dela med mig av detta. Gå in på länken och kolla på intervjun med en spelare från laget, bragesupporter (Brage) och en annan gubbe typ tränare eller nåt. Enjoy!
http://svtplay.se/v/1758235/gavledala/4_11_19_15_-_dalarna 

Brage kommer inte bli glad, men äääh. Vad gör man!? ;)


Test :P

Jag läste på en blogg hur man får in Youtubeklipp, eller bara låten. Så tänkte testa det nu. Jag kommer bara ta nån låt, så ni behöver inte bli arga för låt valet. Haha.



Jag älskar den här låten. Den ska jag ha på mitt bröllop. Så det så!

Fatta, det SNÖAR!

Ååååh! Har ni sett?! Det snöar ute. Det har gjort det i flera timmar och det ska tydligen komma mer imorgon. Jaaaa! Guuud va roligt. Älskar vintern och snö.

Jag har varit med Scoop idag. Måste jag ju skriva. Riktigt roligt. Vi ses så sällan, men vi har så roligt tillsammans.
Vi pratade om allt möjligt och kollade på en frisörutbildning åt henne. Men lite dyr va?! 225 000 kronor. Gaaah. Är det verkligen värt det?
Och jaa. Jag har ju besämt mig för att söka till SMI. Stockholms Musikpedagogiska Institut. Verkar skitbra utbildning. Man går 3 dagar/vecka i skolan och gör praktik som musiklärare resten. Hur praktiskt som helst. Plus att den här utbildningen är 3 år medans de andra är typ 5.
Men det är så mycket med provspelningarna på denna skola. Jag ska såklart spela klarinett, men är tvungen att kunna kompa på piano också. Jag menar, hur ska jag träna in det? Någon som kan hjälpa mig? Haha. Ääh, jag får väl öva.

Nu ska jag greja lite. Hörs!
/AnnSo


På promenaden hem från Scoop :)

Avundsjuka...

Åh, jag blir så avundsjuk när mina vänner skaffar egna lägenheter och flyttar. Tänk om jag också kunde flytta. Eller vänta nu. Jag SKA ju flytta! 10 december åker vi. Men vi kommer tillbaka i april. Men det blir några månader i alla fall. Så, kom och hälsa på vet ja.

Jag har hittat en ny skola jag ska söka till hösten. SMI i Stockholm. Verkar skit bra! Den tar vi. Haha, om jag kommer in vill säga..

See you!
/AnnSo


Promenad-freak?

Yes. Vi gjorde det, IGEN! Älskar att ta promenader. Så himla mysigt. Gick längre än vanligt ikväll. Skönt.

Åååh. Jag blir så arg när folk säger att de ska göra något och sedan glömmer bort det.
Jag behöver ju ett nytt munstycke till min klarinett, vilket min klarinettlärare skulle ta med sig på lektionen. Men nejdå! Här glömmer vi?!
Aja, får ringa dem imorgon och beställa hem och prova några.
Oh shit säger jag bara. Jag fick 3 nya stycken som jag ska ha när jag provspelar i vår. LYCKA TILL, mig själv! Men det ska no bli bra. Måste ligga i och öva, men det ska jag nog klara.

Nu ska jag kolla upp en skola i Stockholm, sen ska vi kolla på nyaste avsnittet OTH. Hääärligt värre.
Hoppas ni haft en bra dag. Min dag sög. Eller, nu är jag med det bästa i alla fall. Tobias. Kärlek. 

/AnnSo

 

Aaaarg!

Ååh. Jag har varit arg hela dagen. Satt och svor i bilen till Kupolen. Haha, guud va jag skriker åt folk när jag kör bil. Jag blir ju rädd för mig själv.
Men att gå runt i affärerna på Kupolen är rena terapin när man är arg. Man blir faktiskt rätt glad trots att jag inte har pengar att köpa nåt för. Testa det själva nästa gång ni är arga, det funkar!

Nu ska jag tröstäta med bakelse innan jag åker på klarinettlektion. See you!
/AnnSo

Maaat!

Yes, nu är maten klar och sen blir det att åka till Kupolen med Tobias.
Har varit på Friskis nu på morgonen. Svängde även förbi stan och skulle hämta en blankett, men man ska inte förvänta sig för mycket av kärringarna här i stan. Blev så jävla arg, så vi köpte bakelse så jag kan tröstäta sen!

Ååååh! Hatar att inte ha läst engelska. (eller det har jag, men inte "rätt" engelska).

/AnnSo

Oobidoo, I wanna be like you...

Som jag skrev var vi på "Bröllopsfotografen" igår. För er som inte vet vad den handlar om så tänkte jag berätta lite om det....
Den handlar om fotografen Robin, 29 år, som lever hemma hos sina föräldrar i Molkom, Värmland. Han blir av med jobbet och ser detta som en stor chans att påbörja sin dröm att bli yrkesfotograf. Han får ett jobb i Stockholm och kommer i kontakt med överklassen, där han minst sagt inte passar in så väl. 

Denna film handlar mycket om samhällets olika klasser. 

Min dröm är att bli rik (eller i alla fall rikare, har inte ett enda öre nu så det kan ju inte bli så svårt...), flytta till en större stad, bo i ett lyxigt hus, ha ett välbetalt jobb och skämma bort mina kommande barn. 

Jag kan heller inte neka att jag blir avundsjuk på alla som har råd med shoping, äta ute, gå på bio m.m utan att det påverkar deras ekonomi.  Tänk om... Oh, yeeah.. I wanna be lika you (them)!


Hej bloggen

Dålig uppdatering. Ska försöka skärpa mig. Bloggtopplistan för förra veckan sket sig rejält. Låg på 995 igår kväll innan jag la mig.

Men nu är det ny vecka och jag ska försöka att ligga runt 600 när veckan är slut.
Igår var vi på bio. Bröllopsfotografen. Ganska bra film. Rolig. Jag åt som vanligt de där goda, underbara popcornen. Att jag aldrig tröttnar?! Hade jag varit rik skulle jag köpa en biograf och ätit popcorn varje dag. Det skulle vara nåt, va?

Vi tog nyss en skön promenad. Ska inte vara här så länge till, måste hem och spela. Ikväll ska jag kolla och bestämma vilka skolor jag ska söka. Great!

Ha en bra dag.
/AnnSo


Bilder från lördagen

Tjaaa! Nu är jag äntligen här igen. Igår var det en väldigt rolig, men stressad lördag. Var ju först och spelade curling, sedan tårtkalas hos Tobias och avslutade kvällen med fest i Falun hos Jennys kompis Sanna och därefter utgång på Kåren.

Idag har jag haft konsert med Hemvärnet. Gick galant. Det var en stackare som tappade klarinetten i golvet så att hans munstycke sprack. Inte roligt, han fick filma säkert 10 låtar innan han fick ett nytt att spela på. Tråkigt, men sånt som kan hända.

Nu kommer det lite bilder från igår. Enjoy!


Jenny skjuter iväg sin gula sten och siktar på boet.


Wilmas tur.


Folk på annan bana. Jonatan, Andreas (längst bort), Sara och två från Malmö.


Sen var det tags för smörgåstårta hemma hos Tobias. Hans mamma hade bakat en underbart god smörgåstårta och tätt efter fanns det två tårtor att njuta av. (Åt dock bara av en, då jag var proppmätt!)


Hemma hos Sanna: Jenny som Cruella de Ville.


Jag och min kära Jenny Cruella Bananasplit!


Mina naglar igår. Fick kämpa idag för att få bort allt svart klet som satt på.


På dansgolvet: Linnea, Sanna och Nikita.


Lisa (smurf), Jenny (Cruella), Linnéa (död), Nikita (död, våldtagen fjortis)

Det var allt.. Nu ska jag åka på bio. Hej!




RSS 2.0